Gravidute prin FIV (48)
Raspunsuri - Pagina 14
ellanik spune:
Ralu saru'mana.Tu de ce nu dormi la ora asta?Ai discutii cu unguroaica?tratative,ceva?
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Fragutza spune:
Ella,am un program de somn aiurea rau de tot. Am ceva insomnii, dorm cateva ore pe noapte, ziua sunt mai mult ametzita. Si acum ma dor ochii si toate cele de somn, dar nu reusesc sa adorm.
Unguroaica mea cred ca simte c-o scot la soare ca e foarte activa
Ii tot vad genunchi, coate, picioruse prin burta si pozitia ei preferata pe vezica mea. Adica ma duc la baie si nu apuc sa ma spal bine pe maini ca iar simt![]()
Baby
38+
Natalia
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Looana Ma inscriu si eu la voi in grup O zi buna la fel cum am avut eu azi,va da-ti seama ca a fost o zi foarte buna pt.mine ![]() Looana |
Looanaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce bucurie mi-ai facut in dimineata astaaaaa!!!

zilele trecute tot intram la aspirante si te cautam sa vad ce ai facut, eram ingrijorata, nu mai apareai, dar uite ca ai venit un un rezultat fffff bun!!!!!!! felicitari si bine ai venit aici la burtici.
Sarcina usoara si te rog sa stai la fel de linistita pe cat posibil ca si pana acum, sa te menajezi si papa bun, somnic, laptic sa bei cat poti de mult!!!!
Ma bucur mult pentru tine, ai vazut Doamne Doamne ce cadou ti-a facut de ziua ta? La multi ani draga mea!!!!!!!

Doamne Ajuta!!!!!
te pup cu mult drag
castelana fericita
8+
castelanaC spune:
Raluca, draga mea intru in fiecare dimineata sa vad daca tot in pachet promo esti. Ma bucur ca inca nu s-a grabit unguroaica ta si mai sta la cald si bine la mami! Saraca de tine, insomnii, la baie non stop, migrene...hai ca o sa reusesti tu pana la urma sa prindeti luna septembrie, ce zici? AMR cat mai usor si nastere usoara!!!!
Eumada, felicitari pentru familia frumoasa si pentru felul cum ai luptat pentru tot. Sarcina usoara!!!!!
Elenada... mamica eroina 
, ce crezi ca fac? admir cu ochii-n lacrimi pozele piticilor tai. Superbiiiiiiiiii!!!!!! Sunt asa de dulci, ca as pupa ecranul nu alta. Cum stau ei acolo conectati la boberoane!!! Sa-ti traiasca mamico si sa treaca si pardarnicele astea de colici sa va bucurati unii de altii!!!te pup si putere sa te decurci cu toate, acum ii ajuti tu dar sa vezi cad o sa creasca...ce de ajutor o sa-ti fie, doar sunt doi, nu?
Ellanik, bravo, felicitari pentru rezultate bune!!! Mi-a placut comentariul facul... he he he sunt haiosi sa stii!!!![]()
Evy burticuta mai mai...ia nu te mai spala draga, sa fie natural, ce... mie mi-au facut capul maire la ET cu spalatul asta sa fie numai sapun gentil, sa fie mai alcalin, chiar sa fie mai rar (vb de perioada cu pricina). Eu acuma glumesc draga mea dar imi pare rau ca ti s-a intamplat, nu schimba sapunul uzual care pana acum nu te-a iritat si dupa spala cu apap mult mult, mie asa mi-au recomandat.
te pup
hepilica
pup burtica!!!
fetelor, burticilor va urez un sfarsit de saptamana excelent, racoros si foarte relaxant!!!
Sa auzim nu mai de bine !!!!!!!
castelana fericita
8+
kittyke spune:
Elenada Vaiii ce draguti sunt bebicii tai
Primele luni sunt foartttteee grele ( la mine a fost horror) dar dupa 4 luni incepe sa fie un pic mai usor ( trec colicii, descopera jucariile etc)
La noi acum e razboi, se bat intre ei mai si rad impreuna sunt niste scumpi ( si pe mami le mai apuca plansul de bucurie )
Moni tu ce mai faci ? Ce mai fac fetitele?? Vad ca ai disparut si e de inteles ...cred ca esti foarte ocupata cu ele.....
Looana felicitari
dar mi s-a parut mesajul tau foarte trist sau inca nu iti vine sa crezi ca esti gravi
???/
Te inteleg pana la primul eco e foarte greu 
Va pup
huski spune:
Buna fetele!
M-am intors si eu din concediu si e tare greu la munca...
mai ales dupa amiaza cand ma apuca o durere de spateeee...+ o durere ciudata in partea stanga sus undeva sub coaste care ma tine pana seara tarziu...
In rest suntem bine, crestem (astazi implinim 17 saptamani) si abia astept 11 septembrie pentru urmatoarea eco 
Looana, FELICITARI si Doamne ajuta sa fie bine pana la capat! 

Ralucapaun mai e un pic si iti vei tine printesa in brate
Bafta multa si sa vina pe lume cu bine si cand vrei tu

-ici tuturor
17+
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor,
scuze ca n am mai intrat de mult...dar am circumstante...![]()
deci... am nascut prin ceariana pe 11 aug. la ora 8.55, la Giuli, la 38, 1 sapt., o fetitza superba, 3000 g. 53 cm, apgar 10
la semnatura am pozici, o sa mai intru pt. amanunte , acum e ora de papa..
tuturor
CANDY1902 spune:
buna dragelor va pup pe toate RALUCA AMR usur si o nastere usoara, mai am si eu o nedumerire cum e cu sexul in timpul unei sarcini obtinute prin fiv?????????????e voie sau nu ce parere aveti noua zadori nea dat verde dar mie imi e asa de frica ce vau zis medici vostri citeam cum ca orgasmul ar fi nociv pentru fat ca tot orgasmul ar dilata uterul ceo fi adevarat si ce nu???????
MIINE FACEM 10 SAPT CU BEBELE NOSTRU DRAG
Looana spune:
Va multumesc pt urari si toate gindurile bune.
kittyke sincer ma bucur ,ieri inca eram in soc de bucurie Dar incerc sa fiu cit mai indiferenta si sa nu ma gindesc toata ziua la sarcina.Azi am facut si un test de urina asa ca sa vad si eu a doua liniuta care e foarte stearsa abia se vede la culoare...dar oricum BHcg e cel important.Ce ma socat pe mine la clinica unde am facut ambele fir-uri acuma cind mi-a iesit aceasta valoare mi-au zis ca trebuie sa refac luni din nou singele pt BHcg si abia in momentul incare valoare se dubleaza atunci am confirmarea ca sarcina e pozitiva.
dariaioanaxxmulta sanatate ,sa iti traiasca fetita si sa te bucuri de ea

Ma duc sa ma culc mie tare somn,
O zi buna!
castelanaC ma intreb ce m-as fi facut eu fara tine,mai ajutata enorm de mult si maifacut sa gindesc pozitiv .
Looana
huski spune:
Dariaioana, sa-ti traiasca grasunica si sa va fie bine impreuna, fara colici sau alte probleme.
Felicitari mamico!

Si eu o sa nasc tot la Giuli asa ca te rog cand o sa ai timp poate ne dai mai multe detalii. Tu ai vrut cezariana sau asa au decis medicii? Cu ce medic ai nascut? Stiu ca e mult prea devreme sa ma gandesc la asta dar e bine sa fiu cat mai informata ![]()
17+