Gravidute prin FIV (48)
Raspunsuri - Pagina 17
Fragutza spune:
Hepilica, si eu am trecut printr-o operatie de extirpare de trompa. Nu a fost sarcina, ci ceva infectia mi s-a zis. Nu-mi amintesc insa sa fi fost insuportabile durerile. Mai mult eram speriata de consecinte.
Klu, ce repede ti-ai revenit! In total cat ai stat spitalizata?
Evy, bine ca te-ai linistit cu vaccinul!
Baby
38+
Natalia
hepilica spune:
raluca, abia astept ziua de 4 septembrie sa ne dai vestea cea mare.
mai ai atat de putin... doar cateva zile.
cum te simti? esti bine? ai contractii sau alte simptome de apropiere...
iti imaginezi ca saptamana viitoare pe vremea asta vei sta cu fetita alaturi de tine? ce frumos!!!!
h.
36+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Nici nu realizez asa bine ca mai am cateva zile
, sunt foarte linistita si relaxata. Nu am mai avut dureri, contractii f putine si nedureroase. Zilele astea am stat si mult in pat, mi-e destul de greu sa ma misc.
Luni merg din nou la control si vedem daca va ramane 4 septembrie.
Tot pe 4 a ramas si la tine controlul?
Baby
38+
Natalia
Avalon spune:
Dariaioanaxx

, sa va traiasca Miriam Daria si sa fie sanatoasa si norocoasa! Iar tu sa te refaci repede si usor!
O stiu pe anestezista, dar avea burtica maricica in mai cand am facut eu cerclajul, nici pana acum nu a nascut, huh? Pacat ca nu s-a putut face rahi-epidurala, ai fi putut s-o vezi pe Miriam imediat... Ai stat in salon obisnuit, sau ai avut rezerva? Sunt asa oribile cum se spune toaletele acolo la giulesti? Asistentele de la alaptat cum se poarta? Taietura de la operatie cum arata, e mare? Sper ca nu te superi ca te-am bombardat cu intrebarile...![]()
Raluca
, ne pregatim sa scoatem majoretele pentru tine, mai ai asa de putin...![]()
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 

hepilica spune:
ralu, da pe 4 sept merg la eco. abia astept.
foarte bine ca esti relaxata. la fel sunt si eu.
n-am niciun fel de durere, simptom, stare..
sunt ok pana acum si nici nu cred ca se vor schimba prea multe. stau mai mult in pat. mi-au iesit si toate rezultatele de la analize si sunt ok. am o usoara anemie, dar iau elevit...asta e. asa e in sarcina. nu poti scapa de asta.
Doamne ajuta!
ne pregatim pentru tine cu galeria si iti tinem pumnii stransi, stransi.
sa ne dai vesti de la eco luni.
evy, bine ca ai trecut si peste episodul "vaccinul". ai grija de tine.
h.
36+
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Si la mine tot anemie a iesit la analize. Dr mi-a zis sa iau 2 pastile de Fe, am luat cateva zile si ma tot durea stomacul si le-am oprit. Am inteles ca ar fi bun ceaiul de urzica, sfecla si carnea rosie. Asta e, stiu ca apare pe sarcina, o sa-mi revi dupa.
Avalon, ce mai faci? Stiu de la alte prietene cu cezariana ca este f mica cicatricea si f jos.
Baby
38+
Natalia
Avalon spune:
Ralu
, eu sunt bine, multumesc si bebeii la fel. Am inceput sa ma obisnuiesc din ce in ce mai mult cu ideea de cezariana... Astept sa nasteti voi ca sa mai invat cate ceva si ma pregatesc de marea intalnire ![]()
Nastere usoara iti doresc tie si tuturor fetelor pentru care se apropie momentul!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 

Moniland spune:
Va puuup fete dragi. Eu sunt cam ocupata si se intelege de ce
. Azi implinesc fetele mele 5 sapt de viata. Sunt asa de dragalase si am inceput se le cam cunosc "piticii". Sunt diferite si la mutrite si la fire. ![]()
Am citit discutia despre cezariana, nici eu nu am primit morfina, am stat la terapie intensiva de duminica seara de la 23 pana marti dimineata pe la 8. Martea cand m-au dus in spital a fost mai nasol ca a fost ziua in care m-am ridicat din pat si aveam de ingrijit doua fetite. Dar a trecut si acum e bineeee.
Va doresc sarcini usoare in continuare si nasteri usoare, usoare 
de
Laura Ioana
Irina Maria
hepilica spune:
Moni, ce-a trecut timpul...deja fetitele au 5 saptamani
.
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase. Tare ma bucur cand ne mai dai vesti, desi imi imaginez cat esti de ocupata cu iubitele tale. Te pup si iti doresc numai bine. 
Fetelor, a mai trecut o saptamana. Avem 37. Doamne ajuta sa ajung si la 38, apoi poate veni fetita cand va dori ea....sper cat mai aproape de 40, ca sa mai creasca un picut...
Duminica placuta si racoroasa va doresc! 
h.
37+
Multumesc lui DD.
eumada spune:
Acu sa va spun si eu...am fost singura care s-a operat vineri si luni la ora doua facea cumparaturi,duminica seara se cocotase pe un gard ca nu avea loc sa stea...recuperarea a fost nu in patru zile ci in ddoua....zile la mine..de durut m-a durut in ziua operatiei atunci mi-au facut morfina si altele..dupa numai cateva calmsnte..eu nu suport durerea deloc...sinu pot sa neg faptul ca odata ce s etermina anestezia..pana iti face calmante doare de mori...eu am avut prea multa adrenalina si primul calmant nu a prins foarte bine.....sa fiu sincera....nici ceza nici naturala nu mai vreau...
Madalina
de minunica Eva-Maria
.