Mamici cu 2 pitici(10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

buna dimineata
va citesc dar de scris cam greu ca nu ma lasa bb deloc. avem colici si e nebunie. Luiza ce sa zic nu prea s a obisnuit cu baietelul pt ca vroia fetita ... a stat mai mult pe la tara ... dar treb sa vina sapt asta ca luni mergem in clasa I ...
va multumim ca ne-ati trecut in listuta voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cami, cu intarziere de o zi iti urez si eu cu mult drag la multi ani fericiti impreuna cu papusile tale si tati, sa va fie numai bine!

Claucia, treceti si tu si puiuta mare printr-o perioada absolut normala, cam toate am trecut prin asta. Trece, dar e nevoie de muuulta rabdare, si poate acum nu esti in starea necesara, fiind imediat dupa nastere. Nu te speria, ia totul pe rand si nu te panica, o sa capeti tarie si rabdare in timp.
Si eu am plans de m-am rupt de mila lui Andrei, ca din puiul meu mic l-am facut frate mai mare si am simtit ca-l pierd nitel, ca nu o sa mai fie niciodata intre noi ce a fost pina sa vina puiul mic.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Cami-mami!!!
nenumarati si un brat de , sa ai parte de multe bucurii si sanatate!!!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sa sters un mesaj lung
Cami,Ioana nu saliveaza,dar se trezeste foarte des noaptea si maraita ziua.ma bucur ca ati petrecut frumos.Claudia,interesanta ideea cu pesmetul in loc de faina,ma gandeam ca faina-i faina si deci greu de inlocuit,delikat nu folosim nici macar pentru noi,dar condimente naturale da.Adela,presimt ca Luiza va indragi fratiorulO noapte linistita!
Ma enervez cand mi se sterg mesaje lungi
Dar imi trece...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!! tot pe fuga io's...

Claudia, Gabitza, Oana va si va multumesc tare mult pentru urari. Numai bine si voua si celor dragi voua.

Claucia, Adela "hang in there" trece perioada asta, e greut la inceput cu doi pruncuti, tranzitia nu-i usoara; dar apoi e asa fain..cum nu se poate mai frumos. Curaj!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
am lipsit din lipsa de conexiune

In primul rand La multi ani! tuturor sarbatoritilor acestor zile

Insanatosire grabnica puiutzilor bolnaviori

Clauciaasa e la inceput...la noi a durat cca 2 luni de crize din partea lui Bogdan iar acum nu se poate sa nu fie impreuna,pupaceala din partea lui,paruiala din partea ei.Rad impreuna sunt minunati...El are grija de ea o iubeste si-i f responsabil doar e fratele mai mare

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fetelor sunteti minunate, am savurat fiecare cuvintel si am citit cu infrigurare sa ajung la partea ca va fi mai bine . Va multumesc mult de tot. Ceea ce ma durea cel mai tare, asa este, ca din puiul mic am facut sora mai mare, acum ni se pare mare si vrem sa fie responsabila si civilizata si ea e atat de mica. Plus ca am ranit pe cineva in felul acesta, si pe cine? Tocmai pe cel mai important omulet din viata mea, puiul meu Alessia si de aici si supararea.
Sper sa treaca timpul, sa o integreze in familie, sa inteleaga ca acum suntem 4 si asa ramanem.

Ea ma imita acum in tot ce fac, plimba ursuletul ei de plus cu caruciorul, il pupa de-l albeste (desi eu nu prea o pup pe cea mica de fata cu ea), se supara daca cineva ii ia locul lui Bobo pe canapea etc.

S-a facut si mai nazdravana, dar nu ma mai respinge, adica are momente cand ma respinge, momente cand o dragalesc si o pupacesc si ea rade, ea era si sper ca inca mai este un copil care rade din orice, numai daca ma fac ca o gadil si rade cristalin sau cand vrea numai pe mami, chiar daca mami ii da sa pape lui bebe, chiar daca tati e prezent, zice "nu tati, mami!" si da din degetel asa de dulce. Bine ca adoarme repede, in 10 min si ma intorc la indatoriri . Si acum rade, oricum sunt schimbari in viata ei, de la statul meu acasa, (eu eram l abiruo 8 ore si statea cu bona, si de la 5 in sus in parc cu mami si cu tati invariabil) pana la bebe nou, prezenta mamei mele in vizita des ca sa o distreze (o iubeste pe mama mult) si toate cele. E derutant, inteleg, abia astept sa ajungem la perioada in care sa se recunoasca si sa se iubeasca zanutele mele.

Mi-e mila si de cea mica, nu i-am facut baita de 2 zile, sta in acelasi costumas, nu o tin atat in brate pe cat o tineam pe Alessia, insa noaptea o iau cu mine ca sa suga in pat si astfel dormim amandoua si ma odihnesc si eu pentru ca ziua vreau sa stau cu Alessiuta cat pot si sa facem jocuri, sa o pupacesc sa o fac sa rada, etc. Acum, cand o sa se scoale cea mica, o sa ii fac baita, asa pe zi ca seara chiar nu mai prididim, cea mica dormea aseara si eu i-am facut dus Alessiutei ca de obicei sa nu stricam bunele obiceiuri. Alessiuta o sa plece cu bona in parc (ea iese cat mai e vreme frumoasa 2 ore dimineata cu bona in parc si seara cu mine si cu tati - si acum si cu cea mica- pe undeva).

Va multumesc din inima si daca ma lasati mai vreau sa mai vin pe la voi si sa va citesc si sa va mai povestesc cum evolueaza relatia intre cele doua surori...

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Claucia, stii cand o sa se linisteasca cea mare? Cand o sa vada ca ea are locul ei in familie care nu e amenintat de cea mica. Fa-o cumva sa se simta avantajata ca e cea mare.
Al meu cel mare era bucuros si mandru de el cand ii ziceam ca Raducu e asa mic, nici nu stie sa mearga, nici nu stie sa vorbeasca, si el e mare si stie de toate

Ei, si o sa urmeze runda doi, mai peste vreun an, cand o sa inceapa batalia pe jucarii si lucruri Eu la aia sunt acum. Dar nu-ti fac grija de asta inca.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

La Multi Ani, Cami!!!!!!!!!!!

Eu de doua zile ma chinui sa intru pe forum si nu am reusit. Adica, nu ma lasa sa intru la subiect, nu stiu de ce, poate a fost ceva cu site-ul. Abia acum am reusit.
De aceea, Cami, te rog sa primesti si de la mine felicitari si urari de bine.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Crengu,a mers greu forumul.
Cine face un capitol nou?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput