Intrebare.....
Fetelor, va rog, sa-mi dati si mie un sfat... Urmeaza sa plecam in concediu impreuna cu fetita noastra de 1 an si 4 luni. Am o nelamurire:cum pot eu sa-i incalzesc laptele in camera de hotel? Nu suntem pe lapte praf. Va multumesc frumos!
Raspunsuri
crisdima spune:
Si noi aveam aceeasi problema cand plecam in concediu...Alex bea in fiecare seara o cana cu lapte cald cu biscuiti, indiferent unde suntem sau ce a mancat la cina... si noi mergeam la bucataria hotelului (ca presupun ca au si restaurant) si rugam pe cineva de acolo sa ne ajute sa incalzim la microunde o cana. Important e sa dai de persoane dragute si sa ii rogi frumos (avand in vedere ca e vorba de copil, nu pot sa refuze).
Concediu placut!
Cris si Alexutzu
"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."
Tzuni spune:
Pai sunt incalzitoarele de biberoane...
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky81 Fetelor, va rog, sa-mi dati si mie un sfat... Urmeaza sa plecam in concediu impreuna cu fetita noastra de 1 an si 4 luni. Am o nelamurire:cum pot eu sa-i incalzesc laptele in camera de hotel? Nu suntem pe lapte praf. Va multumesc frumos! |
Buna,
Poti folosi clasicul termoplonjor, dar se cam lipeste laptele de el...
Sau o cana electrica de incalzit apa. Ca sa nu stai sa speli mereu cana, poti pune laptele intr-un biberon (sau alt recipient pe care il poti inchide cat de cat etans), pe care il inchizi si il pui in apa fiarta cu cana electrica. Cana e cam mare, mai bine iei cu tine un ibric, termoplonjor si aplici metoda cu biberonul cu lapte pus in apa incalzita in ibric...
Simplu, nu ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
_Ralu_ spune:
mai exista cani pt masina, care se cupleaza la bricheta...si unde poti incalzi biberonul (pus in apa). stiu ca nu sunt scumpe...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
ia uite...cana electrica...
http://www.comel.ro/Electrocasnice/CANA_ELECTRICA_ELTA_WK111N_
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Kya spune:
Si noi tot 1 an si 4 luni.
Eu iau mereu dupa noi cana electrica (fierbator) si cu apa fiarta si racita ii fac laptele. Orice camera de hotel are priza, asa ca nu e nici o problema.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Alexa Ioana spune:
si eu incalzeam laptele tot cu sticla pusa in cana cu apa "infierbantata" cu termoplonjorul. imi era mult mai usor, pentru ca aveam de spalat doar sticla+tetina.
isabela spune:
Laptele pus intr-o sticluta (cu capac) si sticluta lasata in chiuveta sub apa fierbinte de la robinet,si agitata din cand in cand.
anamaria spune:
eu am folosit mai multe variante, in functie de buget si dispozitie, de toate am fost multumita:
1. chiar daca manca lapte de vaca deja, am luat in timpul concediului lapte praf (Nan junior) si l-am pregatit cu apa plata la temp camerei - al meu asa bea lapticul (sau poti sa incalzesti apa cu termoplonjonul un pic)
2. lapte la cutie UHT, se gasea pe atunci lapte Parmalat pt copii la cutie de 0,5 L - exat cat sa bea jumate seara si jumate de dimineata, nu il mai puneam la frigider
3. lapte la cutie UHT direct din frigider (baiatul cel mic il bea numai rece direct din frigider)
miky81 spune:
Multumesc frumos, pentru raspunsuri.
Anamaria, si eu m-am gandit la lapte praf, cred ca este cea mai simpla metoda... dar imi este teama ca dupa aceea sa nu-i mai placa laptele de vaca!!!