Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
simina_kin spune:
Multumesc fetele
Unguent am avut in casa si mi-am dat rpd( Fenistil) si a fost bun, ca nu creed da mi-ar fi trecut doar stand cu mana in apa rece....acum mi-au aparut cateva basicute si a inceput sa ma manance pielea
27+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
magdaz_ina spune:
pentru arsuri nu prea grave mai merge si mierea sau uleiul - ca remedii naturale; eu asa fac: intai in apa rece apoi ulei sau miere, depinde ce am.
mi-am amintit ca am citit si eu intr-o carte ca stimularea mameloanelor se foloseste ca tehnica pt. declansarea contractiilor in sarcinile suprapurtate, cam sinistru mi s-a parut dar se pare ca da, faza cu prosopul aspru poate declansa contractii.
Magda
22+ cu 
si IARINA 31.01.2006
dienutze spune:
Fetelor, eu citesc "Din ce cauza ati nascut prematur?" de pe DC si m-a apucat deja frica. Eu sunt cam paranoica de fel.
Am ajuns la concluzia ca trebuie sa avem grija maxima de noi!!
Fara efort de niciun fel, fara stres, si mai ales sanatatea sa fie de otel! Nu e doar teorie! M-au innebunit fetele de acolo!
25+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
many_bani spune:
Angel bine ai venit la odiseea noastra, sedere placuta.
Krelia noi am luat patut 120/60, atat permitea spatiul destinat lui, din ce am vazut eu cele de 140/70 se pot transforma in pat de o pers., copil, si se poate folosi pana la 6-7 ani. De la baby comfort vreau si eu lenjerii si laterale de protectie, dar inca nu am ajuns, poate comand pe net.
Referitor la vitamine eu cred ca am avut cea mai incarcata schema
, la 16 sapt. am inceput cu berocca 10 zile, apoi cal-c-vit 10 zile urmat de elevit.
Din sapt. 26 iau maltofer fol, iar din sap. 32 trebuie sa iau supradin, la care sincer nu-i inteleg rolul, o sa intreb luni. Am crezut ca o sa ma fac cat China de la atatea vitamine, dar am luat 9kg., bine doctorei mele i se pare enorm de mult
, dar eu sunt multumita de evolutia bibiloiului, pastreaza avansul de o sapt. si 4 zile.
Fetelor cred ca este ceva cu starea de ameteala, eu nu am avut probleme, dar de cand am intrat in luna a 7a nu sunt ok, nu ma mai odihnesc noaptea, au inceput sa se umfle picioarele si obosesc de nu mai stiu de mine.
M-am lungit cam mult.
Seara placuta
28 + 
RamonaCopot spune:
Many bany eu cred ca asta e cam ce ne asteapta de acum in colo. Se zice ca o sa avem parte de o energie debordanta chiar inainte de a naste si ne apucam de facut chestii care mai de care mai complicate si mai grele...asa ca zac acuma si atunci o sa le aranhez pe toate ce or mai ramane
.
Ramona,
29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
floricik spune:

Salut tuturor. Nu am mai intrat de mult . Sper ca sunteti toate ok
Am fost la munte in vacanta iar cand am ajung acasa...nu am avut internet
Deci asa se explica...
Imi era dor de voi
Sa citesc din urma clar nu am cum
Sper doar ca sunteti bine.
24+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
RamonaCopot spune:
Simina Fenistilul este foarte bun. Si uitasem de el
. O sa il trec pe lista de cumparaturi sa-l am si eu aproape just in case.
Sper sa nu ramana urme pe sub besicutele alea. Sa mai dai si mai tarziu cu inca un start si la noapte ai grija cu manuta sa nu te trezesti cumva cu ea pe sub tine ca ti se sparg besicutele alea si se duce stratul ala de piele...si atunci sa vezi durere.
sa treaca mai repede!
Ramona,
29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
BoboMom spune:
Floricik, bine ai revenit! Cum a fost la munte? Unde ati fost? Poze ai?
Mi-e dor de munte!
Laura
27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
many_bani spune:
RamonaCopot, eu zic sa stai linistita pana te vezi cu bebe sanatos in brate, ai timp suficient dupa, sa faci ce trebuie facut. Tu mai ai si ajutor, pe soacra
, eu o am pe mama la 160 km. la Rm. Sarat iar pe soacra la 600km. la Oradea, dar este bine asa, nu ma bate nimeni la cap![]()
28 + 
Katyuscha21 spune:
hop si eu pe aici mama da cat am de citit din urma
![]()
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!