Gravidute prin FIV (48)
Raspunsuri - Pagina 19
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada Many bani tampoanele de san le folosesti pt a nu te umple de laptic pe haine si sa nu uzi sutienul. Cand incepe sa curga te faci fleasca imediat. Sanul inainte de fiecare alaptare se spala cu apa calduta si sapun. La faza cu sapunul unii zic ca e bine altii ca nu e bine. E bine ca te dezinfectezi dar nu e bine ca spalandul tot timpul cu sapun mameloanele se irita. Am inteles ca si organismul secreta anumite grasimi care ofera mamelonului elasticitate si spaland tot timpul acea grasime dispare si mamelonul devine uscat si rigid. Acum vezi si tu cum iti va spune la spital. daca iei un sapun e bine sa iei ceva cu un ph neutru un sapunel mai sensibil asa cum sunt gelurile intimate. Din cate am observat eu legat de tampoane in prima zi si a doua chiar sia treia zi se folosesc tampoanele de tifon. Le prefera mai mult cei de la spital. Pot sa iti urmareasca mai bine cantitate de sange eliminata. Unde am nascut eu la inceput nu te lasau cu absorbante. Cumnata mea a nascut acum la o alta maternitate si tot tampoane cu vata si tifon foloseste. Cred ca depinde si de politica fiecarei maternitati. |
Multumesc mult Elena
, am lamurit si acest aspect, am vazut tampoane ptr. san de la Avent refolosibile, oare care sunt mai bune?
29 +
li_am spune:
Tampoane de sani
Mie alea textile (refolosibile) de la Avent mi s-au parut horror (eu le-am aruncat), ca erau extrem de groase, parca aveam doua castroane in sutien... Cel mai bine m-am inteles cu cele de unica folosinta de la Nuk si de la Lansinoh. Cele de la Nuk se gasesc si in romania. Important e sa fie subtiri, sa nu se vada prin haine, sa poti sa mai iesi si din casa cu ele. De absorbante, toate sunt absorbante, dar extrem de rar se intampla sa le umpli (in special dupa primele saptamani)...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
27+
AMR 13 sapt
poze
many_bani spune:
| citat din mesajul lui hepilica http://www.drbrowns.ro/produse.html |
Si eu vreau biberoane din aceasta gama, dar preturi nu am gasit nimic.
Multumesc ptr. site.

29 +
li_am spune:
fetelor, stiti ce mi-a prins mie bine? un radiator care se pune direct deasupra masutei de schimbat, in germana se numeste wickeltischheizstrahler, sunt cateva pe amazon.de, daca v-ar interesa. copilul fiind nascut in octombrie, l-am folosit din plin, de fiecare data cand il schimbam sau ii faceam baita (eu pana pe la 7 luni am folosit o cadita cu suport inalt de la OK baby pe care o instalam in camera copilului, chiar langa masuta de schimbat).
cat despre bibe vs alaptatul exclusiv la san, e dupa noroc, al meu nu a avut putere sa suga pana la o luna, asa ca pompa, sterilizatorul si muuuulte biberoane (imaginati-va ca papa un biberon cam la 2 ore, zi si noapte, day in day out, eu eram zombi, ca pana sa termin de hranit/eliminat aer/schimbat/leganat/culcat/spalat/sterilizat/muls/pieptanat si uns, "ala micu'" deja se trezea sa pape din nou... sper sa nu aiba nimeni experiente de-astea!
_
27+
AMR 13 sapt
poze
many_bani spune:
| citat din mesajul lui li_am Tampoane de sani Mie alea textile (refolosibile) de la Avent mi s-au parut horror (eu le-am aruncat), ca erau extrem de groase, parca aveam doua castroane in sutien... |
Acuma ce daca pe laga ce am mai port si doua castroane in sutien?
Ma bucur ca ne citesti
Multi pupici
29 +
li_am spune:
ooo, eu am trecut de la 75 B la 85 C! Mi-ajunge, nu vreau sa adaug nimic... 
_
27+
AMR 13 sapt
poze
hepilica spune:
many_bani, tb sa mergi pe "produse", alegi "biberoane", apoi apesi "cumpara acum" si se vad afisate preturile. vezi mai jos:
http://www.drbrowns.ro/shop/catalog/4/biberoane_drbrowns_natural_flow_
h.
37+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
| citat din mesajul lui many_bani Multumesc mult Hepilica ![]() 29 + ![]() |

h.
37+
- Aproape de marea intalnire! Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Hello, duamnelor!
Am venit de la medic, nu se grabeste unguroiaca sa ne cunoasca:). Cezariana va fi saptamana aceasta, nu am stabilit o zi anume, ma va suna doctorul. Asta in caz ca nu se declanseaza nasterea.
Pupicei!
Baby
38+
Natalia