Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Bine v-am gasit!

Betty -cum v-ati distrat?

LauraG - foarte frumoase hainutele,imi plac ghetutele alea bleo.

ANcutza Bro -bine ai venit!

Adriana - bafta la eco! Mai ai f putin si intri in concediu.

Laurairina - foarte frumoase lucrusoarele facute de tine, si eu am impletit cand eram insarcinata cu Domi, dar acum nu cred ca o sa mai reusesc...

Sa va povestesc despre carucioare, de gura soacra-mii am luat un carut relativ ieftin, asta 3mil si ceva,pe care l-am folosit vre-o 4 luni si care
mi-a scos peri albi. Eu carutul il lasam in portbagaj, nu il caram in casa, dar problema mea cea mare a fost ca nu puteam sa il inchid, muream de
nervi de fiecare data cand eram singura, am stat o data si cu soacra-mea vre-o jumate de ora pe langa masina incercand sa strangem carutul, ea cerea
ajutor la oameni, oamenii nu vroiau sa o ajute, dar eu eram f fericita, sa vada si ea ce buna investie am facut... O data am vrut sa il las afara,
ca nu mai reuseam cu el..... asa ca , aveti mare grija si la acest aspect, sa nu patiti ca mine.
Apoi mi-am luat carul sport de care sunt extrem de multumita si pe care l-am folosit la maxim si o sa il mai folosesc.

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Sa va povestesc despre carucioare, de gura soacra-mii am luat un carut relativ ieftin, asta 3mil si ceva,pe care l-am folosit vre-o 4 luni si care
mi-a scos peri albi. Eu carutul il lasam in portbagaj, nu il caram in casa, dar problema mea cea mare a fost ca nu puteam sa il inchid, muream de
nervi de fiecare data cand eram singura, am stat o data si cu soacra-mea vre-o jumate de ora pe langa masina incercand sa strangem carutul, ea cerea
ajutor la oameni, oamenii nu vroiau sa o ajute, dar eu eram f fericita, sa vada si ea ce buna investie am facut... O data am vrut sa il las afara,
ca nu mai reuseam cu el..... asa ca , aveti mare grija si la acest aspect, sa nu patiti ca mine.
Apoi mi-am luat carul sport de care sunt extrem de multumita si pe care l-am folosit la maxim si o sa il mai folosesc.

Ce grasunel era puiutu tau , dar oricum e adevarat k nu tre sa ne zgarcim la lucruri din astea.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +24 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Neata fetele!
Ce active sunteti de dimineata
Laurairina vreau si eu botosei,ai zis ca ai vazut undeva pe youtube cum se fac,spune-mi si mie unde ,te rog,ca vreau si eu sa incerc

: 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Aaa si bine ai venit AncutaBro!

: 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata si de la mine, gagicutelor!

Bun venit celor 2 viitoare noi mamicute!

Dankutza, bine ai revenit!
Hai sa iti zic cam cum a fost la morfofetala la mine.
In primul rand ne-a zis ca e fetita nu baiat cum stiam
Apoi l-a interesat gradul de maturare a placentei si cantitatea lichidului. Eu am avut gradul 1 si lichid normal, placenta dispusa pe peretele anterior.

Apoi a luat pe bebe la puricat, cam tot de la cap la calcaie, inclusiv organele interne. (iti pot zice ce valori avem noi, ne-a zis ca e totul absolut in grafic)
Craniu fetal: toate normale, nu e vreo valoare pe aici
Os nazal: grosime normala
Diametrul transvers cerebelos: 22,2 mm
Cysterna magna: 5,4 mm
Activitate cardiaca: 138 bpm, IR: 0,74
Torace: normal cu continut normal
Cord: tetracameral, ax normal, cu sept interventricular normal
Coloana cervicala : libera
Membre: cu trei segmente fiecare egale, extremitati cu 5 degete
Abdomen: normal: stomac, vezica urinara, rinichi fara distensie de cai excretorii
Intestin cu ecogenitate normala
Vase magistrale: normal
Duct venos: cu flux dopller normal
Greutatea: 400 gr (aveam 21 s si o zi)

A urmat Tensiunea pe arterele uterine, eu stiu ca peste 0,7 IR ul e valoare mare. Lungimea colului. Si cam asta este.

Sper sa iti fi facut o parere.
Multa sanatate si bafta la morfo!

25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Laurairina ...ai sa te minunezi cand ai sa vezi cat de caposi sunt... ..uite de exemplu, Darius la nastere a avut circumferinta capusorului de 33 si jumatate....poate ai pe acasa un centimetru ceva sa masori...

Dankuta la mine la morfofetala l-a luat pe bebe la puricat din cap pana in picioare..si a masurat asa: craniu, poz mandibulei, structuri intracraniene, linie mediana, cerebel, ventriculi laterali,plexuri nu stiu de care..(ca nu inteleg ce a scris)toate organele la masurat, cantarit..plamani, inima(f important sa-ti vada vasele cum sunt asezate si cele 4 camere simetrice, rinichi, stomac, flux transvascular, bataile inimii ritmice, placenta, lichid aminiotic, greutate, artere uterine (astea ale tale ), col

Cam astea....mai e cate ceva scris pe aici, dar nu inteleg foarte bine...
Multa bafta azi!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Neata'!

Erau cateva fete care vorbeau de scurgeri si de candida.
Am avut si eu probleme in trecut, dar le-am tratat cu spalaturi cu bicarbonat de sodiu alimentar. Am inteles ca si ceaiul de galbenele este foarte bun.
Si acum ma mai spal din cand in cand cu bicarbonat pentru a preveni.

Sper sa va fie de folos. Si eu tot de pe net am aflat intr-un moment in care eram disperata ca nici un tratament nu mai avea efect.

Nu stiu daca stiti, dar candida devine rezistenta la tratament si de aceea nu se administreaza de doua ori consecutiv aceleasi medicamente. Dar la mine bicarbonatul a avut si are efect.

27+ cu =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramona - multumesc Asa e, nu trebuie sa ne zgarcim, oricum cand a fost discutia despre carucioare si l-a convins soacra-mea
pe sot ca si unul ieftin e la fel de bun,le-am zis, ok, luati ce carut vreti voi ca apoi o sa imi iau eu altul si o sa se ajunga tot
la pretul unuia bun, si chiar asa s-a intamplat...

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mihamora, ce bebel frumos ai tu acolo! Pana la urma, caruciorul bun care e? Ca sa stim catre ce sa ne orientam. Scuza-ma daca ai spus deja modelul, marca. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Mami de Santiago, ne saluti sa stim ca esti oki?

24 + Chiara Ada

()

amu am ajuns si io la munca , am citit din urma putin si am bagat-o in lista pe Ancutza_Bro - bine ai venit . Am trecut pe la dr de familie sa stie clar ca pe 1 sept trebuie sa-mi taie prima foaie de prenatal .
Ciup o gura de cafea si revin.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput