CIRESE de mai-iunie 2006(74)
Raspunsuri - Pagina 5
wapi spune:
Virgi - in Bucuresti trebuie sa te consideri norocos daca ai reusit sa inscrii copilul la o gradinita de stat. Mai am o varianta - dar e prea departe si nu o pot lua in considerare. Eu le spun cat de politicos se poate. Sper ca atunci cand se vor linisti copiii, isi vor schimba si ele atitudinea. Aceeasi educatoare cu unghia rupta - la pupacit dimineata pe Stefy (poate ptr ca ieri l-a dus tati
)Astept cu interes sedinta cu parintii
.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
OanaRusu spune:
A venit deja iarna in livada ![]()
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Paul e alergic la acarieani
sunt destul de amarata pe tema asta... Am povestit si cu alte mamici, "colege" de suferinta, sper sa reusim sa-i dam de cap..
Pana una-alta sunt speriata de flixotide, ceva din fam cortizonilor, ma sperie pt ca "domolind" reactia sistemului imunitar (pentru a-l ajuta pe Paul sa faca fata la praf) e total vulnerabil la orice fel de virusi si bacterii, si cum deja e sezon de gripe... insa fara medicament se sufoca noaptea.
Sanatate la copii, asta-i baza...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
doroti_5 spune:
buna livada.
vad cai trist pe aici.
Oana, mai cite mai trage Paul saracutul, multa sanatate si pupici de la noi.
Si noi am pus ceva poze aici.
La noi e bnisor, nu ne plingem, doar ca Nuta e foarte neascultatoare.
Va pupam si asteptam pe aici.
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
mikiion spune:
Oana , imi pare rau sa aud de Paul ca e alergic. Sper sa fie mai putin praf in aer, decat atunci cand locuiam eu in Bucuresti
Doroti ti-am admirat cele doua printese. Arati asa de fericita si implinita in poze...
Virgi, daca nu te-ai intors deja, vacanta placuta!!!!
Am o poza noua facuta la gradinita: www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-10-22/20:49:05" target="_blank">aici
virgi spune:
Oana - imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Sper sa gasiti cat mai repede un tratament care sa-l faca bine. 
Am azut pozele cu printesele lui Doroty. Mie inca mi-e teama sa ma gandesc la bb2. Nu stiu de ce , poate si faptul ca suntem mereu pe drumuri, agitati, nu avem inca un loc pe care sa-l numim " casa ".
Mihaela - tare frumusel e Marc al tau. Pozele cu trenuletul m-au terminat. Daca as putea s-o duc pe Luana acolo ar fi cea mai fericita. Tot trenurile, masinile si mai nou jocul de fotbal o pasioneaza.
Da, ne-am intors de o saptamana. Luana s-a reacomodat la scoala dupa o vacanta lunga, imi faceam griji pentru ea, dar incet incet si-a intrat in normal. Scoala este foarte grea pentru ea. Este obositoare si pentru mine, pe langa temele ei, am si eu o gramada de lucruri de facut pentru aceasta scoala. Are mult de citit, are cate o tema in fiecare zi. Nu pot sa spun ca ea este foarte fericita, a trecut de la stadiul de joaca, la invatat serios ( chiar daca metoda este tot prin joc), nu este acelasi lucru. Nu mai are jucarii, trebuie mereu sa fie atenta, sa asculte ce i se spune. Sunt zile in care primeste cate un certificat, dar si zile in care primeste numai reprosuri, ca nu si-a terminat nu stiu ce lucrare in ziua respectiva, ca a refuzat sa faca nu stiu ce...si uite asa ne chinuim sa devenim cat de cat pe placul lor. O vad putin stresata uneori, dar nu avem alta alternativa. Incerc s-o las dupa-amiaza sa-si ia portia de joaca, sa simta ca este inca copil.
Poze din vacanta am pus in album. Astepam sa ia vacanta si plecam in romania. Trebuie sa-i arat cum arata Craciunul in Romania.
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiion Oana , imi pare rau sa aud de Paul ca e alergic. Sper sa fie mai putin praf in aer, decat atunci cand locuiam eu in Bucuresti ![]() .... Am o poza noua facuta la gradinita: www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-10-22/20:49:05" target="_blank">aici www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Paul e alergic la praful de casa - din cate stiu, acolo traiesc acarienii, de fapt acarienii morti si excrementele de acarieni il irita grozav.
Sper sa primesc azi medicamentele toate si sa incepem tratamentul..
Sa-ti traiasca feciorul, ce mare e deja!