Gravidute prin FIV (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Many felicitari .Ce mare este bebicul !placenta e ok nu iti face griji .
cat despre cezariana stai linistita , chiar e mai indicat in cazul sarcinilor cu fiv . nu e regula , bineinteles, felicitari fetelor care au nascut natural , insa in cazul nostru e mai sigur .
e bine ca sunteti mai maricei . noi suntem mai mititei ...cica avem o saptamana si 4 zile in minus la masuratorile de abdomen . dar dr zicea ca e mai lung si mai slab . restul sunt ok.

Evy 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Many, chiar ma intrebam cum a fost azi la tine si ti-am lansat itrebarea si pe mess.Cred ca noi doua cu bibiloii nostri avem ceva de la profu...Ca si al meu are 60 de grame cu o marja de eroare 9 grame si cand m-am uitat pe un grafic am ramas muta:trebuie sa aiba in jur de 30.Nici nu stiu cum sa o iau.De luat in greutate nu am luat ,ce-o fi?
Are dreptate sotul tau cu ...pana cand???V-ati decis la nume?
Evy .
Chiar sunt curioasa daca dr mea imi recomanda cezariana din cauza de FIV pt ca ea mi-a zis ca daca e totul ok nu are sens sa nu nasc natural.

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Many, felicitari pt echo! Placenta e ok, nu-ti face griji!
Si eu cochetam cu nasterea naturala, dr meu a zis ca e mai safe sa facem cezariana, so merg pe mana lui.

Pe mine nu m-a cantarit niciun medic pana acum, nici macar dr de familie. Si am vazut ca de 2 saptamani ma mentin la aceeasi greutate.

In seara asta am mancat ceva pepene si merg la baie non stop. Mai bine stau la calculator decat sa ma duc in pat, sa ma duc la baie, apoi pana sa ajung inapoi in pat sa am nevoie iar si tot asa.

Sper ca voi stiti ca nu e indicat sa mananci pepene noaptea si dormiti bine acum!

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

seara fetelor,
am mai scos si nasul din amazon si alte site-uri de cumparaturi (unde practic m-am mutat de vreo saptamana - dar ce mega afaceri am facut! - de ex. pompa electrica de la Medela (sunt cele mai bune - cred ca deja le-am incercat pe toate) cu vreo 90 sterline fata de 179 eur cat am vazut-o aici intr-un magazin), am comandat patut(uri - unul pt aici, unul pt Bucuresti), un moses basket (habar n-am cum ii zice pe romaneste, e un cosulet impletit in care bb poate dormi pana pe la vreo 5-6 luni (erau unele asemanatoare la Mothercare doar ca de vreo 3 ori mai scumpe...), saltelute, lenjerii de pat, scaun de masina, carucior (nr. 5 dar tipa de la magazin mi-a zis ca stie pe cineva care are 7!), carti cat china (numai timp sa am sa le citesc!) in special despre cum sa pregatesti copilul mic de aparitia unui nou membru in familie (se pare ca e o problema f. delicata) si despre... olita, capitol la care nu prea ne pricepem..., etc.

Raluca, pana imi vin mie patuturile (4-5 sept) tu ai nascut deja... stii ca ne uitam toate dupa tine cu ochii mari si abia asteptam sa fim in locul tau!

Many_bani, ma bucur mult pt tine, ai ajuns la 28 (asta e pt mine targetul nr. 1 - la 28 s, bb are sanse excelente daca se naste, desi speram sa astepte pana la 38!) si ai inceput si cumparaturile, mi-ai dat un feeling bun, mie mi-era teama ca am inceput prea devreme...

Hepilica, sa fii hepilica si cumintica, aproape ai ajuns la linia de sosire, venim si noi din urma!

Evy, orice nelinisti ai avea (ca tu esti mereu mai ingrijorata), forget it, totul e ok, masuratorile nu sunt absolute, exista o marja de eroare de plus minus 10%, nu-ti bate capul, sper ca medicul tau de la elias nu e vreo vedeta, si daca da, sper ca ai o pila buna si iti vine la nastere, eu am tot auzit povesti despre doctori care pur si simplu nu au aparut la nastere! Eu mergeam candva la vladareanu, dar dupa ce timp de un an de zile i-am fost pacienta inca nu-mi oferise nr lui de mobil... trebuia s-o sun mereu pe asistenta lui, sa facem tel fara fir...

eu sunt in continuare in stand-by, numar zilele pana la 28s, pana acum se pare ca totul e ok, colul e la fel de lung sau de scurt (22-23mm), am ceva braxton-hicks, dar se pare ca e normal ca la a doua sarcina sa existe mai multa activitate uterina, in continuare fac un progesteron injectabil pe saptamana + examen secretie + masurat col... cam asta e...

castelana, bun venit, mai trage dupa tine cateva fete de la aspirante, sunt multe fete pe care le urmaresc cu sufletul la gura dar pe care tot le astept sa reuseasca...

Va si va doresc sa fiti fericite, relaxate, manichiurate, pedichiurate, frumoase si cum mai vreti voi! Mai ales daca nasteti curand! (aviz amatoarelor)

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 26+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Klau1973, ma bucur mult ca esti bine si ca te poti ocupa exclusiv de buburuza ta! Ah colicilea astea... poate o lasa saracuta cat mai curand si va puteti bucura linistite una de cealalta.

Many bani felicitari pentru ecooooooo!!!! bravo, sa o tineti tot asa, lasa stresul de kg, asta e vezi tu dupa ce nasti, acuma ce sa-i faci sa pui leocoplast la gura? oricum putina precautie cu fainoase si dulciuri se impune daca poti!

Raluca, mi-a placut ca pe tine nu te-a cantarit nici un dr, cred ca din ochi asa te-a estimat... la cat am vazut ca esti de sexoasa cred ca-i hipnotizezi!!
Bun pepenelul, mi-ai adus aminte sa-mi iau si eu azi...
pup burtica AMR usor in continuare!!

li_am felicitari, ce frumos sa ai pereche, baiat primul si apoi fetita!!!!!!! Incerc incerc sa trag fetele de la aspirante la odisee sa stii, le sustin si incerc sa le ajut cum pot eu!
Sarcina usoara si ai grija de tine!!!

Ellanik, ma simt bine in continuare sa stii, fara urme de greturi, doar seara am un nod in gat si nu pot manca decat ceva usor gen fructe racoroase si ceva iaurt deasupra!! Dorm bine si bineinteles ca plin de vise de ma trezesc toata noaptea, in continuare incerc sa fiu precauta cu iesirile si sa ma limitez a iesi aiurea, macar sa ajungem bine la 12-14 saptamani.
Joi pe 27 mergem din nou la dr sa vedem ce face bebe. deocamdata se vede unul si sincer iti dai seama ca suntem extrem de fericiti sa stii, doar dr meu sesperie daca ar fi doi, el inca nu exclude aceasta posibilitate sa stii si de aceea nici noi nu renuntam la a spera, speranta asta cat ne place, deja face parte din viata asta sa stii!!!!!
pup burtica si mamica blondica frumusica!!!!!

fetele, burticile, frumoasele, va pupicesc pe toate si o zi excelentaaaaaaaaaa!!!!!!

castelana fericita 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor va multumesc
Hepilica, Raluca, am asa emotii ptr. voi, de fiecare data cand deschid forumul ma uit dupa mesajele voastre si apoi citesc totul. Aveti de la noi pumnii stransi sa ajungeti la termenul stabilit
Evy, important este sa ajungeti la termen, am vazut copii nascuti cu 2800gr si copii cu 3600 gr, pana la un an nu mai era diferenta intre ei.
Ellanik, pe cand mergeam la prof. intrebam mereu daca este in regula sa fie mai mare, iar el spunea ca nu este mai mare este mai "bine" dezvoltat si ca seamana cu tati. Am raspuns si pe mess cu parerea dr. mele.
Castelana nu-mi bat eu capul cu kg. insa reperezinta obsesia dr. mele. Cica nu mai am nevoie si de complicatiile date de kg., suficent ca am de luptat cu varsta.
Li_am, rar pe la noi, insa ma bucur ca sunteti bine

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello ladies!

M-a luat somnul pe la 3 si la 12 m-am dat jos din pat .

Li-am, pt comanda de la amazon ai pus adresa de livrare Viena? Eu am luat hainutzele de acolo si tare as vrea sa mai comand ceva.

Hepilica, esti la medic? Sa vii cu vesti bune!

Va pup, o zi faina!

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Raluca, da, le-am comandat aici, imi ajung zilele astea (in ro nu o sa ma intorc decat dupa ce nasc) ca (aproape) tot ce am luat era pe stoc. Eu comand mai mult pe amazon.de dar si de pe amazon.co.uk (important e sa urmaresti taxele de livrare, sa nu te trezesti ca ai comandat un produs de 5 euro si ai platit livrarea 20! Cei de la Amazon au marea majoritate a produselor livrabile gratuit (daca suma totala depaseste 20 eur) sau cu taxe f. mici. Acolo unde scrie "verkauf und versand durch" ceva firma, alta decat amazon, e asa-numitul market place, unde cumperi de la diverse alte firme, care isi reglementeaza separat costurile de livrare si uneori pot fi exagerate.

Tu ai comandat in romania? Ar fi super daca ar livra si la noi, diferenta de pret e atat de mare... Eu deja am primit cosuletul pt bb si calitativ nu e cu nimic mai prejos decat cele de la Mothercare (au contraire) doar ca muuuult mai ieftin (59 sterline- echiv a 67 eur- fata de minim 550 Ron la noi)...

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

ce fac fetele ?

Li_am mare dreptate ai . mereu sunt ingrijorata . insa ce sa ii faci e in firea mea asta ...proasta . intr-o anumita masura e normal , pe de alta parte nu e bine . multumesc mult pt sfaturi . dr nu este o vedeta , sau cel putin eu asa stiu . se ocupa in principal de pacientele cu fiv fiind transferate ,daca doresc bineinteles, direct de dr cu care s-a facut fiv-ul .pile nu am la spital si nici nu doresc sa imi fac .merg la el la un cabinet privat si voi naste la spital . eu cred ca va fi ok .

Many
da asa e . important e sa trecem si noi primul prag 28 sapt (peste 2 zile facem ) si de 36 de sapt - sa nu fim prematuri . apoi cand doreste el sa vina .

Pupici fetelor
mergemn la odihna ca am bagat o pizza si suntem cat casa acum

Evy 27+

Mergi la inceput

Evy,
daca nasti la elias, cred ca esti cat de cat ok, eu am fost internata de vreo doua-trei ori acolo la prima sarcina si fata de alte spitale, maternitatea arata decent. o, dar mai avem atat de mult pana la termen... eu una nu mai am rabdare, de s-ar face odata noiembrie... sau macar octombrie... sa mai fie doar cateva saptamani... sau macar de-ar trece august asta odata...

fetelor, si la voi e la fel de cald? eu suport cam greu caldura, desi de felul meu sunt o mare friguroasa...

_

poze

Mergi la inceput