Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

imi poate da si mie cineva, va rog, parola de la contul comun?
multumesc!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Laura G, in caz ca nu ajunge si pe la mine acel dvd, in afara de infasat se mai folosesc la ceva scutecele de finet?
Deocamdata ma ia cu tremurat numai gandul ca va trebui sa-l manevrez pe bebe pentru schimbatul pampersului; de infasat sa nu mai vorbesc...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smaranditza, ti-as da parola de la contul comun, dar nu ai activat PM. Eventual trimite-mi un mesaj gol ca sa iti pot da reply cu parola, ca e mai simplu..pana iti activezi PM!

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Smaranditza, ti-am trimis email cu parola, ca PM'ul vad ca nu il ai activat. Zi-mi daca primesti.
Ma gandesc ca scutecele de finet le mai putem folosi in cadita lui bebe, pe umar, cand il punem pe bebe la ragait , oriunde vrem sa-l asezam pe bebe si nu vrem sa-l punem direct unde stam noi cu hainele de afara (de ex. pe canapea). Asa ca eu i-am zis mamei sa-mi aduca vreo 10.

Avalon, multumim mult!

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Fetelor, si eu ma simt tare rau de vreo saptamana..in sensul ca dimineata sunt mai mereu ametita si sfarsita, cateodata am probleme de respiratie, adica simt ca nu mai pot respira pana la capat...Ma duc sa cer dc de fam sa imi dea sa fac odata naibii analizele alea ca cine stie ce lipsuri mai am si eu prin organism! Cand va citesc de maltofer, si tot felu de alte medicam...
In seara asta la fel ma simt tare ametita, sfarsita, parca si o stare de voma ma paste...Oare o fi asa tot trim III??????

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Laura, imi pare rau ca nici tu nu te simti prea bine. Trebuie sa ne odihnim cat mai mult, sa ne hranim bine, sa ne hidratam si sa ne gandim ca mai e putin pana ne vom tine bebeii in brate.

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Smaranditza, sa stii ca nu pare foarte grea tehnica infasatului. Noi am reusit sa infasam cu bine o papusa Sper sa mearga la fel de usor si la bebe. :)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

la capitolul vitamine si pastile..cred ca sunt printre fruntase....1 centrum materna/zi, 2 maltofer fol/zi, 1 aspenter/zi, 6 utrogestan/zi si no-spa la nevoie, maxim 3/zi
...sper ca secolul asta sa termin si eu cu utrogestanul....sa-mi zica "gata".....ca m-am saturat de senzatiile alea "minunate"...prietenii stiu de ce

zicea o burtica (nu mai retin numele) ca ia nush ce pastile care incep cu A...parca....si e ametita de la ele...daca sunt ovule, fara probleme le poti lua si intravaginal (chiar e mai indicat, ca actioneaza mai bine)..si scapi si de ameteli...ca tare urate sunt.....
pfu'...da' ce "lipsus" am.....chiar nu imi aduc aminte numele....

Lauricilor ...m-am linistit, inseamna ca nu-s singura ametita

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Laura Garner, asa e...trebuie sa ne menajam, si sa asteptam sa treaca timpul asta mai repede.. Ft interesante infor care le-ai adus de la medic, ne prind tare bine! Si eu stiam ca bebeii mici se simt mai in siguranta daca stau infasati, cel putin la inceput, le creeaza senzatia ca si cum ar fi inca in burtica noastra. Citisem chiar ca e indicat sa ii infasam cat ii alaptam, caci asa nu se mai foiesc de aiurea, se agita si isi pierd energia inutil in loc sa se concentreze toata la supt! Probabil ca o voi infasa si eu din cand in cand, dar trebuie sa studiez tehnica. Oricum asta doar la inceput in prima luna maxim a doua..
Smaranditza, sper ca ai primit mailul de la Laura cu parola, caci eu o tai la culcare, nu mai stau sa vad daca imi trimiti PM pt parola..Sunt franta, si trag sperante sa imi gasesc o pozitie buna de somn sa adorm cat mai repede..
Pupici la fete, pe maine!!!
Las schimbul doi Katiusckai si Laurei!

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Ce schimb doi ca eu am fost prezenta la schimbul 1! Ies si eu acum. Mai am de stat cateva minute la serv, dupa care merg acasa si nu cred ca mai intru azi, ca sunt obo. Va pup!

Poze

Mergi la inceput