Gravidute prin FIV (48)
Raspunsuri - Pagina 6
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KLU1973 Ralu, aveam o secretie abundenta si apoasa cu aspect de suc de nuca de cocos...ce mai exprimare am gasit si eu |
hihihihi..asa e si la mine..
Baby
37+
Natalia
Fragutza spune:
Am vazut ceva interesant la burticile de septembrie, este un scurt filmuletz despre semnele apropierii nasterii. Cica varianta completa si free se gaseste pe torenti. E interesant, iar tipa care prezinta are un super farmec. So, aveti mai jos linkul:
www.laughandlearn.com/" target="_blank">laughandlearn
Baby
37+
Natalia
hepilica spune:
raluca, cum adica si la tine e la fel ca la klu? adica si tu ai deja "suc de nuca de cocos"?
klu spune ca a crezut ca i s-au rupt membranele. i s-au rupt sau numai a crezut....ca sunt bulversata rau...
adica "sucul de cocos"
semnifica ruperea membranelor?
scoteti-ma si pe mine din ceata asta laptoasa...![]()
h.
35+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
offff, klu! tare ma inmoi cand aud cat se chinuie bebelusii la colici. trebuie sa fie cumplit. sa va ajute Dumnezeu sa treceti repede peste episodul asta.
h.
35+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
li_am spune:
Buna fetelor,
One fine day, daca e sa crezi zvonurile, atunci uita-te dupa paturica roz... eu una nici acum nu cred, desi in cazul meu a fost adev. La baiat au masurat undeva pe la 180 parca, si la fetita pe la 150bpm...
Bun venit (cu intarziere) Maria Theodora! Sa fii sanatoasa, frumoasa si desteapta sa o bucuri pe mami!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
25+ 
poze
Evy30 spune:
Raluca ma bucur din suflet ca a functionat Uscosinul . acum stai cumintica in pat pana duminica si eventual ia cu tine si bagajul ca nu se stie . asa a patit Nusy a ajuns la spital si i-a spus ca va naste .
o intrebare :cand ti-a oprit dr R utrogestanul si vitaminele ? ca am uitat sa il mai intreb . stiu ca mai demult mi-a zis ...continuati cu utrogestanul si vitaminele .
a ..si inca ceva . cand ai mers la analize in spital ai avut bilet de la el ? sau s-a intalnit cu tine de dimineata? de unde stiu asistentele ce sa iti faca ?
Uscosinul l-am folosit destul de des in primele 4 luni , conditia este sa iei numai 2/zi pt cine are nevoie sa apeleze la el . Eu va doresc fetelor sa nu aveti nevoie de nimik , sa va simtiti bine mereu 
Hepilica , stai linistita si nu te impacienta . si eu am inteles ca se simte clar cand se intampla .
TOTUL VA FI BINE
Many oauuuuu .parca nu imi vine sa cred . urmezi tu si apoi eu ? Dumnezeu sa ne ajute si sa ne vedem copilasii sanatosi . abia astept . eu una nu mai am rabdare . as vrea sa treaca repedeeeeeee timpul . Cum te mai simti ? ce cumparaturi ati mai facut ? 

Costelana , saru'mana . esti dulcica . imi place de tine ca esti super optimista , ceea ce este un lucru extraordinar . animezi mult atmosfera . sanatate multa si sarcina usoara . FELICITARI maxime pt inimioara , sa creasca mare si frumos . si eu cred ca e e fetita . 
baiatul meu a avut la 10sapt+4zile -179 de batai pe minut . deci trage concluzia .
Klu pupicei . ai grija de comoara . 
One fine day cam mare lipsa doamna ! recuperare da ? te pupacim si ne bucuram ca ai fost in concediu si te-ai relaxat .
eu abia astept , mai muncesc o luna si gata . stau acasica si astept sa creasca bebele si mai ales sa vina pe lume ... pe la 39 de sapt .![]()
Li_am si tu lipsesti ....ce faci ? cum te simti ? ce face bebelina ?
Fetelor maine ma duc la cumparaturi . sper sa gasesc o rochita pt botezul unde merg. trebuie . sa ma incapa ca in rest nu sunt pretentioasa . tineti-mi pumnii .
eu am inceput sa ma ingreunez . merg mai gresu , gafai asa un pic . ma doare soldul pe dreapta si intre picioare . se latesc oasele pe acolo ![]()
bebe iarasi ma bate fix pe vezica ...asa ii place lui se pare .
va las acum . va pup dulceeee.
Evy 27+
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui hepilica raluca, cum adica si la tine e la fel ca la klu? adica si tu ai deja "suc de nuca de cocos"? adica "sucul de cocos"scoteti-ma si pe mine din ceata asta laptoasa... h. 35+ - Aproape de marea intalnire! Multumesc lui DD. |
Numai a crezut..cand i s-au rupt cu adevarat a simtit. Asa am inteles eu. Si mai bag un check acum
Suc de cocos

Cred ca va ramane in folclorBaby
37+
Natalia
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui Evy30 Raluca ma bucur din suflet ca a functionat Uscosinul . acum stai cumintica in pat pana duminica si eventual ia cu tine si bagajul ca nu se stie . asa a patit Nusy a ajuns la spital si i-a spus ca va naste . o intrebare :cand ti-a oprit dr R utrogestanul si vitaminele ? ca am uitat sa il mai intreb . stiu ca mai demult mi-a zis ...continuati cu utrogestanul si vitaminele . a ..si inca ceva . cand ai mers la analize in spital ai avut bilet de la el ? sau s-a intalnit cu tine de dimineata? de unde stiu asistentele ce sa iti faca ? |
Bagajul e in permanenta cu mine, in masina adica
Utrogestan cred ca n-am mai luat din sapt 35 si in ultimele 2 saptamani luam cam 2 pe zi. Uitam mereu sa-l intreb pe dr, so asta am facut-o de la mine putere. Vitaminele le-am luat din an in paste, analizele imi erau bune si d-aia nu am fost constanta. Pt anemie mi-a zis sa iau 2 pastilutze de Fe.
Cand am fost la analize dr era in concediu, m-am intalnit cu rezidentul lui. Pe fisa de internare mi-a trecut ce analize trebuie facute, dar a si mers cu mine la o asistenta, cea care mi-a recoltat sange si secretie. E totul foarte smooth, nu te stresa.
Baby
37+
Natalia
Evy30 spune:
gata am rezolvat . mi-am luat rochita .
este foarte frumoasa, vine sub sani si foarte vaporoasa .
si nu am dat mult 300 de lei .
+ pantofi noi ca asa se cade +posetut frumos
am scapat , ma pun acum in patuc sa vad ce face bebe , ca a stat tare cumintel prin magazine si nu a miscat in front deloc ![]()

Evy 27+
many_bani spune:
vally sa va traiasca fetita si sa va lumineze viata, tie iti doresc recuperare rapida si rabdareeee.
Klu te pupic, ma bucur tare mult ca mai intrii la noi sa ne aduci vesti proaspete
.
Castelana esti o norocoasa sa ai o sarcina asa frumoasa. Referitor la sexul bebelusului eu la 8 sapt. si 6 zile , adica el
, a avut 171b/min., apoi au inceput sa scada, iar primele miscari le-am simtit ptr. prima data pe partea dreapta ca niste balonase care se spargeau.
Evy ma simt binisor, insa parca brusc de cand am intrat in luna a 7 a imi este mai greu, parca in scurt timp a crescut si burta mai mult, obosesc repede, nu ma odihnesc cum trebuie noaptea asa ca vorba Caselanei, ma ocup cu treburi "canapeloase", adica goblen
. Si cumparaturi am facut, are patut, salteluta , 2 lenjerii, sac dormit, pilotica, scoica, cateva hainute, etc. In mare parte, sau cele mai costisitoare sunt luate , mai am de luat cosmeticile bebelusului, hainute un pic mai groase (de scos din spital) si tot ce inseamna biberoane, tetine etc. Nu am luat nimic ptr. bagajul meu de spital, dar lista este facuta
. Mai asteptam si Baby expo.
Raluca, Ellanik va asteptam cu vesti bune de la dr.
Hepilica

Va pup si va urez w-e placut
28 +