*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

monicus, merci! zona rucar-bran, mai aproape de rucar... in poze se vede piatra craiului si raul dambovita...

uitati o www.reteteonline.ro/2009/02/consomme-celeste-in-vas-zepter.html" target="_blank">reteta si de la mine, care se poate adapta dupa dorinta, pt bebelusi (eu as pune si alte legume in clatita aia sa fie frumos colorata)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Yupiii intr-un final... la 10 luni fara o saptamana, i-a aparut si lui Luca primul dintisor (un incisiv central de jos)
Dam de baut!

Mav ce face puiul? Ce ati facut astazi la doctor?

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia si noi pe aici. Nu am mai intrat zilele astea ca sotul a lucrat de acasa si a stat numai la calculator.

Piciul meu e un nebunache. Azi ne-a facut parul cret la amandoi. E un mic urlator. Urla din orice. Are personalitate, nu gluma.
Am fost si noi la gradina zoologica. A fost uimit de maimute si a ras in hohote cand a vazut caprioarele. De ce? Nush...i s-au parut lui hazli.
Eu sunt din ce in ce mai obosita. Capul ma doare mai mereu. Piciul nu doarme noaptea mai deloc. Vorba lui Bravegirl: sunt fericita ca am dormit si eu azi noapte 4 ore legate, de la 3 la 7. Pana in ora 3 s-a trezit de vreo 5 ori. Ma doare spatele ingrozitor pt ca vrea sa mearga tot timpul. Nu mai vrea in brate, nu mai vrea in carut, vrea doar sa mearga....pe picioarele lui. E foarte incantat de acest lucru. E un copil f activ, ranjitul parcului. RAde la toata lumea, chiar daca nu e bagat in seama, Se uita la lumea care sta pe banca in parc si rade la ea. Are gingia inflamata din nou in 2 locuri. NUsh cand o sa erupa, dar nu pare sa-l deranjeze.

Ami pt dintos si pt mami de dintos!

Mav

Eli la voi cum merge treaba?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Babyzapi bafta la gatit sarmale! Eu inca nu ma bag la chestii din astea asa complicate.

MAlinas de mult vreau sa te felicit pt mutare. Ma bucur pt voi.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Darling multumim pt retete.

Leeloo voi ce mai ziceti? Damian cum mai mananca? Ati primit rezultatele analizelor?

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am reusit sa ajung cu cititul la zi dar nu mai am putere sa scriu multe acum... rapid, am fost plecati la ai mei la munte, m-am tuns scurt, si soatza, sa nu fie mai prejos, Cerazette m-a dereglat total, sangerez de 2 sapt,acu 3 zile am renuntat la ele si parca iar imi vine CM, haltele... ieri noapte am dormit cu tronul sub fund, am prins de undeva ceva si-am facut naveta si azi + colici de stateam in acelasi timp si cu mana sub apa rece sa ma dau pe fata ca ma lua cu rau, acu sunt mai bine, ce e rau nu piere . Zibe e bine, ma bucura ca de fiecare data cand plecam la ai mei, la munte, facem tone de vizite, intalneste o gramada de lume si efectiv observ progrese, atat motrice cat si `lingvistice`, ii prieste la maxim, Olivia, orteza mai tb s-o poarte doar noaptea inca o sapt si-un pic, sanatate si voua!
Vazut pozici de mame sexoase Iza&Olivia, io cre ca ati avut mame purtatoare, si v-ati plantat acolo neste burti sa ne faceti pe noi..., Criss, Malinas, Iulia_Z, La Multi Ani cu Multa Sanatate!, Mav, vreau papanaaaasi
Ma duc la somn ca pic...
Gynie, ma gandeam la voi, cum mai sunteti? Cumva, tb sa ajungi la sufletul lui sa vezi daca chiar asta vrea sau e o masca, o nustiu, poate santaj.... in mica iesire am avut timp si de-o carte, mi-a ramas in minte o idee, oamenii sunt doar de 2 feluri, cei care au nevoie de iubire si cei care o ofera...
Night-night!
A, poze ...

Vizualizez ce-am scris si-mi mai vin idei... sa deschidem acolo la La Bucatarie, un topic cu Mamicile de cozonacei gatesc, merge? Altfel cum sa le punem?

Gata, fuuuuuuggggg!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

am revenit si noi de pe carari pierdute....
pentru noi s-a cam terminat vacanta si w-e prelungite...so, back to bussines!
victor e bine. in continuare suntem pe modul slim fit. 8,500 si 72 cm. mananca bine dar nu pune pe el nimic
face ture in patutul lui sau in tarc sau sprijinit de canapea si merge tot livingul d-abusilea. face pa-pa cu mana si uneori spune soptit pa.
am mers cu el la ortoped si ne=a zis ca are tal-val si ca trebuie sa poarte orteza noaptea. nu-i convine deloc, plange si uneori reuseste sa si le scoata! asa ca noptile mele nu sunt unele foarte bune.

voi vorbiti de kg in minus. eu as putea sa vorbesc de kg in plus. am 70 de kg si nici gand sa dau jos. sportul nu ma ajuta decat psihic. orice mananc se depune, ma baloneaza. trebuie sa ma duc la un nutritionist sa-mi faca o dieta personalizata pe baza unor analize ca sigur am ceva dereglari hormonale. (am incercat dieta diamisei si nu a mers, e drept ca nu am tinut mai mult de 2 sapt) dar nu am vazut nici o schimbare si atunci am renuntat.
ma mai gandesc sa ma duc la un salon smecher si sa ma bage la niste aparate, da' nu prea am incredere. am mai incercat eu acum cativa ani si nu am slabit deloc, nici in cm, nici in kg. si doamnele de acolo erau dresate sa-mi zica "ce bine aratati doamna! ati slabit. se vede!"

gynie- am citit ca aveti probleme. imi pare rau. eu sunt de parare ca orice decizie ai lua, trebuie sa fii impacata si sa faci sa-ti fie bine tie si lui stefanut.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Anca_27 Carmendu incercam sa ne rezolvam problemele. Tb sa o scoatem la capat.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
n-am mai apucat aseara sa va scriu...
anto n-a mai facut febra de 3 nopti deja. ieri, i-au iesit niste bubite (mai degraba niste pete) miiiiici si rosii, initial pe spate, apoi pe gatut, in zona urechilor. daca ar fi trecut bubitele de ieri si pana azi, ne gandeam la rozeola... insa nu au trecut si are putin mariti niste ganglioni de la ceafa. cica ar putea sa fie pojarel..... dar e ciudat modul atipic in care a aparut eruptia? sa fi fost pojarel, ar fi trebuit sa ii apara deja bubite si pe membre...
asa ca tot nu stiu ce are. bubitele abia se zaresc. cert e faptul ca este o infectie virala (3 zile febra, apoi eruptie cutanata).
e marait si nu vrea sa pape...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
sunt aici oti , insa am avut nistre prob de sanatate care m-au tinut cam departe de orice activitate...cert este ca numai am voie cu balacelul in brate.
Dimitriosa fost si el un mic dracusor dupa intarcare...nu a vrut deloc sa pape lapte pref am schimbat n tipuri de lapte....in final am ajuns la milumil 3 cu gust de vanilie pe care il papa numai noaptea deabea papa si slabise rau...copilul meu grasut era aschie..acum papam bine mancarica si parca incet incet ne revenim ...
merge bine in picioruse tinut de o mana...un ambitios poate prea ambitios ...deja are anumite dorinte tinde sa faca evident numai ce nu trebuie...nu face pa si nici o alta chestie insa e un dulce cand iesim din casa incepe sa tipe de fericire parca e o maimutica....
suntem singuri tati e la grad si eu ma simt de parca nu as fi eu...probabil o criza existentiala 'mormonala'
am mai citit din cand in cand am vazut pozici frumoase, am citit fel de fel de stiri amrata niste zile de nastere, dar va iubesc la fel

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput