Puiuti de Randunici 2008!! (301)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si noi pe drumul cel bun dar tot drum forestier
Adica de ieri dimineata am scapat de febra de tot, niciun antitermic si nicio liniuta peste 37 rectal.
Dar ieri n-a mancat absolut NIMIC , a baut doar apa si ceai indulcit. Azi dimineata l-am pacalit cu niste lapte si un borcanel de budinca de vanilie.L-am scos afara 30 de min dar fiind iar 1000 de grade afara am intrat repede inapoi. In carut da sa se culce si jos din carut nu-i trebuie sau pica din picioare
Crize peste crize, cu dat palme in cap si tras de par, cu zvacnit din brate direct in cap sau eu mai stiu cum. M-am si speriat va rog sa ma credeti.
Ce-i mai ciudat e ca valoarea proteinei C cica n-ar fi atat de mare (e dubla) ca sa justifice asa niste reactii violente la boala si dupa toate aparentele asta ar fi reactivitatea lui generala, violenta.E sensibil cica, dar eu in felul asta sigur n-apuc pensia
In mintea mea era asa: infectie =cih!=antibiotic si viroza=kkmak= ceva usor , trece repede si singura. Ei bine , de saptamana asta mi-am schimbat complet opinia Nu mai poooot Imi vreau copilul inapoi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mimo soro, parca ma aud pe mine, jur!! asa era si Mufa afara, asa era si cu mancarea, nu, asta era multttt mai rau, la fel ziceam si eu de viroza/infectie si la fel mi-am schimbat parerea, si, cel mai important, asa plangeam eu prin casa, ca imi vreau copilul inapoi!...asa ca te inteleg perfect, si iti spun ca trece, o sa-si revina cu toate cele, si energia debordanta, si va manca infinit mai misto ca inainte, si te va iubi infinit mai mult ptr ca s-a atasatmai mult de tine in perioada asta

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!
M-am informatizat si internetalizat la munca!
Sunt de garda, am treaba, dar sper sa fie mai usor alaturi de voi!

Sebul e bine, mai am 2 zile!

Ma bucur sa aud ca Iulia si Vladutz sunt mai bine!

Mimo, virozele sunt mai naspa pentru ca nu au tratament!

Gata, capul la cutie!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si noi pe drumul cel bun dar tot drum forestier
Adica de ieri dimineata am scapat de febra de tot, niciun antitermic si nicio liniuta peste 37 rectal.
Dar ieri n-a mancat absolut NIMIC , a baut doar apa si ceai indulcit. Azi dimineata l-am pacalit cu niste lapte si un borcanel de budinca de vanilie.L-am scos afara 30 de min dar fiind iar 1000 de grade afara am intrat repede inapoi. In carut da sa se culce si jos din carut nu-i trebuie sau pica din picioare
Crize peste crize, cu dat palme in cap si tras de par, cu zvacnit din brate direct in cap sau eu mai stiu cum. M-am si speriat va rog sa ma credeti.
Ce-i mai ciudat e ca valoarea proteinei C cica n-ar fi atat de mare (e dubla) ca sa justifice asa niste reactii violente la boala si dupa toate aparentele asta ar fi reactivitatea lui generala, violenta.E sensibil cica, dar eu in felul asta sigur n-apuc pensia
In mintea mea era asa: infectie =cih!=antibiotic si viroza=kkmak= ceva usor , trece repede si singura. Ei bine , de saptamana asta mi-am schimbat complet opinia Nu mai poooot Imi vreau copilul inapoi

Subscriu, subscriu, subscriu la toootttt!!
Sunt curioasa daca apar si la Dudutz bube...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny uite aici papuceii: http://good-times.webshots.com/photo/2901122090101922855rcGUea
Din ce am observat eu Humanic-ul din Militari este mai bine aprovizionat la capitolul copii decat altele.

Mimo ma bucur ca mergeti inspre bine.

Naty si Sanziana e inebunita dupa ciorbite. Si ieri si azi, cu toata greva foamei a ras cate un castronel de ciorba de pui ala grec.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny mie mai imi plac foarte mult crocs-ii, dar mici mici pentru Sanziana nu aveau: http://www.shoemanic.com/at/Kids/Maedchen/badeschuhe/Crocs-Cayman-blau-4714200138/

Pe astia i-am mai probat: http://www.shoemanic.com/at/Kids/Minis/badeschuhe/Adidas-Akwah-blau-5734101298/

Tuchi AMR putiiiin!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare..ma bucur ca dudutz si iulia sunt mai bine si multa sanatate...

luny si andru tot 22 poarta la sandalute,ba pot spune ca ii sunt chiar fixe... e talpau rauuuu

lucreaza vreo randunica in domeniu asigurarilor de sanatate ????...m-ar interesa,pentru sora mea din germania....daca DA am sa dau imnediat mai multe detalii...

gecko sanatate sotiorului..ptiu fir-ar mama lui de abces..se gasi sa apara tocmai acu'...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, SUV zici? Faaain...

Maine sa vedem, mult-hulita Corolla...! Ii place acum, iese sub 14.000... Dar mie imi place Seat asta de moooor! Cum sa il conving pe sot? Poate mai obtinem o reducere ceva...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma bucur ca bolnvii sunt mai bine.

Mimo, rabdare! Asta e cu virozele, unele... Uite, la noi nu mai dispar mucii... E o placere sa-l aud sforaind!! Dar e din familie sforaiala, asa ca...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nico eu as zice sa-ti folosesti tot farmecul...Daca aveam noi bani de Seat...ca si randunoiului ii place mult, acuma depinde de care; DAARR, de Peugeot-ul meu nu m-as mai desparti

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Kya, sunt super papuceii Zanutei!! si celelalte 2 perechi bleu, sunt suuuper, a doua p[ereche doar 18 euro??? in militari ce preturi au? merg comandate pe net, stii?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput