*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (70)*
Raspunsuri - Pagina 15
mamiseli_11 spune:
Netaza fetele!
Je sunt la celebra depresie sau nu stiu cum se cheama treaba asta dar cert e ca n-am chef de nimic. Mi-a trebuit o saptamana sa ma impulsionez sa scriu cateva randuri (va dati seama in ce hal sunt, nu?). Prin casa nimic, cate ceva de mancare si atat. Ma uit la ele si zic ca le fac mai tarziu si mai trece o zi. Numai Mirunei ii fac papica si ma ocup de ea, binenteles. Cred ca de la starea asta am luat-o in sus si cu kg ca acum imi arata cantarul 57 ca sa ma deprim complet. Va pupacesc pe toate.
P.S. Miruna la 9 luni si o saptamana avea 9 kg si 70 cm. dupa spusele dr, are 750 de gr peste media varstei ei. Motric e un pic in avans pt ca dr ma intreba daca se ridica in patut singura dar ea si merge sustinuta. A fost foarte incantata ca mananca bucatele, zicea ca asta e super. Am fugit
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Flowers spune:
Eli,am patit si eu lucruri asemanatoare cu soacra, dar am aranjat-o sa nu-mi mai calce batatura cat o trai .Nici n-au stiut ca sunt insarcinata iar pe Brianna n-o cunosc.De altfel nici ai mei.Suna asa de ciudat ,dar asta-i situatia. Oricum ma descurcam singura cu fetele ,acum cel putin stau linistita ca nu-mi vine CTC-ul in vizita sa-mi verifice cuptorul(aragazul era sters).Sanatate multa si un pupic pt balacel sa fie mai cuminte.
Alra , magnum-no name este la noi delicatese.Mai mult de un euro o inghetata (5,5 lei).Asa ne pastram noi silueta- nu ne permitem.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Am intrat dupa muuuuuuulta vreme....va pupik pe toate.. ![]() ![]() ![]() Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
poi, si atat?
vino cu detalii
nu vezi ca suntem setate: kile, soacre, ml
hai, nu n eamagi
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
BraveGirl spune:
Je tare obosita, cu tone de haine ca trebe sa fac bagajul. Nu o sa am timp sa mai intru, asa ca va pupacesc pe toate. Ne vedem pe 5 septembrie.
Ginye, ma gandesc la voi 
Alexa, eu cu tine nu ma mai joc. Dodo mi-a sedus si abandonat fata...noroc ca e desteapta fi-mea si a trecut usor peste
S-a consolat cu tzitzi
Noutati? Vii asa rapid si apoi dispari?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
mamiseli_11 spune:
Florentina multa bafta cu operatia lui Stefanut. Ma gandesc la voi.

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
anca_27 spune:
Eheee, ieri de fericire ca a gasit Oti si ceva de laudat la mine
, am trantit si-un cheesecake cu afine, si-acu bag sub bot. (shhhhht, asta e pastila pt alde Olivia, Flowers si Iza). Lasa Oti ca-mi vine si mie randul la-ndesat in sutien, numa sa termine zibe cu tzocaiala, si-ale mele sunt preluuungi cand sunt goale, d-apai dupa al doilea bb....
Haide mai Alra, 1,5 euro? 6 bucati? Kktzii, aici e 1,5 euro bucata....si eu tot cu de aia ma tratez, magnum almond
.
Alexaaaaaa, welcome back, pune-ne repede la favorites ca iar ne pierzi.
Mi-era dor de ochios si de coama ta. 
Darling, poate ca dintzocii, eu nu mai numar linguritzele - ce grame, as lua-o pe campii sa masor si sa vad ca baga 40 de grame - cat mananca, treaba ei, la kile e ok, 8300 la 8 luni jumate. Of ce vreme bacoviana la voi.
Eli, tinem pumnii si la psihopeda.
Mai, eu stie ca verbele cu `se` prin ele, sunt la mai mult ca perfect. Asa-i invatz eu pe plozi, da cu voi nu ma pun.
La ce furtuni avem prin noi, merge si cu `sesese`. La un moment dat (asta e o fapta cu care nu ma mandresc, daca v-o spun, imi mai usurez constiinta), era la blog-uri o tipa, care scria fainutz. Dar gresit gramaticeste. Si eu sunt de aia nebuna cu gramaticile. Si m-am luat de ea. Plus ca unul din articolele scrise era `preluat` din engleza si lumea o lauda. Dar neuronul meu invidios si stupid, n-a rabdat. N-am zis nimanui ca e cu matza-n sac, i-am spus doar, daca mai scrie si noi citim, sa mai respecte niste reguli, ca e greu de citit cum scria. Te pierdeai la al doilea rand. Na, si tipa si-a luat catrafusele si-a plecat.
Nu mi-am luat avertisment ca i-am spus-o `finutz`, da` mi-a sarit lumea in cap. Imi pare doar rau ca m-a bagat asa tare in seama si-a plecat.
A propos de frantuzeste sau romaneste, cica plozii astia ai nostri, pana pe la 5-6 ani devin fte usor bilingvi. Alra, Laura ce vb? I. o mai ia pe zibe in engleza, cu fiul sau a patit-o ca atat de mult l-a luat in engl ca la gradinita i-a atras atentia educatoarea ca nu se mai poate intelege cu el, ca vb doar engl.
Mamiseli, a big hug, nu e depresie, cel putin eu o calific cand apare si la mine ca starea `nonchef`.
Nu suntem duracell.
Brave, iar va caratzi la mare ...
, sa va fie de relach!
Mirtha, care mai e relatia Evei cu tz? Pe laredoute ro ai gasit ceva interesant? Eu comandasem de pe cel frantzuz cand se putea, si-am fost contente de produse, da` asta ro mi se pare prea scump. Ceva nu-mi place la el.
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Otiliav spune:
Neata!
Eu la o cafea mare cu cioco cu rom la punga. Imi permit ca imi arata cantarul de dimineata 57,5.
Cred ca a vrut sa ma binedispuna ca stie ce taifun trece prin viata mea.
Ohoo Flowers, ai inceput cu 4... Cat despre bunici chiar ca sunteti radicali. Zici ca Bria nici nu-i cunoaste. Si nici ei nu stiu de ea?
Noi in general luam inghetata la casoleta. Chiar acum m-am uitat in catalogul Cora si o casoleta Aloma de 1 kg e 2,5 euro
.
Nu zau asa ce-au cornetele alea de le iei tu in ele de costa asa mult, 5,5 RON cornetul
?
Aici in Norvegia se consuma inghetata foarte multa, pinguinii astia toata ziua isi iau inghetata si tup afara. Iar la gradi la petreceri le dau inghetata.
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
ginye55 spune:
Otilia soata e mai bine. Incercam sa trecem peste situatia creata. O sa fim bine. In ceea ce-l priveste pe Stef, e un tata model, nu am de ce sa ma plang. El are ce are cu mine.
Multumim pt sustinere, in ceea ce priveste operatia piciului. Incerc sa nu ma gandesc prea mult la ziua respectiva ca ma iau palpitatiile rau. Sa treaca mai repede, atat imi doresc si sa iasa totul bine.
Pup fetele! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Bai Ancule mie imi da cu virgula. Nu ziceai matale acum ceva vreme ca are zibe 9 kg si e grasuta de cand sta cu orteza zi si noapte? Ha?
Si zici ca te-am prins fara tatanar. Pai eu cum o iau pe atomix in brate si se fataie pe toate partile mai apasa pe ici pe colo si imediat ma ud, ups, asa ca musai trebuie sa port un sutien cu ceva dublura. S-au dus vremurile cu danteluri sau fara nimic, am ramas si eu cu pozele
.
Pana apare Alina sa-ti spun eu de bilingva mea, cra-cra
. A inceput gradi la 2 ani si 10 luni. Putin dupa 3 ani au testat-o si au zis ca nu isi exprima sentimentele/trairile bine in norvegiana, in rest e ok. La 4 ani au testat-o si au zis ca sta foarte foarte bine cu norvegiana,atunci am fost si eu cu sotul de fata. Asa ca i-au dat ok-ul pentru scoala la 5 ani si 8 luni. Insa dupa 5,5 luni in Ro, gradinita 4 luni la Bucuresti, si aici o luna cu mine acasa, fata mea a uitat sa vorbeasca in norvegiana. Intelege dar nu vorbeste, inca. Si-a mai dat drumul uitandu-se la desene, am mai mers prin vizite si acum la gradi. Ieri insa am avut o surpriza placuta. I-a venit o educatoare romanca, numai bine sa o ajute in perioada aceasta. Educatoarea, Cristina, stie si norvegiana iar Ana a venit incantata ieri acasa. Azi nu a mai zis ca nu vrea la gradi ca nu se joaca copiii cu ea, e destul de frustrata ca nu se poate exprima ca in romana dar cred ca in 2 saptamani se da bine pe brazda.
Nu mai stiu cui i-am povestit dar intr-o zi tinea ceva ascuns la piept si a intrebat-o proprietara casei ce are acolo. Ea a inteles ce o intreaba in norvegiana dar nu stia sa-i raspunda, asa ca a dat-o pe engleza si a zis "dog"
(a avut de doua ori pe saptamana in Ro, plus ca are prieteni aici romani-englezi).
Astia mici se descurca bine cu limbile straine. N-au jena ca nu pronunta bine si oricum in timp se corecteaza. La gradi ei nu corecteaza copii, nu le spun "ai gresit, se spune asa corect", ci repeta corect pana se corecteaza si copilul.
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Bai Ancule mie imi da cu virgula. Nu ziceai matale acum ceva vreme ca are zibe 9 kg si e grasuta de cand sta cu orteza zi si noapte? Ha? |
Nu, adica da,
Da` n-am mai apucat sa va zic.Ce dulce Ana cu `dog`

Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

17.11.2008