Gravidute prin FIV (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

'neata

ralu- n am vrut sa sperii, asta e realitatea, doar nu era sa mint; cert este ca si eu am preferat cezariana pt. ca bebitza sa nu sufere la nastere, asa cum am patit la nasterea naturala;dar majoritatea femeilor nasc natural si sunt f. OK;

Evy- si pe asistente le am emotionat eu si bebitza mea ce ne pupaceam amandoua si eu si plangeam, chiar cineva a zis "ia uita le maaa..."dar nu stiu cine,nu eram atenta la ele, aveam o persoana mult prea importanta pe piept!

Klu- , curand sper sa ajung sa ma tin de cuvant, off daca ar depinde de minee !

oricum fetelor...e minunat cand luptam pt. ceva si cand privim in urma vedem ca n am luptat degeaba...cand vedem ca Dumnezeu ne a rasplatit clipele de suferinta, deznadejde si nu in cele de urma de curaj...pt. ca suntem niste mame adevarate si niste femei puternice !

tuturor

Oricum fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

'neata

ralu- n am vrut sa sperii, asta e realitatea, doar nu era sa mint; cert este ca si eu am preferat cezariana pt. ca bebitza sa nu sufere la nastere, asa cum am patit la nasterea naturala;dar majoritatea femeilor nasc natural si sunt f. OK;

Evy- si pe asistente le am emotionat eu si bebitza mea ce ne pupaceam amandoua si eu si plangeam, chiar cineva a zis "ia uita le maaa..."dar nu stiu cine,nu eram atenta la ele, aveam o persoana mult prea importanta pe piept!

Klu- , curand sper sa ajung sa ma tin de cuvant, off daca ar depinde de minee !

oricum fetelor...e minunat cand luptam pt. ceva si cand privim in urma vedem ca n am luptat degeaba...cand vedem ca Dumnezeu ne a rasplatit clipele de suferinta, deznadejde si nu in cele de urma de curaj...pt. ca suntem niste mame adevarate si niste femei puternice !

tuturor

Oricum fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

fetelor, mie mi se pare horor ce am citit de ultimile nasteri prin cezariana. morfina?.... "taie porcul"... " anestezie generala...", "pierdut mult sange"... "interventii" ca sa primesti vizitatori....offf Doamne, ati suferit nu gluma!

aproape ca incep sa ma panichez...

daria, sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi cu totii, mamica curajoasa!!

h.

36+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

li_am - postarea ta mi s-a parut o gura de aer proaspat .

Doamne ajuta sa avem toate nasteri usoare si bebei sanatosi.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Intru si eu in discutia despre cezariana...dc ar fi, as opta si a doua oara, a treia oara pt cezariana...la mine nu a fost nevoie de morfina, nu am pierdut sange, totul s-a derulat repede si fara complicatii...iar durerea abia a doua zi am simtit-o..dar nimic nu te doboara cand iti vezi minunea in brate, iar dupa o saptamana nu mai aveam absolut nimic...la 4 sapt de la nastere dr mi-a zis ca pot sa ma apuc de exercitii: abdomene, bicicleta orice vreau eu pt ca uterul si operatia arata ff bine
Va pup

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello

ca veni vorba de cezariana. Eu nu as fi facut cezariana si nici nu as mai face si asta pt ca eu sunt de parere ca e mai bine natural.
Nu pot sa zic ca am ramas traumatizata in urma cezarienei. Durerile le-am simtit si eu a doua zi. Nu stiu daca mi-au facut morfina dar e posibil pt ca erau niste injectii care mi le bagau in epidurala si erau toate cu eticheta si asistentele notau intr-un registru cand imi faceau si am vazut ca nu aruncau seringile deci e posibil sa fi fost morfina. Ma gandesc ca aia e cu regim special.
Cu vointa te refaci repede mai ales ca motivatia e mare si pt siguranta bebeilor merita orice suferinta din partea noastra.

Eu am suferit o luna de zile dupa o operatie laparoscopica pt extirparea fierii. Foarte greu mi-am revenit. Eram convinsa ca dupa cezariana o sa fiu terminata si ca nici in doual luni nu o sa imi revin. Se pare ca m-am inselat. Mi-am revenit rapid iar acum sunt foarte bine. Ma car singura cu cosulete cu piticii in ele pana la masina ridic caruciorul de 11 kg si nu simt nici o durere.

Cand iti tii copilul la piept uiti de toate durerile.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello ladies!

So, asa cum ma gandeam, nu e o regula cu operatiile. Fiecare organism simte si resimte o operatie diferit. Eu m-am gandit asa: o sa ma doara un pic burtica un spital, imi vor face ceva calmante usoare si cand ajung cu bebe acasa o sa fiu fresh. Daca nu, o trimite sotzuŽ pe soacra sa stea cu mine. Deci, voi fi fooooarte bine!

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

ayda_m, asa imi imaginam si eu o cezariana cum spui tu.

poate pt ca sunt eu prea optimista, dar am mai trecut si eu printr-o extrauterina cu extirpare de trompa operata in regim de urgenta pt ca se rupsese trompa si aveam sange in abdomen (interventie mult mai complicata decat o cezariana).m-am internat vineri si externat luni (ca la nasteri). recuperarea de dupa, e mult mai anevoioasa si de durata decat la cezariana. nu am simtit insa nicio secunda vreo durere. am stat 1 noapte la terapie intensiva, apoi 2 in salon. mi s-au facut calmante la greu ce-i drept dupa operatie si a doua zi, nu morfina. a fost prima mea interventie chirurgicala si nu mi-a venit sa cred cat de usor am trecut peste ea, fara strop de suferinta fizica. suferinta a fost...sufleteasca.

eu zic sa fim optimiste. totul va fi bine. nici nu-mi imaginez altfel. iar bucuria marii intalnirii va fi fara margini. in perioada asta tb sa fim pozitive si bucuroase.

maine facem si noi 37 saptamani. abia astept sa schimb semnatura.

va si imbratisez pe toate!

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Fetelor,
nu are rost sa va ingroziti degeaba...fiecare corp reactioneaza diferit, intradevar...dar eu as opta si a doua oara fara ezitare pentru cezariana si pentru echipa de la Filantropia; dupa cum v-am mai zis am nascut la 22:30 si dim la ora 9:00 eram pe holuri pe picioarele mele in vizita la iubirica...in noaptea respectiva mi s-au facut calmante in doua randuri iar alte remedii pentru durere nu mi s-au mai administrat, e drept ca simteam o durere surda cand ma asezam si ma ridicam din pat dar o faceam pentru o cauza nobila...aveam intalnire cu buburuza si se merita orice sacrificiu; in ceea ce priveste sangerarea, inca de a doua zi am avut asa ca in ultima zi de CM si din ce in ce mai putin...pana cam la 2 saptamani cand s-a oprit de tot. Pe mine vroia sa ma externeze din ziua a 2a dar cei de la neonatologie au asteptat sa faca pitica cel putin 48 ore ca totul sa fie in regula si Slava Domnului ca a fost.

ralu, nu te speria o sa fie exact cum ai descris tu, ai sa vezi ...

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Off fetelor . cezariana asta . si eu o sa fac , sper sa nu ma doara foarte tare dupa . daca o sa ma doara solicit calmante la greu . ce sa facem ...e taietura la urma urmei , e operatie in toata regula .insa sincer natural nuuuuuu. vorbesc in numele meu bineinteles. abia astept sa imi vad bebicul meu scump .

sa va povestesc ca mi-au iesit analizele . nu am infectie urinara ,deci clar Dove nu mai cumpar in viata mea . ma simt mai bine . am apelat numai la spalaturi cu apa calda , conform sfaturilor .

ieri am facut si vaccin-ul pt rh negativ .desi sunt la prima sarcina , si in mod normal se face numai dupa nastere , si la a doua sarcina la 28sapt ,fiind fiv nr 3, am stabilit de comun acord cu medicul ca e mai sigur sa "suflam si in iaurt " si sa fac vaccin-ul pt a nu aparea probleme dupa 30 de saptamani . nu pot sa va descriu prin ce emotii am trecut . mi-era frica sa nu fac alergie , caci stau bine la acest capitol , mi-era frica sa nu se intample ceva . m-au trecut caldurile la propriu. dar a fost ok .nici nu am simtit cand a intrat doza in popou , asistenta super, si dupa nici o problema . bebele e ok .se joaca , e un scump . sotul meu m-a poreclit "terorista" . are dreptate ....

va urez we placut . ma duc afara ca azi am pus si noi de un gratarel ca nu am mai mancat de mult . va las acum . pupiceiii si numai bine .

Evy 28+

Mergi la inceput