Puiuti de Randunici 2008!! (301)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Luny mie mai imi plac foarte mult crocs-ii, dar mici mici pentru Sanziana nu aveau: http://www.shoemanic.com/at/Kids/Maedchen/badeschuhe/Crocs-Cayman-blau-4714200138/

Pe astia i-am mai probat: http://www.shoemanic.com/at/Kids/Minis/badeschuhe/Adidas-Akwah-blau-5734101298/

Tuchi AMR putiiiin!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!
cam pe unde este humanicul din militari ?aceeasi intrebare ca luny,se poate comanda si pe net?m-ar interesa niste adidasutzi pt andru...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya imi plac de mooor aia adidas, zici ca i-a probat Sanzi?..mai-mai ca m-as duce, ca i-a vazut si iub si a lesinat,e xact ce ne-ar trebui ptr greci...cat naiba or costa?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

gata...am culcat copchilu
so, stela, iti scrisesem de mai demult un mesaj cu crizele Teei (mesaj ce l-a mancat baubau-ul meu de calculator). Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne luam pruncii in brate sa ne prezentam la medic daca ii sa-i "cautam intre coarnele lor de berbeci". Ti-au scris fetele...acum constientizeaza mediul inconjurator...acum au dorinte, au suparari pe care noi nu putem sa le intelegem (ca ei stiu sa si le exprime...in chineza ce-i adevarat)...nu au autocontrol (spun ce gandesc...in chineza, reactioneaza asa cum simt). Trebuie sa fim rabdatoare fara a le da apa la moara (Nu-ul ramane NU), le distragem atentia, le dam altceva de facut si timpul le rezolva pe toate.
Eu zic sa nu te mire ca e agitata la culcare. Citeam mai demult aici pe forum de mamici care isi laudau copiii cum adorm/dorm singuri. Cateva luni mai tarziu le-am citit spunand disperate ca nu stiu ce sa mai faca noaptea, nu le mai dorm copiii, adorm doar cu mama'n brate etc. Nu neg ca pot fi copii care nu trec prin faza asta dar nici nu ma mira ca sunt copii ce trec prin ea. Au crescut: acum inteleg ce inseamna ca pleaca mami, incep sa inteleaga intunericul etc. Si aici...trece timpul...cresc copiii...se rezolva problemele.

Mimo, a reactionat mai violent Dudutz pentru ca e la prima viroza serioasa si pentru ca tu esti la prima viroza serioasa. Al meu a facut febra 10 zile...am fost obosita, disperata, am plans...dar a trecut...si el s-a facut bine. Acum nimic nu-l mai atinge...o data pe luna vine cu muci acasa...doar sa-mi aminteasca ca merge la gradinita...trece prin viroze ca Pasha. Se va intrema Dudulea si se va pune pe mancat si vei ajunge si tu pensia.

Tuchi, imi pare bine ca Sebi e bine...numa maine nu-i poimaine si se face vineri si pleci la Campia. Garda usoara sa ai

Nicoleta, nu stiu cum e Corolla in Ro...dar aici e cam echivalentul unui 307 si mie nu mi se pare masina de familie. Poate Sedanul e mai incapator.

Si ca tot am auzit-o pe Kya cu SUVul...zilele trecute citesc topicul lu' Nicoleta despre masini...si scrie o tipa din australia despre Toyota...si da link la un site. Ma duc pe site, butonez pe'acolo si imi pica ochii pe RAV4. Uau...pret intre 21500 si vreo 24000 de dolari. Raman masca. Mai scormonesc siteul...mai, nu se poate...e mai ieftina ca Mazduca mea...si caut...poate nu are roti...are roti...poate nu are ABS, ESP bla bla bla (ca oricum nu stiu ce inseamna dar ma innebuneste barbatul cu ele)...are di tate celea...zic ca nu o avea cruise control (iar un must de la barbat)...are cruise control...deja eram toata in calduri...cu un deget ma pregatesc sa-l sun pe barbat sa-l anunt ca imi iau RAV4...cu celelalt deget ma pregateam sa golesc contul sa-mi cumpar masina...cand ma gandesc...oare cat naiba consuma?...ca daca trebuie sa-mi cumpar si-o benzinarie alaturi nu am facut afacere...si gasesc consumul...X mile la galon...pai ce mile ma? ce galoane? voi benzina nu folositi?...si ma loveste revelatiunea hapt in emisferele mele rablagite...situl era din america si dolarii erau americani si uite'asa am ramas eu autostopista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko, Rav4 consuma E-NORRRMMMM (galoni, litri, ce-or fi; nu stiu cat conteaza in Australia dar cred ca ainceput sa conteze la nivel mondial, ca e scump peste tot...)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

si ca sa va mai descretesc fruntile...copilul meu la gradi:
- pregatesc fetele sculele de pictat/desenat...Patrick deja impinge masuta pe care se desfasoara activitatile in mijlocul camerei (nu ar fi problema daca nu trage masuta peste taraitori si proaspeti mergatori)
- e vremea de povesti, fetele isi aleg cartile...Patrick cara in mijlocul camerei pernoiul pe care stau copiii cand li se citeste.
- se pun cantecele pe care copiii fac tot felul de jocuri din maini, picoare. La primele acorduri Patrick face toate miscarile cantecului, bate din palme de BRAVOOO si dupa care isi vede de impins camionul de ciment
E de-al casei...pe toate le stie

Azi ii fac barbatului spaghete bologneze. Scot o spagheta din oala, sa o verific daca e fiarta, ma vede Patrick si ata se duce la scaun strigand PAPA. Cum aici paine nu prea se mananca, mai toate mesele au paste, orez, noddles in ele.

S-a arvunit denumirea cainelui...este PUPPY si scoate un AAA ascutit ca strans de bile in loc de ham ham.

PS. Intre timp am aflat ca Alice Nastase nu este nevasta lu' Ilie Nastase...aia e alta mancare de peste si o cheama Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

am un soi de urgenta

la Luca ii este umflat un deget mare de la mana, rosu si galben pe sub unghie. pare a fi "copt". am sunat pe doc lui si a zis sa mergem la urgenta cu el (deci nu l-a vazut cum e). ma tem de urgenta, ca poate mergem cu o chestie si venim cu 2
sa merg? sau pot sa-l dau cu ceva?
ce sa fac???

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele! Tare vrednicute la scris!
Si eu fac treaba, am copt 5 kile de ardei gras si capia, s apun la conge , mai am de curatat din ei...plus ca am o sacosa cu 10 kile de vinete de copt....sa vad daca reusesc azi
Stefu a dormit afara, in carut, vreo ora si gata somnul pe ziua de azi si ieri la fel a facut Iar Vlad abia la 5 a adormit si el Am stat cu ei atarnati de mine...
Mi-am pus in cap un maglavais si stau asa de 2 ore...in ideea sa scap de firele de par care cad in nestire sa nu va speriati tare, ca am si o punga in cap

Luny, apropo de sandale, eu am cautat pentru Stef de-am innebunit!! si mai ales ca i s-au dezlipit cele pe care le avea de la Vlad, unele dlagute Iar ieri m-a ajutat Arielu si am comandat unele misto de pe Okazii.ro, vad ca inca nu m-a sunat sa vad cand mi le trimite...ma rog...noi am cautat in Unirea, in Mall, in Big, la vreo 3 magazine aproape de mine, la piata NIMIC! de fete gasesti o gramada, de Stefu nu El tot 22 are...in schimb i-am luat lui Vlad unele...

Ma bucur sa aud ca Dutzu si Iulia sunt mai bine!

Ariel, m-am ingrozit cand ai zis de cumnata ta, nu pot sa cred!! Doamne Ajut-o sa se faca bine pentru puiul ei! of...ce trist!

Gecko, pup Bursucul istet!

Si eu i-am zis adineauri lui Stef sa mergem sa taiem unghiutele si incepuse sa se traga de ele si sa tzatzaie la mine, mi le arata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

-ici randunici

am un soi de urgenta

la Luca ii este umflat un deget mare de la mana, rosu si galben pe sub unghie. pare a fi "copt". am sunat pe doc lui si a zis sa mergem la urgenta cu el (deci nu l-a vazut cum e). ma tem de urgenta, ca poate mergem cu o chestie si venim cu 2
sa merg? sau pot sa-l dau cu ceva?
ce sa fac???

NU, la cum spui tu ca este nu ajuta sa-l dai cu nimic, trebuie sa-l duci URGENT, sa nu se agraveze infectia...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

nu s-a lovit la degetul respectiv? ca suna a puroi si sange dupa cum descrii...Nu prea imi dau seama ce ar putea fi altceva si nu stiu cu ce ai putea da pe exterior sa vindece in interior. Ar trebui sa mergi la dr. Ai putea sa mergi mai la finalul programului de cabinet ca poate e mai putina lume. Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, probabil cand i-ai taiat unghiutele l-ai ciupit fara sa-ti dai seama si s-a infectat...asa am patit cu Vlad acum 2 saptamani, am vazut ca la degetul mare de la picior e o punguta mica cu puroi si de jur imprejur rosu si il durea saracutul...eu i-am apasat acolo cat a rezistat si am curatat puroiul ala, l-am spalat, i-am dat cu rivanol si apoi am pus baneocin si l-am bandajat. In cateva zile i-a trecut...am repetat de 2 ori pe zi chestia asta...daca te tine sa-i faci tu , poti incerca...nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput