Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
smaranditza spune:
Laura G, am primit e-mailul, multumesc de parola.
Mi-a trezit niste amintiri...
Laurairina, multumesc pt dorinta de a ma ajuta. Din pacate, ceva imi da cu zecimale la activarea PM-ului (de fapt, imi arata ca e activat
). Oricum, sunt si eu ff obosita acum, si ma bag imediat in pat.

27+
betty78 spune:
Mihamora merci de intrebare. Am sarbatorit doar noi 3. De dimineata ne-am dus la www.fermaanimalelor.ro/about" target="_blank">ferma animalelor, unde Mario a fost super incantat, apoi am fost la Baneasa shopping mall la locul de joaca, si in timpul liber ne-am plimbat cu masinutza cu radiocomanda pe care a primit-o de la noi ca si cadou secundar (cel pe care il cumparasem initial era prea mare asa ca l-am oprit pt la anul); A incercat sa o lasam si pe manual dar merge in hopuri, asa ca mai asteptam sa crestem.
Vad ca se vorbeste de condus: eu una sunt disperata dupa masina, iar sotul meu conduce doar masina lui si in weekend merge cu mine. DE fapt eu sunt soferul familiei; si data trecuta am condus pana am nascut...nu este nici o problema atata timp cat condusul este o placere. Oricum nu este indicata centura si va sfatuiesc sa nu o purtati.
Betty78
28+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
douradoudou spune:
hello..v-am mai citit azi dar nu am avut prea mult timp...off si iar am stat in picioare si mi s-au umflat ..deja ma sperii...voua vi se intampla???anyway acum am terminat o cutie de mixed extra nuts( buuuuuuuuune toate nucile si alunele posibile)...eu din fericire iau numai fier 1 pe zi.. .krelia tu de ce inca mai iei utrogestan?mie mi l-a oprit din sapt.17 sau 18... mie nu mi-a dat sa iau nici o vitamina a zis ca analizele sunt ok si oricum eu manac de toate asa ca nu e nevoie...nici eu nu mai simt bb ca inainte in schimb ma misc din ce in ce mai ciudat..centrul de greutate cred..ma duc sa mai devorez o felie de tort( am facut ieri un tort delicious plin cu ciocolata )..vroiam sa va mai intreb si eu chestii dar am uitat intre timp..aah chestia cu infasatul am citit-o si eu pe undeva ( poate chiar la una dintre voi)ca bb se sperie daca se misca prea mult .. bub u all
24+ cu 
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Neataaaaaaaaaaa!!! Dana n. de mult tot tin sa iti laud pozicile proaspete, mai ales aia unde apare un capsor de motanitzaaa mumoasa de dupa burtica!!! ![]() ![]() Laura, 28+ Mara Teodorapoze |
Multumesc Laura!

------------------------
28+
DavidAlbume foto
dana n. spune:
Mai fetelor, dar scrieti nu gluma.Am cam ramas in urma cu cititul. Zilele astea am umblat prin magazine. Am cumparat primele hainute ptr bebel.
Doamne ce emotii...sunt asa frumoase si micute...
Ma uit si dupa carucioare. Inca nu m-am decis.
In rest suntem bine. Bebe este miscaret si creste vazand cu ochii.![]()
Va pup pe toate!
------------------------
28+
David
Albume foto
dana n. spune:
Ancutza_bro, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
------------------------
28+
David
Albume foto
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n. Ancutza_bro, bine ai venit si sarcina usoara in continuare! ![]() ------------------------ 28+ DavidAlbume foto |
multumesc mult...m-am delectat vreo jumate de ora cu pozele tale...prima data lasa-ma sa-ti spun ca ai fost cea mai frumoasa miresica pe care am vazut-o...crede-ma ca nu fac complimente daca nu e cazul... chiar m-au impresionat fotografiile tale...ca sa nu mai zic de concedii...
... si evolutia burticii surprinsa in poze e o idee buna...poate o "imprumut" si eu :)Anca
28+
Daria
shtephy spune:
Offf

tocmai am pierdut un mesaj...nu stiu daca mai am puterea sa reiau,dar incerc...
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+ 
shtephy spune:
Avalon multumim mult
.
Floricik si Smaranditza bine ati revenit din concedii,de acum incolo vrem cat mai multe mesaje.Valabil si pentru Ionelamaria.
Simina
ce intamplare nefericita.Nici nu stiu ce sa mai zic...numai tu stii ce durere ai indurat
.
Ma bucur ca a mai trecut

Angel bine ai venit la odiseea noastra
.Scrie repede 12 mesaje ca sa scapi de moderare.
Ancutza eu nu stiam de emisiunea asta,poate imi spui si cand este ca eu nu am mai deschis de o vesnicie tvul,doar cand vrea puiul meu desene.
Dienutze nu stiam de topicul asta,o sa il citesc precis.
A mai trecut raceala?
Dana n eu te-am admirat in poyele de pe contul comun,dar acum am vazut si albumele de la semnatura.Esti incredibil de frumoasa

LauraG esti o scumpa ,mereu impartasesti cu noi experienta de la medic.Felicitari pentru vestile bune despre bebe
Edalyia felicitari si pentru baietel,important e ca sunteti sanatosi
Betty am bagat un ochi la ferma animalelor,nu stiam de ea.
Acum nu stiu daca am scris tot ce aveam de gand,dar revin daca mai e ceva.
toate fetele.
_
Ramona,mami de
24+ 
shtephy spune:
Ma cam ia cu fiori cand vad ce neplaceri aveti voi in trimestrul III.Sper sa fiu la fel de norocoasa ca in sarcina anterioara si sa nu am probleme majore...in afara de lipsa de somn ca nu aveam cum,nu imi gaseam locul nici cum mai ales in luna a noua.
Fug la nani acum,va pup pe toate.
_
Ramona,mami de
24+