*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (70)*
Raspunsuri - Pagina 16
Otiliav spune:
Azi e rost de petrecere.
Dandusa,
IuliaCospy, sa fiti sanatoase, vesele, odihnite! Petrecere frumoasa!
Creatza
Machus!
Ancut, eu tin minte ca si atunci am zis ca prea a luat in greutate Sara fata de suratele ei nascute in aceeasi perioada si kilograme apropiate.
Nu, in nici un caz trilingva, nu leaga o conversatie in engleza. Stie si ea maxim 50 de cuvinte. Pe mine m-a distrat faza.
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Olivia26 spune:

Muuuulti ani traiaaaascaaa, multi aaaani traiaaaasca, laaa muuuulti aaaaani! Cine sa traiaaascaaaa, DANDUSAAAAA sa traiaaaasca, laaa muuuulti aaaani!!!!! Sa fii mereu asa cum esti acum vesela si fericita alaturi de familia ta minunataaa si sa emani mereu aceeasi caldura! 
La multi ani, IuliaCospy!!! Sa fii iubita, fericita si sanatoasa!

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Flowers spune:
Otilia, are multa reclama inghetata de-i asa de scumpa, asta are.Am ajuns iar la 50 , am halitasta (pt Anca
.
Nu ma mandresc cu asta dar, da Bria nu-si cunoaste bunicii.Eram prinsa intr-un cerc vicios ,parintii si socrii erau /sunt in relatii bune ...bunicii nostri sunt consateni...telenovele...ideea este soacra ma vorbea de rau la tara, mama imi spunea, eu ii spuneam sotului,sotul lucreaza cu socru' si tot asa...si reciproc , i-am spus mamei ca soacra-mea e cam zapacita si ca nu vreau s-o lase pe Julia sa stea doar cu ea, ea ia spus soacrei ca am facut-o zapacita, asta i-a spus socrului, socrul i-a spus sotului(la serviciu), sotul mi-a spus mie acasa
.
Hai ca v-am zapacit de tot si nu asta era ideea.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
Flowers spune:
Dandusha,IuliaCospy
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
elilov3 spune:
ziua buna
buei eu scot steguletul alb si capitulez fiumiu azi noapte m-a mancat...de la 2 pana pe la 05 si ceva a facut show....nu tacea decat daca il mangaiam prin urmare mami a inventat o noua masina mangaiemasina functioneaza in 2 viteze stanga, dreapta....deh mama lor de dinti daca asa face la ei pai la masele ce mai face? ha?...

Dandusa si iuliacospy
LA MULTI ANI! sa fiti sanatoase tun si fericite cat cuprinde alaturi de cei dragi 

flowers pai asa vreau si eu da na ma are la mana
stau in apartamentul ei si la banii nostrii numai de chirie numai am loc 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
oceanborn spune:
La multi ani Dandusa, !Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta frumoasa. Sa stralucesti de bucurie si de acum incolo!

mami de Thomas
oceanborn spune:
wow ce bine arata praji ..flowers
. e cu afine?
eu sunt moarta dupa praji cu fructe in special visine... bine...eu sunt moarta si dupa cele cu crema de cioco si dupa cele cu frisca...si ...mai bine tac...![]()
Am vazut poze frumoase cu voi!
gagici faine!!!!
mami de Thomas
Otiliav spune:
Sa va fac sa radeti.
Scriam un mesaj si Elisa umbla la cabluri pe sub masa cea mare. Si nu stiam cum s-o conving sa iasa de acolo asa ca i-am zis sa vina la mine ca-i dau titi. Si a mers, isi cunoaste fata interesul
.
De dimineata am vazut ca daca o chem vine dupa mine, asa ca profit
.
Flowers, ce telenovela la voi in familie
. Nah ca mie nu-mi place prajitura aceea, e cu zahar pudra, ma innec.
Eu
dupao merdenea, un covrig, de-astea de nu gasesc aici deloc.
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
elilov3 spune:
flowers ah ce bine arata praji cu afine
hehe si ce ochi are fetita si doarme ca balacelul sunt asa deliciosi numai buni de papat 

oti si eu il pun seara pe balacel in premergator si il chem hai cu mami si el merge peste tot cu mine ...merge cat merge da apoi whhhhhhaaa vleau in brate mami nu ma mai minti
![]()
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
oceanborn spune:
Otilia ce-i merdeneaua?
Inghetata si aici e ieftina , nici cea de la gelaterii(aia buna) nu e foarte scumpa si e mare..
De cand am vazut prajitura tot salivez , mi-e pofta de ..de toate dar mi-am amintit de tiramisu, n-am mancat de mult asa ca maine cred ca fac sa-mi mangai putin papilele gustative ca le-am cam neglijat in ultimul timp...
Astea-s apropouri...hai Dandusa cu o felie de tort si pe la noi![]()
mami de Thomas