Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Ralu

Dati-mi voie sa confirm cele spuse de Starchi. Mie prima perioada din viata lui bebe mi s-a parut cea mai usoara. Am avut noroc de un bebe necolicios si papacios si somnoros. Asa sper sa fie si asta mic. De cand incep sa misune, mi se pare mai complicat nitel... Aaa si de cand cu bebe misunacios sijucaus, nu o sa mai aveti ordine in casa... doar jucarii, toata casa... Dar e asa de frumos!!!

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna treaba Daci..se pare ca nu am fost asa atenta la faza cu pishu; deci nu merg mai des ca inainte ..adica tot de vreo 2 ori pe ora si de 3-4 pe noapte

Apropo, a fost mana cereasca pentru mine filmuletul acela..as vrea sa incerc sa caut si celelalte ep pe torrente..poate am noroc! va zic!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Am uitat sa va spun ca am fost la dr, mi-a facut control pe masa doar... Esentialul e ca varicea mea a dat mult inapoi, drept urmare speram la o nastere normala. Ne mai vedem peste saptamani; atunci cred ca o sa-mi faca eco. Ca tot intreba cineva, io am de gand sa nasc tot la saptamani, ca si pe primul.

Mi-am mai adus aminte de ceva... Unde ati gasit camasile de alaptat cu capot, la 45ron in bucuresti? La cora ati zis? Acum doua saptamani nu erau... Ori nu m-am uitat eu bine? Nu mai stiu cine zicea ceva de Nik, zona Sebastian? Unde vine mai exact? Ca eu stau pe la Piata Rahova...

la burtici!

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetele as vrea sa mai stau cu voi dar din pacate imi e foarte rau asa ca o sa incerc sa adorm ca sa ma pot linisti.

pt Raluca_u. Sa fie totul bine si sa iti tii curand bebelul la piept. Imi imaginez ca e minunat.

Maine o sa intru si eu mai tarziu pt ca ma duc la analize de dimineata. Sper sa iasa ok desi la cat de rau ma simt....nu prea cred. Doamne ajuta.

Ralu ma gandesc la tine.

Va pe toate si va doresc o noapte linistita.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Mai, mai, ce de noutati!
Starchi, felicitari, multa sanatate si bb mancacios!
Raluca, iti tin pumnii sa fie fara durere si rapid iar bb sanatos!
Monica, am inteles ca pe sambata va fi evenimentul, nu-i asa? Deocamdata doar un

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Noapte buna Monikus! sa te odihnesti bine si sa fie ok maine la analize!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

[quote]citat din mesajul lui monikus

Fetele as vrea sa mai stau cu voi dar din pacate imi e foarte rau asa ca o sa incerc sa adorm ca sa ma pot linisti.

Ai grija de voi, incearca sa dormi poate se mai atenueaza starea de rau.Tin pumnii maine la analize.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

fetelor, dvd-ul complet se gaseste pe torrente.....
am facut rost de el dar are 1,8 gb si nu stiu cum sa-l fac share..pe mail sau asa ceva..
cred ca prima oara a aminit de el raluk, ca il are de la o prietena, m-a facut curioasa si am cautat pe net si asa am gasit filmul free..
tipa e fantastica iar felul in care povesteste..ar fi putut f bine sa fie si actrita...

hai Raluca, asteptam vesti!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Apropo, a fost mana cereasca pentru mine filmuletul acela..as vrea sa incerc sa caut si celelalte ep pe torrente..poate am noroc! va zic!

buna treaba zic si eu
....nush de ce m-am resemnat atat de repede ca doar acea bucatica e free ...

monikus multa sanatate, speram la vesti bune maine !

raluk , mai lasa rosiile alea ....

luto , unde ai disparut? nu mai face nimeni prezenta cat nu esti...

aida , tu? tot in recuperari?

unde-i iulika sa puna biciul pe voi .....

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Scot si eu petru ralu.
De dimineatza si pana acum 2 capitole...wow...mare tastarnitza mai aveti.

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+30/31

Mergi la inceput