Burtici fericite de septembrie-octombrie (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

starchi felicitari si sa fiti sanatoase

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

I-am dat SMS Ralucai si am intrebat-o daca i-au montat epidurala si mi-a raspuns ca inca nu au montat-o pentru ca ea nu se mai dilatase intre timp si ca are dureri suportabile deocamdata.

Of, Starchi, saracuta de tine prin ce ai trecut timp o saptamana cand ai tot pierdut lichidul. S-a meritat tot efortul pentru acum o aveti acasa pe piciulina

Ramona

Tudor Gruia 33+

AMR 7 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Am vazut ca s-a vorbit de streptococul beta hemolitic; mie prin saptamana 24 mi-au facut exudat faringian pt el; nu stiu ce legatura are o zona cu alta, dar a iesit negativ. Acum pe la 35 saptamani o sa imi ia din nou probe de secretie si de pe col. Si eu am facut control pe masa lunar, in ultima perioada a durut al naibii, dar dr mi-a zis ca tre' sa ma obisnuiesc pentru nastere

32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

uve ce fain e patutul

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

M-am intors din oras dupa ce am mancat ca un porcusor. Si cand ce vad aici, o gramada de vesti!

Starchi felicitari pentru bebelina! Ce bine ca desi s-a nascut asa devreme a fost totul OK. Te asteptam mai des pe la noi!

Raluca

37+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

auzi Luci , dar placenta, ai aflat cum e cu placenta? ca techila a pomenit azi de placenta partial calcifiata ... si uite asa am mai facut rost de inca un morcov ....
si eu in gasca ta

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

mai ce de-a Bugs Bunny avem noi in odisee..ia mai lasati voi morcovii la o parte si ganditi zen...nu e Techila aici sa va zica: aaaaaammmmmmmm

io nush ce am ... de cateva zile mi se nazare asa - si am parte doar de superficiali sau incompetenti sau grabiti ... ca poate mi-ar mai fi trecut ; in plus, mi-am anuntat sotul ca sunt fragila si ca "emotional" voi sta f naspa in aceasta perioada, din cauza de hormoni , asa ca sa aibe ... si mai multa rabdare

dar e asa cum a zis luci ... nu mai misca la fel .. de aia am fost ....

inteleg ramsan argumentele tale dar tot as fi vrut un doctor care sa-mi raspunda la toate intrebarile privind in monitor si nu doar "e marisor, de aia nu mai misca asa de mult"

sry fetelor ca va necajesc si pe voi , ca doar e timpul de

Hai Ralu_U

si

pt bblina cea devreme acasa a lui Starchi

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Starchi,
esti prima persoana care spune ca primele saptamani sunt cele mai usoare....nu imi vine sa cred!
Mie de ele mi-e cel mai teama....legat de minune si de iubit...o sa imi fie tare greu sa ii dau doar tarcoale la inceput!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

uve ce fain e patutul

Cea mai fericita 36 + cu

Sper sa ii placa si bebitei culorile, ca tatal ei vroia sa cumpere si carucior...albastru; de-abia l-am dezlipit de acolo-cred ca mai sunt reminiscente de cand credea el ca o sa am baiat

32+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Dana , ma linistesc si eu acum cu voi pt ca vad ca suntem mai multe cu aceleasi simptome :

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Lucia desi sarcina mea este mai micuta decat a ta, sa stii ca si bebele meu nu mai face poc poc..acum imi da impresia ca se intinde mai mult din manute si picioruse..ca din senim burtica ia o forma ciudata..mangai locul acela si de obicei este draguta si isi trage la loc piciorusul

... si vreau sa-ti intorc favorul si sa-ti zic cum ma linistesc eu, apropo de lasarea burticii;
in documentar mai zice ca tb corelata lasarea burticii cu cresterea frecventei nevoii de pishu; daca mai tii minte, a fost o precizare la sf, cand cu intrebarile.

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

apropo de semnele acelea de travaliu..eu pot sa imi introduc o palma intre burtica si sani..dar ma linistesc cu gandul ca trebuie sa mai cresc; sper sa fie asa!

daci

35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

ce liniste s-a facut!!

pentru raluca!

Eu mi-am mutat tastatura in pat..biroul cu calculatorul nu-i chair asa departe, dar suficient cat sa trebuiasca sa ma concentrez la ce scrieti voi!
asa ca va rog, bagati mesajul magic cu litere maaaari, moooaaaari!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput