Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Eu tot ma chinui sa ajung la banca sa depun niste banuti pentru Alex. Poate ne mobilizam mai multe. Invitatia a venit de la Camy .... si ma gandesc la povestea acestui copil din momentul in care am citit-o . Suma de care are nevoie e micuta... si cate putin de la fiecare ..... ii dam o sansa. Fiecare dintre noi asteapta cu nerabdare si emotie o minune mica.... Sa speram ca niciuna dintre noi nu va fi in situatia parintilor lui Alex... si vom avea copii sanatosi si care sa ne umple viata de fericire... si nu de temeri... HAI SA-L AJUTAM PE ALEX! SPER CA NU DERANJEAZA MESAJUL MEU! 24+ ![]() aniversarea nuntii noastre sa-l ajutam pe Alex “Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera |
vai ce dragalasa esti...

..nu-mi vine sa cred....Din pacate cred ca criza asta ne-a afectat pe toti, nu am crezut ca va fi asa greu sa se stranga 1000 euro...dar uite...mai sunt 5 zile si s-au strans abia 200 euro...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
eu nu pot sa dorm...imi este rau...

...cred ca trebuie sa incep si eu un tratament cu ceva fier...
..plus ca m-a luat frica de cezariana..de fapt nu de operatie..ci de senzatia de dupa...offfffff
Plus ca nu stiu la ce sa ma astept...am nascut la particular..a fost bine doar gndindu-ma ca cu mine s-aupurtat frumos...acum la stat nu stiu cum o sa fie..oare or sa-mi faca calmante??????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Katyuscha21 spune:
buna fetelor ce mai faceti ce va fac burtikutele?cum va simtiti?
noi suntem mai bine azi chiar am umblat un pik prin magazine si am cascat gura la lukruri pt bebe si chiar la prostii ca na doar de asta ma duk nu?
am inceput incet incet sa imi cumpar pt bagajul de spital cate ceva ca de ex pijamale cu nasturi in fata super faine da cat am cautat o my god ca deja ma pliktisesem,sutien pt alaptat papuci de casa comozi iar pt beeb nimik ca o sa luam mai tarziu.miam luat o minge de aia pt sport sa fac si eu un pik de balansare pe ea si cam atat![]()
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
e cineva pe aici sau cand am venit si eu nu mai e nimeni?
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
dienutze spune:
Neata fetelor!
EE, ce ziceti de mine cat sunt de matinala!? Si azi noapte am ajuns la 11 de la munca, azi tot asa ma paste... Numai ca nu prea mai dorm! Daca nu se joaca bebelina atunci ma pun pe visat...grozavii, deja m-am obisnuit cu ele, nu ma mai sperii!
Stef
esti o dulce, te admir cata rabdare iti mai ramane dupa ce te alearga printesa mica! Ma simt mai bine cu raceala, Laura nu a mai zis nimic de raceala, inseamna ca e ok, caci am vazut-o pe aici cu informatii pt mamici 
Camy, privitor la cezariana si spitalele de stat. Si eu am tot citit, se pare ca va fi ok, daca nu are spitalul il pune pe tati sa cumpere pastile si tot tacamul antidurere. Eu inca nu inteleg ceva! Cum iti administreaza pastile din astea daca tu alaptezi!? Sau este vorba doar de o zi cat esti la reanimare? Apoi urli in ...liniste...
Edalya, felicitari pt baietel!
Trebuia sa am o colega de ..patanie cu sexul copilului
Sa fiti sanatosi si sa va amuzati ca si noi acum despre povestea asta! (tatal meu, tata de 2 fete, si acum spera ca va fi baiat :)))
Krelia, am uitat sa iti zic de patut, neuronul asta...of, finutul meu, un lungan, are un an jumate, are loc fara pb in patutul de 120/60, sigur il mai tine peste 2 anisori, deci sa nu iti faci pb din caza ca ar fi mic. Singura pb a fost la 6 luni cand se ridica in picioruse si tragea de patut, a reusit sa rupa un plastic din coltul patului de plasa, atunci au trecut la pat de lemn.
Ionelamaria felicitari pt ...tot baietel
grasunel! Cred ca va fi un plimbaret si ii va placea muntele!
RamonaC traiasca soacre din astea!! Eu zic sa te rogi sa tina televizorul ala ca nu cred ca o vrei pe capul tau, mai bine cu telenovela
Eu am maare noroc, maaare, nu sunt cu ea in oras. Altfel nu garantam atatia ani de casnicie, cu toata admiratia si dragostea mea pt sot.
Smaranditza, imi place numele la nebunie :), landoul eu inteleg ca un cos mare, nu ca scoica de masina, mai mare, si plat, pt bebe mic. In scaunul de masina fina mea a pus paturici pana l-a facut plat, finutul nu a incaput in scoica, a fost lungan si grasunel, a luat de la inceput scaun 0-18 kg.
Sacul de dormit, am inteles ca exista vara/iarna, ar fi bun pt interior, chiar la dormit, sa nu isi traga patura pe nas sa se sufoce. Eu voi lua pt afara costumas de fas gen cosmonaut, cred ca e cel mai bun, va fi frig, vant etc.
Simina sper sa treaca cat mai repede! 
M-am lungit .... cred ca nu mai vreti sa am timp de scris o perioada! ![]()
Va pup pe toate! 
Sa aveti o zi minunata!
25+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
A_driana spune:
neata fetelor,
am fost si noi ieri la eco....avem 25 de sapt, si bebe are 880 grame.....ce mareeeeee ii, pupe-l mama....

totul este bine, in grafic, mi-a dat sa iau fier...
ne vedem doar peste o luna....
bebe misca de numa, cat am asteptat sa intru tot imi sarea burta, si m-a intrebat si doctorul ca misca mult, i-am zis ca daaaa, a zis ca se vede ca si atunci cand facea eco puiul meu misca de numa....
doamne ajuta la toate sa ajungem cu bine la 40 sapt, si sa ne tinem bebeii in brate sanatosi 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
24+
David
strumfulet + poza strumfulet
tinonino81 spune:
Neata fetele!Inca mi-e somn,dar nu mai pot sa dorm
.
Stephy,emisiunea aceea e pe la 1,30 pe zone reality.

La toate,sa aveti o zi cat mai buna
: 28+
tinonino81 spune:
Felicitari Adriana,sa va DD sanatate la amandoi si sa ajungeti cu bine pana la termen

: 28+
laurairina13 spune:
Neata si de la mine! ![]()
Am dormit si eu o noapte mai bine..in sfarsit!
Felicitari Adriana, asteptam si alte fete(-dankutza) cu vesti bune de la eco!
Voiam sa va intreb de o chestie...am vazut ca lenjeriile pt patuturi de copii sunt super scumpeee adica undeva de la 60 ron in sus!!!! Pai mi se pare exagerat de scump, doua petice de material..
Si mai citisem ca unele ati luat material si le dati la croit..Ma gandeam si eu acu dimineata, din lipsa de ocupatie..
E sigur mult mai ieftin cred daca le facem noi la croitoreasa, nu???Ca oricum de la lenjeria de pat nu ne trebuie momentan decat cearceaful de pat care tre sa aiba elastic sa putem imbraca salteluta, nu? Ca pernuta inca nu folosim, si cearceaf de deasupra..nu stiu daca e folositor de la inceput. Voi ce spuneti???
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
28+
Mara Teodora
poze