Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
starchi 

felicitari si sa fiti sanatoase 
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
ramsan spune:
I-am dat SMS Ralucai si am intrebat-o daca i-au montat epidurala si mi-a raspuns ca inca nu au montat-o pentru ca ea nu se mai dilatase intre timp si ca are dureri suportabile deocamdata.
Of, Starchi, saracuta de tine prin ce ai trecut timp o saptamana cand ai tot pierdut lichidul. S-a meritat tot efortul pentru acum o aveti acasa pe piciulina 
Ramona
Tudor Gruia 33+ 
AMR 7 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
uve_got_mail spune:
Am vazut ca s-a vorbit de streptococul beta hemolitic; mie prin saptamana 24 mi-au facut exudat faringian pt el; nu stiu ce legatura are o zona cu alta, dar a iesit negativ. Acum pe la 35 saptamani o sa imi ia din nou probe de secretie si de pe col. Si eu am facut control pe masa lunar, in ultima perioada a durut al naibii, dar dr mi-a zis ca tre' sa ma obisnuiesc pentru nastere![]()
32+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
santorini spune:
M-am intors din oras dupa ce am mancat ca un porcusor. Si cand ce vad aici, o gramada de vesti!
Starchi felicitari pentru bebelina! Ce bine ca desi s-a nascut asa devreme a fost totul OK. Te asteptam mai des pe la noi
!

Raluca

37+ cu 
nazdravanul meu
daciana.ilie spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui selen80
mai ce de-a Bugs Bunny avem noi in odisee..ia mai lasati voi morcovii la o parte si ganditi zen...nu e Techila aici sa va zica: aaaaaammmmmmmm ![]() |
, asa ca sa aibe ... si mai multa rabdare dar e asa cum a zis luci ... nu mai misca la fel .. de aia am fost ....
inteleg ramsan argumentele tale dar tot as fi vrut un doctor care sa-mi raspunda la toate intrebarile privind in monitor si nu doar "e marisor, de aia nu mai misca asa de mult"
sry fetelor ca va necajesc si pe voi

Hai Ralu_U 

si

pt bblina cea devreme acasa a lui Starchi 
35+ cu Darius Alexandru
crocodana spune:
Starchi,
esti prima persoana care spune ca primele saptamani sunt cele mai usoare....nu imi vine sa cred!
Mie de ele mi-e cel mai teama....legat de minune si de iubit...o sa imi fie tare greu sa ii dau doar tarcoale la inceput!
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana uve ce fain e patutul ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 36 + cu ![]() |
Sper sa ii placa si bebitei culorile, ca tatal ei vroia sa cumpere si carucior...albastru; de-abia l-am dezlipit de acolo-cred ca mai sunt reminiscente de cand credea el ca o sa am baiat
32+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
daciana.ilie spune:
Dana
, ma linistesc si eu acum cu voi pt ca vad ca suntem mai multe cu aceleasi simptome
:
| citat din mesajul lui Dana15 Lucia desi sarcina mea este mai micuta decat a ta, sa stii ca si bebele meu nu mai face poc poc..acum imi da impresia ca se intinde mai mult din manute si picioruse..ca din senim burtica ia o forma ciudata..mangai locul acela si de obicei este draguta si isi trage la loc piciorusul ![]() |
... si vreau sa-ti intorc favorul si sa-ti zic cum ma linistesc eu, apropo de lasarea burticii;
in documentar mai zice ca tb corelata lasarea burticii cu cresterea frecventei nevoii de pishu; daca mai tii minte, a fost o precizare la sf, cand cu intrebarile.
| citat din mesajul lui Dana15 apropo de semnele acelea de travaliu..eu pot sa imi introduc o palma intre burtica si sani ..dar ma linistesc cu gandul ca trebuie sa mai cresc; sper sa fie asa! |
daci
35+ cu Darius Alexandru
Dana15 spune:
ce liniste s-a facut!!
pentru raluca!
Eu mi-am mutat tastatura in pat..biroul cu calculatorul nu-i chair asa departe, dar suficient cat sa trebuiasca sa ma concentrez la ce scrieti voi!
asa ca va rog, bagati mesajul magic cu litere maaaari, moooaaaari! ![]()
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi