Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Noi spunem prezent la strigarea catalogului mai cu intarziere asa, ca stam mai tarziu un pic si belim ochii pe la tv noaptea, dar asta nu inseamna ca dimineata ne trezim tarziu...tot pe la 7-8, numai ca aman sa iau laptopul in pat, ca stiu ca iara pana la 0-1 nu ma mai dezlipesc de el .
Am vazut si eu hainutele lui bebe de Laura dragute foc .
Camy sa fie cele mai usoare si frumoase 10 sapt din sarcina asta .
Succes fetelor care merg azi la nenea dr!
Ramona, 29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rgagapie/rgagapie.jpg)
rgagapie spune:
De sambata intr-o saptamana merg la o nunta cam la vreo 100 km., si partea naspa e k eu sunt soferu si tre sa merg si in coloana, iar drumu nu este bun (adik drumuri romanesti ). In plus nu am nici cu ce ma imbraca, iar bugetul e aproape d zero
, sper sa treaca cat mai repede.
Apropo d condus in weekend am facut peste 500 km., al meu nu are carnet. Voi mai sofati?
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +24
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
![](images/user_woman.png)
simona9999 spune:
Neatza fetele
Bun venit noilor gravidutze
Bafta multa la eco si vizionare placuta la bb...
Laurairina vai ce frumosi sunt botoseii, si caciulita....mmm iti vine sa le mananci. Mie nu cred ca mi-ar iesi.
Eu am cumparat niste material pt lenjeria de pat, dar o sa le dau la croit dupa ce luam patutzul...
Am fost si noi la eco si avem 1.100 kg, suntem in grafic. Colul si uterul mai contractate ca de obicei, dar speram sa fie bine
Dankutza vad ca ti-au raspuns deja fetele ref la eco. Si la mine asta a fost cea mai minutioasa eco, a masurat toate oasele si organele, a durat cam 20-30 min
Cam atat
cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Rgagapie nasol cu condusul asta. Mie nu imi mai place de nici o culoare.
In schimb cumnata mea a condus pana cu 3 zile inainte de a naste si prietena mea la fel. Si ele erau imense ca abia mai aveau loc la volan, ca sa ajunga si cu picioarele la pedale. Daca e musai...n-ai incotro. Acuma vezi tu, daca ceva nu e bine o lasi incolo de coloana, te interesezi unde tre sa ajungi si tragi pe dreapta la pauze dese. Ca nu e de joaca cu astea. Si sotului fa-i cadou o carte de legislatie, sa se familiarizeze cu ea...ca trebuie sa ia masuri si el .
Ramona, 29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
A_driana spune:
Laura, tare dragute hainitele si muuuuulte
laurairina, ma enervezi cu botoseii tai ...adica cum, in fiecare zi faci cate o pereche si o caciulita....asa bine iti ,,merg'' mainile?.....io nu ma mai joc cu tine....
si eu as face, dupa ce intru in concediu, ca o sa mor de plicti, dar nu stiu sa fac, si la baietel ce i-as putea face?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 24+
David
strumfulet + poza strumfulet
tinonino81 spune:
Rgagapie,stiu cum e,si eu am avut o nunta acum 2 saptamani,dar eu am noroc,sotul meu are carnet,eu conduc doar asa cand nu e el,sau la schimb,noi am avut de mers 500 km dus-intors.
Ieri ma plangeam ca nu am dormit,dar aseara m-a scos sotul la o plimbare,si am dormit aproape neintoarsa(am fost de vreo 4 ori la toaleta).
: 28+
miany75 spune:
Mihamora multumim de info...si eu sunt de parere ca nu trebuie sa ma zgarcesc la carucior....in fond si la urma urmei o sa il folosim destul de mult..
Simona felicitari pt.echo!
miany28+
DAVID ANDREI
mihamora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Mihamora, ce bebel frumos ai tu acolo! Pana la urma, caruciorul bun care e? Ca sa stim catre ce sa ne orientam. Scuza-ma daca ai spus deja modelul, marca. ![]() ![]() |
Pentru mine asta a fost foarte bun, e chicco CT 04, si foarte rezistent, am calatorit f mult cu el.
Primul era baby care, eu nu zic ca nu or fi bune si alea sau ca doar firma e ok,poate nu am nimerit eu unul bun, dar dupa mine se vede diferenta.
Tu stiu ca optezi pt inglesina,si ala mi se pare f bun, doar ca atunci cand am luat eu carutul, inglesina era ceva mai scump decat chicco si asta era putin mai lat si avea mai multe accesorii, husa de iarna si de ploaie...
Michelle
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rgagapie/rgagapie.jpg)
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana nu stiu sa fac, si la baietel ce i-as putea face? |
Pai tot botosei si caciulite, dar albastre
![](icon_smile_big.gif)
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
mihamora spune:
RamonaC - am uitat sa iti zic ca imi place numele ales pt baietelul tau.
Ramona - sambata am condus 300 de km. Si in rest conduc zi de zi distante scurte, prin oras, ca sunt doar eu cu Domi, si trebuie sa ne mai plimbam.... Cand e tati conduce el prin oras, dar la drum lung nu il las pt ca imi da palpitatii si simt mai tere gropile in dreapta
Simona9999 - felicitari pt vestile bune!
Miany - cu multa placere Eu cred ca tine de obisnuinta lui bebe cat de mult o sa folosim carutul, noi de cele mai multe ori
plecam dimineata si ne intorceam seara acasa,asa ca bebe petrecea f multa vreme in carut,nu protesta deloc...bine, doar cand era obosit,
sau ii era foame, dar rezolvam problema si gata...
Si cu scaunul de masina la fel, se urca singur in el si tipa sa ii pui "tula" centura.
Michelle 24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE