CIRESE de mai-iunie 2006(74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

mikiion mult succes cu operatia si sa aveti refacere usoara. Am vazut ceva poze cu voi si sunt atat de frumoase.

Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, ai 2 frumuseti! Asa de diferite dar amandoua frumoase foc!

Macrina, esti graviduta? In cate saptamani? Tu cum nu ai copii la semnatura nu stiu exact cati copii ai si de ce varsta.

Neda, frumosi copii tai. Fetita se vede ca papa bine iar baietelul ca si-l meu subtirel.

Miki, tin pumnii la operatie!

Doroti, am vazut gogoasa. Interesanta costumatie avea Mosul, cred ca e influenta rusa, nu? Pai rezist cu 3 copii, ce sa fac. Dar sa stii ca e frumos si mi-e mai usor decat cand am trecut de la 1 la 2. Pe bune!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amis, am auzit eu bine esti graviduta? Felicitari in cazul asta!
Am revazut cu placere blogul tau, e f interesant. Trebuie sa incerc si eu chestia cu cartoful si chibritele. Ceva poze cu voi nu ne mai arati? Sunteti asa frumosi! (de fapt daca Petra e cea din pozele de pe blog, atunci e tot asa dragalasa cum o stiam. Dar mai vreau poze!!!!)

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani cireselor

Sa aveti un an plin de sanatate si bucurii
si o felicitare intarziata...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

La multi ani celor care se cheama Ioan, Ioana, sa fiti sanatosi
Diana, ce activa esti, eu sunt si gravi si cu 3 galagiosi in dotare.. E veselie mare la noi. In aprilie o sa mai vina un baietel, langa 2 fete si un alt baietoi.. Egalitate..

Amiss, felicitari pt sarcina, sunt curioasa ce vine acum:)
Cireasa mea din dotare are simtul umorului. Ii pun intr-o zi un batic rosu pe cap (e racita si nu vrea caciulita), si-i spun:

-Vezi ce draguta esti?!
si ea imi spune razand:
-Ihi, like grandma!!!!!

Mergi la inceput

Diana am avea cateva pozici www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">aici. Nu foarte actualizate.
Da, mai asteptam un samburel. Este baietel. Si termenul este pe 14 februarie. Noroc cu el ca mai dau din nou pe forum.

Diana cum este cu inca o samburica acasa? Eu am impresia ca am uitat tot. Si va trebui sa o iau de la capat cu studiul. Simptome premergatoare nasterii, ce sa faci, cum sa faci, apoi despre alaptat, despre bebe, ce produse ce creme ce...recunosc ca am cam uitat destul de multe lucruri...

Asa ca am intrat iar pe forum sa invat de la voi mamici si burtici.

Macrina eu cred ca esti eroina de-a dreptul. felicitari si multa forta sa ii tii pe poti in frau . Te ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Amiss, n-am ajutoare, poate cand s-o naste asta micu'.
Nu-i tin in frau, las fraul sa joace, ma poarta ei, eu doar mai dau directia cateodata.. e fun
Felicitari pt baietel

Mergi la inceput

Macrina am observat si eu ca asta este cea mai buna metoda pana la urma. In felul asta ai si liniste in jur si raspund si ei mai bine la ghidat
Super.

Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Amiss felicitari pentr bebe . Ti-am vazut si eu pozele. Sunteti o familie asa de tanara si frumoasa!!!!!
Si parca am vazut-o si pe Hora intr-o poza??? La ziua de nastere...

Macrinafelictari si tie pentru bebe 4!!!Uau!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare fetelor si inca odata la multi ani!
Macrina felicitari pentru somburel, chiar nu stiam, cred ca eram somnambula cind ai scris, stiam ca ai 3ingerasi da nu stiam ca mai astepti unu. Jos palaria in fata ta.
Felicitari Amiss, bravo ca v-ati hotarit la al doilea, si sa-ti zic fii cu ochii pe burta si pleci la spital la contractii la 5min, la a doua sarcina totul decurge mai repede, cel putin asa a fost la mine. Si inca un truc, incearca sa stai sub dus in spital pina aproape de nastere, durerile sunt mult mai mici, asta iti garantez, am simtit pe propria piele.
Multumesc de aprecieri la adresa fetei mele, pe cit e de frumoasa pe atit e de rea si neascultatoare, degraba imi ies de pe fix cu ele.
Fetelor pagina de pe geosite nu mai este valabila, trebuie de facut alta, sau de pus datele importante aici.
Cami sa stii ca ti-am vazut printesele, bravo fete.
Diana si pe micuta ta am vazut-o, nu prea inteleg cu cine seamana da mi se pare ca aduce cu Timeea.
Miki, sa stii ca aici inca m-ai este traditia sa se costumeze, si e foarte frumos asa. La inceput ziceau ca n-o sa permita la parinti din cauza gripei, dar dupa cum la noi in gradinita nu a fost nici un caz, slava Domnului, si care ar fi rostu, oricum mergi sa duci/ iai copil de la gradi, ne-au permis sa asistam. Insa eu eram racita, asa ca n-am fost o fost tati si cu buni.
Despre costumul mosului, nici mie nu mi-a placut si am inteles ca nici rolu nu si la jucat bine, deci la anu o sa fim mult mai atenti ce comandam.
Va .

Mergi la inceput