Gravidute prin FIV (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Intru si eu sa va salut si sa recuperez ce nu am citit.
Daria emotionanta povestea ta, ma bucur tare mult ca totul a trecut si sunteti ok
Bun venit proaspetelor burtici si sedere placuta pana la capat.
Hepilica, mai ai putin si tu, Doamne ajuta
Raluca AMR-ul tau de acum este in zile, bafta
Ellanik, Castelana, pe unde sunteti?
Evy, ai trecut de vaccin, ce urmeaza?
Moni, Elena, Eumada va pup si pe voi si pe puisorii vostrii scumpi
Eu am incercat sa fac cumparaturi ptr. bagajul meu de spital, dar mare lucru nu am luat, decat chiloti de unica folosinta. Am vrut sa-mi cumpar si tampoane de la Seni insa nu am gasit decat pampersi ptr. adulti si am zis ca nu este cazul, mai intreb fetele care au folosit astfel de absorbante, sunt tampoane normale, sau cum?
Am vrut sa cumpar si biberoane, insa m-am pierdut printre marcile cu BPA free sau nu, asa ca nu am luat nimic
Tampoanele ptr. sani se folosesc ptr. protectie si dezinfectat sanii inaine de alaptare. Dar cu ce dezinfectam, cu apa simpla?
Hai ca tare m-am lungit.
Multi pupici

29 +

Mergi la inceput

Avalon, ai comandat biberoanele? care este termenul de livrare?

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Many bani, cred ca saptamana viitoare voi comanda tetine, biberoane si suzete. Daca vrei sa incerci, uite de aici se pot comanda: http://www.natiloo.com/kit-biberons-initiation-1er-age-270-p-6102195.html?cPath=2_194&osCsid=e4dd2e6544c5b838027e6688055cce81

de unde ai cumparat chilotii de unica folosinta?

daca nu gasesti tampoate din alea, se pot confectiona din vata cu tifon, am pe undeva salvate "instructiunie"

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Many bani tampoanele de san le folosesti pt a nu te umple de laptic pe haine si sa nu uzi sutienul. Cand incepe sa curga te faci fleasca imediat. Sanul inainte de fiecare alaptare se spala cu apa calduta si sapun. La faza cu sapunul unii zic ca e bine altii ca nu e bine. E bine ca te dezinfectezi dar nu e bine ca spalandul tot timpul cu sapun mameloanele se irita. Am inteles ca si organismul secreta anumite grasimi care ofera mamelonului elasticitate si spaland tot timpul acea grasime dispare si mamelonul devine uscat si rigid. Acum vezi si tu cum iti va spune la spital. daca iei un sapun e bine sa iei ceva cu un ph neutru un sapunel mai sensibil asa cum sunt gelurile intimate.

Din cate am observat eu legat de tampoane in prima zi si a doua chiar sia treia zi se folosesc tampoanele de tifon. Le prefera mai mult cei de la spital. Pot sa iti urmareasca mai bine cantitate de sange eliminata. Unde am nascut eu la inceput nu te lasau cu absorbante. Cumnata mea a nascut acum la o alta maternitate si tot tampoane cu vata si tifon foloseste. Cred ca depinde si de politica fiecarei maternitati.

Ralu a inceput numaratoarea inversa. Ma bucur enorm pt voi . Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si o refacere rapida si o unguroaica sanatoasa si norocoasa.

Hepilica urmezi. Nici tu nu mai ai mult si ai sa iti tii prontesica in brate. Ma bucur si pt voi foarte tare.

Sarcini usoare tuturor si bebei sanatosi si nasteri usare fetelor care se apropie de marea intalnire.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Chiloteii aia se gasesc la Carrefour, sunt seturi de 4 perechi.

Elena,da, un picut mai e! Voi ce faceti? Cum te descurci singurica? Am vazut pozele cu piticii tai,au crescut bine de tot! Pt spital am vata si tifonul separat, trebuie cumva sa-mi confectionez eu tampoanele?

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepilica, felicitari ! Esti la termen acum. Si ca vb de repere si termene, o sa vezi cum ajungi la 40 s!

Optimismul meu cred ca ma face un pic senila .Nu am cumparat niciun biberon, tot visez la hranire exclusiv la san. Totusi, cred ca n-ar strica sa am unul acolo, nu?

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor tampoanele stil pampers se numesc "seni lady ". sunt de trei tipuri :extra , super si plus . la carrefour am vazut sigur

Evy 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Ralu, eu am cumparat un biberon si am mai primit alte 2 - diverse marci....care se gasesc in comert..nimic pretentios.

Dar, uite mai jos un site. L-am descoperit zilele astea cautand "remedii" pentru colici. I-am dat "sarcina" sotului sa achizitioneze unul. Vei gasi si lista farmaciilor care il comercializeaza. Inteleg ca se pot comanda si online.

Si eu as vrea "exclusiv la san", dar poti stii... si oricum iti trebuie un biberon... sa fie acolo...

http://www.drbrowns.ro/produse.html

te pup

h.

37+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Elena,

h.

37+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Many bani, cred ca saptamana viitoare voi comanda 81

de unde ai cumparat chilotii de unica folosinta?

daca nu gasesti tampoate din alea, se pot confectiona din vata cu tifon, am pe undeva salvate "instructiunie"

Avalon am luat de pe galeria Auchan Titan - Daiso Shop, asa cum au scris fetele de la odiseea noastra, sper sa-mi vina, am luat cea mai mare marime care era la raft.
Am salvat si eu cum se fac acele tampoane, insa imi este cam lene sa ma apuc de ele. La Filantropia, nu este bai daca nu le ai facute, sa ai la tine fasa si vata si fac moasele alea sau ce o fi ele, a nascut o prietena acolo, cu directorul cei drept, si a fost super incantata.

29 +

Mergi la inceput