Gravidute prin FIV (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mada, ce frumos ai povestit! Felicitari pentru familia frumoasa, sa fiti toata viata la fel de fericiti ca acum !

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Eumada , ai o familie frumoasa. fericire toata viata .

fetelor, pupicei . cald tar si astazi , sau au eu calduri

eu raportez : ori , ori , ori ca nu stiu exact ce e .
azi dimineata cand m-am dus la baie am facut cu o usturime la inceput. la servici aceeasi poveste. de fiecare data cu usturime ...doar la inceput si mici dureri de burta . nu fac extrem de des ..cam la 2 ore sa zic si inainte de a merge la baie ma doare un pic burta .

acum ori am facut alergie la sapunul dove pe are l-am luat acum doua zile . nu am mai folosit pana acum de cand sunt insarcinata .
ori progesteronul s-a intins si a stat mai multe ore pe acolo pe timpul noptii si mi-a creat discomfort
ori , doamne fereste ,ce nu imi doresc absolut deloc .... am facut infectie urinara . insa nu inteleg de unde ...caci beau 2-2.5l apa pe zi si am grija de mine. mereu analiza a iesit negativa .

sper sa fie o alergie si sa treaca . maine merg sa las o urocultura la verificat .

Evy 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

buna fetele,
zic sa trec si eu mai des pe-aici,
klu, sa-ti traiasca frumusica, de cate ori vad poze cu fetite am asa un imbold s-o sterg la cumparaturi de rochite si fustite da' mai astept, sa ajung macar pe la 28-30s...
hepilica, eu fac in fiecare saptamana un examen de secretie (de la 18 s) plus un eco transvaginal... la mine deja e rutina, azi de exemplu am fost la medic, umblu in fundul gol prin cabinet, parca as fi la mine acasa (in mod obisnuit sunt extrem de pudica, am preferat sa nasc prin cezariana din cauze legate in primul rand de intimitate...)
mada, nu stiam povestea ta, credeam ca esti o "fivoasa", frumoasa povestea, happy end, da... avem aici o gramada de gravide care plang si la reclame la tv, daramite la povesti frumoase cu iubire si copilasi... si eu inca imi mai sterg lacrimile... sa fiti fericiti pana la adanci batraneti toti trei, patru, maxim cinci cati veti fi!
Evy, ingrijorata ca de obicei, nu stiu ce sa-ti zic de alergie, tu te speli cu dove la ceea ce priveste? Chiar daca vorbesti de dove pt zone intime, eu ti-as recomanda in timpul sarcinii sa treci la un produs farmaceutic, nu stiu, gen bioclin sau ce se gaseste pe la noi... am avut si eu saptamana trecuta niste dureri atat de nasoale, am presupus ca era ori colul ori vezica, de nu puteam sa ma ridic din pat. nu m-am ingrijorat f tare pt ca stiam ca la contractii nu cedeaza durerea orice ai face si la mine ceda imediat ce ma asezam. ma rog, doctorul nu a reusit sa identifice cauza, cand am ajuns la el, ce-i drept nu mai aveam nimic, asa ca a presupus ca a fost pur si simplu o iritatie (probabil vezica).

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 27 fix

poze

Mergi la inceput

Li_am - am folosit chiar sapun solid normal .pana acum nu am avut probleme cu sapunurile solide insa asta e ..cam ciudat.
acum vad ca sunt mai bine , nu m-a prea mai usturat .o sa fac si o urocultura ca sa fiu sigura ca nu e nimik . sper sa iasa bine

felicitari pentru cele 27 de saptamani fix .

Evy 27+

Mergi la inceput

fetelor . am intrat sa va dau o veste care pe mine m-a emotionat tare si vreau sa va impartasesc minunea .

prietena mea a nascut acum 2 ore prin cezariana de urgenta (i s-a rupt apa ) un baietel perfect sanatos la 35 DE SAPTAMANI . copilul respira singurel si e super ok , a stat 2 ore la incubator dar l-au scos .
este un grasan are 3000 gr .
sa fie sanatos si sa aibe parte de tot ce e mai bun in viata .

m-am emotionat tare ,si am plans de bucurie . abia astept sa treaca timpul si sa vina momentul sa ne aducem si noi pe lume copilasii nostri dragi si sa ii dragalim
pupici . noapte buna .

Evy 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

fetelor pentru spalaturi in zona intima in timpul sarcinii si nu numai mie medicul mi-a recomandat bicarbonat de sodiu alimentar.Ala care se gaseste in magazin..se pune intr-o canitza ceva apa calda si bicarbonat si se spala si se clateste..de doua trei ori pe zi dimineatza,seara si la pranz..eu toata sarcina nu am avut nici macar o mancarime sau ceva de genul...plus ca echilibreaza natural ph-ul..si de DOve fugiti ca de naiba pentru zona intima..e alergen de numa`.....in rest nu..dar pentru "donsoara"e cumplit....
Multumesc pentru aprecieri....fericire si familii unite va doresc si eu.....

Curaj..e greu dar o sa vedeti ca se uita....durerea si ramane fericirea..

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

Buna fetele!!!!!! am intrat sa va salut pe toate. ma bucur ca sunteti bine.sa de DD sa auzim numai de bine si vesti pline de bucurie.Si noi suntem bine.doar niste intepaturi s o anumita presiune ba pe ovarul dr ,ba pe cel stang.deocamdata nu ma panichez. am inteles ca s-ar putea sa fie de la ligamentele si toate cele de pe acolo care se intind si se maresc ca sa fac loc lu'bebe.Maine ma duc la un eco.mi-e tare dor de bebel.abia astept sao mai vad un pic.o sa va povestesc maine noutatile de la eco.Pupici pt mamici,pitici si burtici!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Evy, lasa dove-ul pt dupa sarcina, mai bine te speli doar cu apa calda, fara nimic... Abia astept sa te vad cu copilul in brate! Trebuie sa-mi promiti ca pui poze, cred ca o sa fii in al noualea cer! As vrea sa fiu acolo, sa te vad cum te ingrijorezi, respira? are toate degetelele? culoarea e ok?

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 27 fix

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetelorrrrrrrrr!!!!!!scuze dar nu am scris zilele astea, dar sa stiti ca tot dadeam un ochi, sa stiu cum stati!

Vin si eu cu semnatura noua, cu vesti bune de la dr, azi am avut o alta eco si toate merg bine!!!!!

va pup si sa auzim doar vesti buneeee!!!!

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ce fac fetele mele?

Eu sunt tot in pachet promotional, 2 in 1. Sunt cu o durere de cap de ma paralizeaza, nu reusesc nicicum sa dorm noaptea. Cred ca incep sa fiu un pic stresata de nastere. Acum trebuie sa-mi fac curaj sa ies din casa sa-mi iau ceva de mancare.

Elena, Moni, Micky, Ayda, ce mai faceti, n-ati mai intrat de ceva vreme! Cum e cu bebelusii?

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput