Intrebare.....
Raspunsuri - Pagina 2
IonescuOana spune:
Foarte simplu:
Se gasesc incalzitoare de biberoane de la Chicco sau de la Primii pasi.
Noi am luat de la Carrefour.
Sunt si niste variante mai noi, incarcator pt. bateria masinii.
Distractie placuta
anya spune:
Eu am 2 baieti care beau cate 350 ml lapte fieacre atat seara cat si dimineata. Cand merg "in necunoscut" sau o camera de hotel standadr iau cu mine o cana de tabla obisnuita (cozile de ibric incurca in bagaje) si un termoplonjor clasic. Incalzesc zdravan laptele din cana si il impart/combinat cu lapte rece intre cei doi. Termoplonjorul il las 10 minute in cana, cu apa, la muiat si apoi se curata foarte usor cu o periuta de dinti.
Exista si variante mai comode. Daca mergeti in Grecia/Spania marea majoritate a camerelor au si o mica chicineta cu ibric si plita electrica. Daca mergeti in Turcia orice all inclusive va avea lapte la micul dejun iar seara mergeam la bar si ceream lapte pentru copil. Daca mergeti la o pensiune, puteti vorbi inainte sa vedeti daca au sau nu acces la bucatarie.
Cat despre lapte, eu am luat cu mine 1-2 cutii si in prima zi de co, ma duceam si luam lapte UHT din alimentara lor. Au baut ai mei copii, fara probleme, lapte din Turcia, Grecia, Spania, Ungaria, Austria, Germania si n-au avut nici-un fel de probleme digestive.
giliutza spune:
Ar mai fi o varianta: primusul, alias aragaz de voiaj, + 1 ibric. E bun si la facut ceai, ness, etc.
Concediu placut!
Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...
anamaria spune:
ai mei nu au facut mofturi la trecerea de la lapte lichid la praf si invers. sigur ca are alt gust, dar nu au mancat diferit ca si cantitate...