Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
BoboMom spune:
A, bine ca nu-i mai rau. 
Laura
27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Avalon spune:
Simina, of ai grija! Oalele cu presiune provoaca adevarate dezastre, am primit si eu una cadou si am folosit-o o singura data, cand a inceput sa fasaie si sa scoata un zgomot infernal, am deschis-o usurel, dar mai avea putin si bubuia... Am auzit de cazuri tragice cu oalele cu presiune: arsuri grave...
Trebuie sa iti iei de la farmacie un unguent pentru calmarea arsurii, ai grija sa-ti dea ceva compatibil cu sarcina 
Ramonika
, eu mi-am salvat informatii in diferite fisiere si ti le trimit cu mare placere, ai un PM de la mine.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
25+ 

tinonino81 spune:
Avalon.sper ca nu te deranjez prea tare,dar vreau si eu fisierul acela,te rog!Multumesc
: 28+
Ancutza_Bro spune:
simina iti recomand OXIMED Spray ... e foarte bun pt orice fel de arsuri..l-am folosit anul trecut cand m-am ars rau de tot pe mana la carturi :)...desteapta de mine m-am sprijinit cu cotul chiar pe motoras...am si acum semn dar atunci m-a ajutat mult spray-ul de care iti ziceam.
Anca
28+
Daria
BoboMom spune:
Ramonika, merci! 
Avalon, am o idee
Ce-ar fi sa trimiti fisierele respective pe adresa comuna de email, daca nu e complicat?

Laura
27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Ramonika spune:
Avalon - mersi mult
ti-am trimis e-mail, dar am adresa de mail si pe contul comun de gmail, daca ma gandesc bine,ar fi util sa avem si acolo aceste fisiere, pentru toate.
si cine si-a mai salvat asa ceva sa le trimita tot pe mailul comun, dati un e-mail de pe adresa voastra la nov.dec2009@gmail.com atasand fisierele respective.
multumim mult 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Avalon, am o idee ![]() |
gand la gand
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
RamonaCopot spune:
Eu de la amiaza am ramas fara net, asa ca vrand nevrand am dormit si eu vreo 2 ore 
.
Bun venit lui Angel001, sarcina usoara si sedere (a se citi forumeala) placuta la odiseea noastra.
Camysi Monismerci de rapsunsurile raf la calciu. As mai avea o intrebare
: fierul de care? Maltofer, ferro folgamma, ...?
LauraG
si
, ca de obicei este o draguta ca impartaseste totul cu noi. Foarte utile informatiile astea, mai ales pt noi cele care stam 5 min in cab dr si dam 200 de lei pe consultatie si nu ne zice mai nimica.
Simina
si pt tine. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce dureri ai indurat in mom alea. Daca ai prin casa un unguent de galbenele este foaaaaarte bun in cazuri din astea, chiar daca nu se vede arsura propiu-zis, hidrateaza mai bine si dispare senzatia de disconfort. Bina ca nu am oala din aia, ca si pe mine ma mananca in freza cam cand nu trebuie si cine stie ce grozavii as face cu ea.
Ramona,
29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
BoboMom spune:
Asta voiam sa zic si eu (gand la gand) dar am vazut ca mi-ai luat-o inainte ![]()
Laura
27+ baby
Nicholas James
Poze
magdaz_ina spune:
eu sunt fan oale de presiune dar... nu scot capacul pana nu iese tot aburul prin supapa; nu stiu daca oximed merge la gravide dar e bun de arsuri... imi pare rau de accident
ca fapt divers: de cand sunt
mi-am uitat a doua oara portofelul prin oras... cu memoria si atentia nu prea mai stau bine; am noroc ca mi l-am recuperat de fiecare data... azi mi-am pierdut si inelul, in casa, nu stiu cum il mai gasesc printre jucariile iarinei, cred ca mi-a cazut fiind prea larg; cumlea, eu il purtam ca sa imi dau seama cand mi se umfla mainile...
am facut iar analize si fierul e tot sub 11, desi am luat si elevit si fier; nu imi place ca ametesc si nu pot sa respir bine, o fi si de la caldura dar pe scari zici ca sunt pe munte... si abia am intrat in luna a 6-a
colac peste pupaza, cand termin c.o., hop si curtea de conturi 2 saptamani pe la noi, sa ma distrez singura cu ei, doar ce pleaca colega in c.o. ... dar sper sa revin de la mare cu forte proaspete si sa rezist pana in octombrie cand incep concediul de maternitate.
ginecologul meu e in c.o. asa ca ma duc la mare si apoi aflu cum mai stau cu colul, asta mi-a fost norocul...
pe burtici
Magda
22+ cu 
si IARINA 31.01.2006