Gravidute prin FIV (48)
Raspunsuri - Pagina 13
many_bani spune:
Am intrat si eu a salut burticile si proaspetele mamicile si sa felicit fetele care au venit cu vesti bune de la echo.
Klu iti multumesc tare mult ptr. tot ajutorul dat (prin informatiile impartasite aici)
Eumada frumoasa poveste, sa va dea DD sanatate multa si fericire 
Va pup
29 + 
Evy30 spune:
Li_am esti o draguta si o finuta . o sa pun poze cu siguranta , promit .te astept si pe tine cu poze de la fata imediat dupa mine . baiatul e o comoara si frumos foc .
Astazi raportam si noi 28 de saptamani . 

doamne ajuta sa stea bebele pana la 38-39 de saptamani , sau cine stie chiar spre 40 
Maine e ziua cea mare . facem vaccin-ul pt rh negativ .
Castelana felicitari pt eco .ma bucur ca esti bine .
Marriam bafta le eco . te asteptm cu vesti
Fetelor pupici dulci
Evy 28+
elenada spune:
buna fetelor
ma bucur sa vad ca sunteti toate bine.
Klu ai o bombonica de fetita. edulce rau.
Hepilica ce trece timpul. acusica intri si tu in focuri.
Ralu iti tinem pumnii pt marea iontalnire cu unguroaica ta.
noi ne chinuim cu colicii. tare rau e cand ne doare burtica. mateias e chinuit rau. De azi dimineata numai plange. Acum a adormit pe pieptul meu. Atipeste cateva minute apoi se trezeste tipand. Ma doare sufletul ca nu pot sa il ajut cu nimic. Sper sa capam mai repede de ele. De cateva zile au inceput piticii sa zambeasca cand vorbesti cu ei. Cel mai mult rad la tati si la bunelu care saptamana asta a sta cu noi. Mai zambesc si la mine dar mai rar. Sunt atat de dragalasi. Mor de dragul lor.
Fetelor noi va pupam si va dorim sarcini usoare si la termen si nasteri usoare si pitici sanatosi.

elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Buna fetele!
Nu am mai intrat de mult...am fost la tara la mama, am stat aproape o luna...a fost bine dar ma cam saturasem, vroiam la noi acasa...de 2 zile suntem in Buc si incercam sa facem fata caldurii si iesitului afara cu caruciorul...imi ia ceva pana ma acomodez...zgomot,praf, aglomeratie....stau si intr-o zona unde nu am parc aproape, e tare greu...azi am gandeam serios sa ma mut in zona cu parc
.
Duminica pe 23 august am avut si noi botezul, a fost tare frumos si bebelusa mea a plans tare la inceput iar apoi s-a calmat brusc si a dormit 3 ore si ceva, a fost ff cumintica toata ziua
. O sa incerc zilele astea sa pun poze de la botez
In rest suntem bine, azi am implinit 7 saptamani, e greu dar f frumos, deja m-am obisnuit cu trezitul noaptea sa pape, uneori nu prea are chef de somn si vrea sa fie plimbata in brate....avem si colici dim si seara mai ales dar norocul meu e ca nu tine f mult, adica plange cam 10-15 min si apoi se potoleste brusc...seara e mai greu ca nu doarme cum trebuie...e obosita si nici nu adoarme, ne cam chinuim dar peste toate astea e bine. E din ce in ce mai atenta la tot din jur, e fascinta de caruselul de la patut, rade si gangureste, e o scumpa.![]()
Raluca nastere usoara
, mai ai ff putin![]()
KLU1973 ai o scumpete de printesa
Elena
, o sa treaca si perioada cu colici....e mai greu acum dar nu mai conteaza cand avem asa comori langa noi
Moni
mami si fetite minunate
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
Looana spune:
Ma inscriu si eu la voi in grup
azi am facut beta Hcg si mi-a iesit 93,6 al doilea Fiv in ultimile 5 luni.Primul negativ in aprilie si al doilea in august pozitiv.
O zi buna la fel cum am avut eu azi,va da-ti seama ca a fost o zi foarte buna pt.mine
Looana
vally spune:
multumesc tuturor pentru felcitari si urari! 

o sa pun si pozici ca am sa am mai mult timp...acum ne chinuie rau colicii
sa speram ca trec repede...
ne-am refacut bine dp operatie...nu a fost chiar atat de rau precum ma asteptam
oricum merita
printesica noastra ne umple sufletele de bucurie
e asa vioaie si zambareata ...ne-a topit de toti 
in sfarsit am reusit sa ne tinem puiul mult dorit in brate
este minunat !!!!
sarcini usoare in continuare gravidutelor 

Nastere usoara gravidutelor care se aprope de marea intalnire 
pentru listuta : Fiv-ul l-am facut cu dr. Tutunaru Dan si Dr. Matei Mioara si am nascut cu dr. Tutunaru la Elias
Vally
de
Gloria Adelina (13.08.2009) 
hepilica spune:
Looana, felicitari pentru reusita. Sarcina usoara!
Bine ai venit! 
h.
36+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
bulinanico79 spune:
Doamne Looana felicitari din suflet...nu stii cat ma bucur ca mai apar si fete de la Fiv in Europa... Bravo
Nico
15+
ellanik spune:
Mie mi-a venit rezultatul de la DT .Fiind mic riscul nu l-au putut incadra in nicio grila si au bagat un comentariu din care sa imi dau seama ca nu-s probleme.Mai bine scriau:Ai vazut, bleago ca te-ai stresat degeaba?
Mi-a iesit din grija acum.papa cu alte teste !Bebe e ok si asa va fi.Am zis!Pupici la mamici, burtici si bebici

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Fragutza spune:
Looana, bine ai venit! Sarcina cat mai usoara!
Ella, felicitari pt rezultatul bun!
Baby
38+
Natalia