Puiuti de Randunici 2008!! (301)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

m-am lamurit, directia urgente

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Acum am vazut ca ai zis ca e sub unghie...mai bine mergeti la dr....bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Zoze cu intarziere iti urez LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti!
Naty si Mimo bine ca si-au revenit puii.
Am citit si eu articolul, ce sa zic??? Trist ca sunt femei care gandesc asa. Eu ce sa mai zic ca am inceput munca dupa 7 luni si ca nu e zi in care nu regret lucrul acesta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cleme, una e sa fii nevoita (din 101 motive) si alta sa te lauzi cu asta si MAI ALES sa jignesti pe cele care au procedat altfel (la randul lor din 101 motive).
Mimoooo...Iulia a mancat de seara . Parca cu cat se inmultesc bubele pe ea cu atat e mai bine. Hai, ca ne capatam copiii inapoi, trebuie!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Da Naty asa este. Ce bine ca incepe sa-si revina Iulia
V-am zis ca Diana a inceput sa faca mici propozitii? Bine, toate incep cu "E" ceva. Dar e atat de dulce cand zice "e papa", "e apa" etc. Si cat m-am chinuit sa inteleg cand zicea "e grea", pt ca inca nu-l pronunta pe r si va dati seama ce iesea
Stela si Diana are crize de genul cum spui. De cele mai multe ori nu o bag in seama si daca vede ca nu are succes renunta. Alteori o pacalesc cu cateva ceva, nu-mi reuseste mereu si sa te tii atunci jale si urlete. Asa ca rabdare.
Si sa va zic ca nu mai dorm cu ea in camera si dimineata, pe la 4-5 cand se trezeste sa manance (ma intreb daca va renunta vreodata la masa asta) incepe cu mataiala sa stau cu ea in pat pana adoarme...

Mergi la inceput

Cleme, deci sa inteleg ca Diana doarme deja in pat normal? Mai eu am impresia ca numai noi mai avem pat cu gratii Eu i-am zis randunoiului sa-i luam pat de adolescent, din ala foarte jos si cu o carpeta moale jos in caz de cadere, dar lui ii e frica...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ce mi-au placut "aventurile"Bursucelului!
Luny,noi i-am luat lui Sam cocs de-aia din Grecia,sa stii ca gasesti acolo cate sandalute vrei:modele si culori de toate felurile!Asa ca ,ai putea sa ii iei de acolo ca si preturile sunt altele ca aici
Simo-Mimo,rabdare ca o sa iti recapeti fiul inapoi
Naty,bravo Iuliei ca a papat asa bine
Cuscra,nu stiu ce sa-ti zic de crizele alea..David si asta mic nu mi-au facut....presupun ca tot rabdare multa trebuie!sa dormi bine la noapte.Lasa ca va da nas in nas cu aerul din Brasov,si sa vezi ce va dormi toata noaptea!
Miha,sa ne zici ce a avut Luca.sanatate
Oana,cu tine nu mai vorbesc.Nu stiu de unde ai atata energie.Nu imi imprumuti putin si mie??
Cleme, pt Diana!ceva pozeeee???

La noi a inceput sa picure,sunt cam stresata ca mama a plecat cu copilasii la lac..fara umbrela...
Dar si fericita ca a nascut o prietena draga mie o fetita:Natalia-Maria

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am un barbatel curajoooooooos, cu papusica la degetel sa treaca

i-a departat unghia si a spart puroiul, l-a drenat un pic, l-a pansat, maine mergem iar
a plans un piculet, si a uitat repede, acum e iar cel pe care-l stim. doar ca nu foloseste mana dreapta, ca nu reuseste sa prinda cu manuta, ca nu estimeaza "grosimea" degetelului.

asistentul si doctorul draguti, amabili, "calzi"

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Ofof, pupe Naty degetelul si manuta dreapta neindemanatica a lui Luca!
Veeezi, Miha?? Mai curajos puiul decat mami!

Naty

Mergi la inceput

Nuu Naty doarme inca la ea in patut. Dar eu dormeam langa ea in pat de adolescent. Faza e ca si daca as lasa-o in pat ar dormi, insa mi-e frica sa nu cada pt ca se invarte ff mult in somn. Numai ca acum m-am mutat in dormitorul conjugal si dimi cand vede ca plec incep mataiala.
Simo poze nu stiu cand voi reusi sa pun. Am mai zis ca pana la sf lui august muncesc zi de zi si de acasa chiar nu mai am timp sa intru. Cand ma mai eliberez o sa mai postez si eu ceva cu ea.
Miha felicitari pt barbatelul curajos!

Mergi la inceput