Gravidute prin FIV (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Huski, draga e tine, bine te-ai intors din concediu!!!!!! Doamne ce ti-e si cu scarbiciul asta, e greu mai ales dupa relax.....
Felicitari pentru semnatura noua si tine-o tot asa!!!!!!!!! Sa vezi ce dans dezi pe 11 sept la eco, veselie mare!!!!

Dariaioana felicitari, sa-ti traiasca minunea!!!!! eu sunt noua pe aici, abia ce-am "picat" dar ma acomodez eu...

Looana, draga mea, nu fii copil.
am trecut si eu prin focuri si sincer ani si ani de zile de incercari si stimulari... fara de rezultate. Pentru asta am si intrat pe forum pentru a vb cu alte fete ce trec prin aceeasi problema ca a mea, si ce-am gasit... o intreaga comunitate sa stii.
In plus cand esti departe si nu spui la nimeni de tot ce faci la un moment dat simti nevoia sa impartasesti cu cineva, nu?
Mi se pare ca fetele care au reusit trebuie sa mai scrie si ele de bine sa le incurajeze pe celelalte, altfel numai vai si aoleu nu ajuta la psihic. E tare important un psihic bun, nu?
Sa stii ca eu o fac ca asa simt nu din obligatie.
In plus tu imi esti draga, punct! Cum sa nu te incurajez, ma bucur mult, mult de tot de reusita ta, de ziua ta auzi.... fain cadou. te pup si menajeaza-te ca dupa ET pana la sapt 12-14 te rog!!!! te pup si ai grija de tineeeeeeeeee!!!!!

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

pupici tuturor

referitor la sex , noi am cam tras chiulul sincer. mai rarut ca-i mai dragut . tot de frica . plus ca simteam eu ca e cam deranjant . asa ca recuperam dupa

fetelor mie nu mi-a iesit urocultura , cica luni , a iesit doar sumarul de urina . peste tot e negativ , insa fix la final e trecut " frecventa flora microbiana " .

ma apuc acum sa citesc , ca am ajuns acasica sa vedem ce aflu .

Evy 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Huski, ce repede a trecut timpul! Deja 17 saptamani..parca acum eram la terasa la Ioana..Ia-ti o pernutza la serviciu si stai mai pe spate pe scaun.

Candy, multumesc frumos! Cu sexul nush ce sa zic, mai bine vb cu medicul tau si vezi ce zice. Noi am avut dezlegare dupa ET, dar n-am prestat, apoi au inceput problemele cu sarcina si nici nu ne-a mai trecut prin cap.

Daria, felicitari si aici! Am vazut pozele cu papusica, este dragalasa foc!

Castelana

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

deci...m am internat dim. pe 11 aug. la ora 7 dim., m au dus la sala de nasteri, unde nastea o tipa si tipa rau....aici mi au luat analize si m au intrebat tot felul de lucruri..grupe sang. eu si sot si altele, apoi am mers la terapie intensiva in salon, mi au dat o camasa ca cea de fortzacu sireturi pe partea dr., a venit anestezista,(care era si insarcinata vizibildar n avea buzunare vizibile, caci m am uitatsi cum n aveam plic am renuntat pt,moment) mi a completat fisa, m a intrebat daca prefer rahie si am zis da..,parca eram aeriana , asa imi era de frica...frica de operatie, frica de cum va fi copilul, daca va fi sanatos, frica ca eram singura. fara sotz, ca era plecat in Italia; n a durat mult si am fost luata prima in sala de operatie, acolo am mers doar cu sacosica pt. celule stem, care mi o ducea infirmiera...nici nu stiu pe unde treceam..asa eram de aeriana...am intrat in sala, am vazut masa...am incercat sa ma incurajez si sa zic in gand..aaa e ca masa de la punctia pt. FIV, m a asezat pe masa asistenta, eu voiam cu fatza in sus , ea a zis intr o parte, apoi vine anestezista, ma ridica sa mi faca rahia...ma tot pipaie pe coloana si cica... aaa nu cred ca i pot face rahie...pleaca dupa substante pt. anestezia gen.,profit si intre asistenta....de ce zice ca nu poate?! pai cica de la coloana cred ca aveti vertebre tasate...vine iar anestezista...si intreb dar ce am la coloana? cica aveti foliculita si nu pot face rahie...n am mai intrebat ce inseamna, acasa intreb pe vara mea care lucreaza la sala de operatii si cica inseamna ca am par pe spate si i a fost teama sa nu nimereasca cu rahia in vreun folicul de par si sa nu prindain fine...
ma lungeste pe spate...ma leaga de picioare....niste infirmeiere vin si ma da cu iod sub buric si mai sus de buric, in orce caz eram balta....anestezista cica o sa fie mai greu cu intubatia la cezariana(si a fost , caci si acum o jena in gat , nu mai vorbesc dupa, ce stare de tuse aveam si cum simteam ca ma rup in doua cand tusesc)asa... imi pune masca de oxigen...aa intre tipm il vad pe dr. meu cu un sort de celofan parca se pregatea sa taie porcul.., anestezista ii zice asistentei sa mi bage anestezia, si imi zice si mie si acum vine somnul...eu zic ..da..il simt..si aud cand inca imi zice "somn usor".................in fine ma trezesc cand ma striga dr.....dna nita. dna nita...a venit sotul sa va vada....eu zic ...pai sotul meu e in italia....venise cumnatul care cu mari interventii a putut intra...mai avea putin si ajungea la marinescu sa intervina...eu intreb daca copilul e bine....primesc raspuns ca da...imi amintesc ca mai intrebasem si asistenta sau infirmiera imediat ce m au adus la terapie inapoi, oricum nu puteam deschide ochii deloc, faceam eforturi oricum, cumnatul imi zice acum ca avem pupilele langa nascand ma cazneam asa...de dureri nu va zic...sunt crunte... atat de crunte daca va inchipuiti ca la toate ne facea morfina imediat dupa revenirea in terapie intensiva, apoi ketonal si alte calmante din doua in doua ore....plus sonda sonda...in fine....totul am uitat insa cand dupa amiaza , nu stiu ora, a venit asitenta de la neonatologie cu doi bebei in patura...unul era al meu....era minunea pt. care am luptat de 5 ani si pe care am asteptat o 11 ani...era asa frumoasaaaaaaaaa!!!avea o bluzita rosie si pantalonas alb...mi a pus o pe piept si as ama cauta cu guritza...si eu nu o puteam vedea bine....dar o puteam mirosii.......si mirosea asa bine ...mirosea a puiul meu mult asteptat !!! a doua zi abia la 12 am putut merge la alaptat, am mers tinuta de brat si cu mari eforturi... eforturi nu de la durere, ci ca aveam stari de lesin, dr. mi a zis ca am pierdut f. mult sange, dublu fata de la o cezariana normala, pt. ca a trebuie sa intre prin placenta si sa o taie ca sa scoata copilul ; in fine a 4a zi am plecat acasica...a 7 a zi am facut cunoastinta si cu tati...pana la venirea lui m a ajutat Andrei ...ce bine nu? si ce frumosss !!!!
tuturor va doresc asta.... copii sanatosi si frumosi !!!

Huski- am nascut cu dr. Ion, care mi a urmarit si sarcina, un dr., de nota 10, parolist si integru, cei cel mai important ! cezariana mi a facut programata pt. aveam placenta previa marginala si bebe era trasversal asezat, poi s a intors dar deja ma programase si eu insistasem mult pt. cezariana, pt. eram speriata de la prima nastere, am zis mai bine sufar eu mai mult decat copilul !daca mai ai intrebari cu placere !

Loana- mersi mult si tie sarcina usoara si nastere la fel !

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Looana, felicitari pentru rezultatul la beta si La Multi Ani !!! nu-ti face griji ca te-au pus sa repeti analiza...va fi bine ai sa vezi !!!

daria, felicitari inca o data pentru comoara ta !!! Sa traiti fericiti si uniti toti patru intreaga viata !!!

candy, despre sex...ce sa iti spun nici nu mai stiu cum se scrie mie Zadori nu mi-a dat verde...cred ca era gelos pe sotul meu ; dr care mi-a urmarit sarcina mi-a spus ca putem face sex daca nu am sangerari...dar am avut in doua reprize si mi s-a luat de tot...asa ca noi am spus pas...

ralu, si eu am intrat si am citit cu sufletul la gura sa vad daca mai sunteti in aceeasi formula...cumintica unguroaica ta !!!

Noi suntem mai bine ...cu colicii negociem si am cazut la o intelegere...se pare ca avem doar noaptea si doar o singura repriza in jur de ora 4 dim...parlamentam cu ei vreo 2 ore iar dupa dormim linistiti; iubirica mea adoarme pe pieptul lui mami si zambeste in somn de ma topesc si stau si ma uit la ea pana dimineata...adorm cand stiu ca ea este linistita si cand durerile sunt departe...

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

dariaioana , ce minunat ai povestiti . am tras o portie de plans . ce minunat trebuie sa fie sa iti vezi comoara . doamne abia astept sa vina si la mine momentul .

klu , ma bucur ca au mai scazut in intensitate colicii .
ma bucur pt voi fetelor . din suflet

Evy 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

DARIA aproape tras la indigo cu ce am patit eu..numai ca mie mi s-au facut cinci fiole de morfina si mult mai multe calmante.....si m-am simtit mult mai mult rau inprima zi de operatie....a doua zi..in schimb...oricum eu vreau sa uit aventura asta..cezariana...sa ma bucur doar de minunica....

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

M-au trecut ceva transpiratii reci cand am citit de morfina la Daria si Mada.

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Mai fetelor!
Mai intai felicitari noilor mamici in al noualea cer, sa va traiasca buburuzele si voi sa va refaceti repede repejor!
Mai apoi vreau sa adaug o experienta pozitiva legata de cezariana, daca mai pot schimba ceva, sper ca ca nu s-au speriat de tot fetele... O sa scurtez povestea ca sa nu plictisesc audienta la: In cazul meu (in afara de o hemoragie care mi-a prelungit sederea in sala de terapie intensiva la 4 ore fata de 2 cat ar fi fost normal - dar timp in care sotul +bb au putut intra scurt) operatia a fost super ok (a fost si sotul meu langa mine, mi-au aratat bb imediat ce au taiat cordonul ombilical, pe urma tati si bb s-au carat la neonato, sa-l spele si sa-l ingrijeasca pe micut pana sa-mi croseteze mie toate cele), durerile suportabile, m-as fi ridicat din pat in aceeasi zi daca nu ar fi insistat medicul sa mai raman. A doua zi la 9 dimineata scosesem sonda, facusem dusul, eram fresh, ma plimbam cu copilul prin maternitate si deja incepusem primele exercitii pt revenirea muschilor abdomenului (bine, nu va imaginati flotari). Despre morfina, nu stiu ce sa zic, ce calmante am primit (oricum altceva decat morfina), deja de a doua zi am trecut pe pastilute si a treia zi nu am mai luat nimic, durerea fiind comparabila cu cea de CM. Singurul inconvenient a fost ca, din cauza operatiei in sine + hemoragiei, aratam ca naiba, dar eram fericita ca niciodata.
Raluca, nu te panica, nu e chiar atat de rau cum pare! Eu stiu mai multe povesti nasoale despre fete care au nascut normal decat prin cezariana plus ca pt bb e cu certitudine varianta cea mai putin traumatica. Nu vreau sa deschid aici o polemica cezariana vs nastere naturala, dar eu sunt 100% pro cezariana, multumesc aluia care a inventat-o si sper sa scap la fel de usor si a doua oara (si de ce nu si a treia?!)...
Looana, felicitari, bine ai venit, era si timpul, in ultima vreme nu au venit prea multe vesti bune de la aspirante, sper ca septembrie sa fie o luna mai norocoasa!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 27+

poze

Mergi la inceput

Li_am, !

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput