Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
Rony spune:
Eu una conduc de zor si fac la fiecare sf de saaptaman merg la tara la 150 de kilometrii- sotului meu i-a luat carnetul ! sa stii ca nnu am nicio pr, desi am o burta mareee; nu mai imi pun centura si nu depasesc 130 de km/h decat in caz de extrema urgenta![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui rgagapie De sambata intr-o saptamana merg la o nunta cam la vreo 100 km., si partea naspa e k eu sunt soferu si tre sa merg si in coloana, iar drumu nu este bun (adik drumuri romanesti ). In plus nu am nici cu ce ma imbraca, iar bugetul e aproape d zero , sper sa treaca cat mai repede.Apropo d condus in weekend am facut peste 500 km., al meu nu are carnet. Voi mai sofati?Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +24 Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB |
krelia spune:
saru'mana fetelor...asa ma gandeam si eu, ca l-am vazut deschis, gol....si nu cred ca va fi o mare problema ![]()
azi o sa fiu mai lipsa la condicutza..ca tb sa plec pana intr-un loc cu trebusoara...
...daca nu ne auzim mai pe seara, pastrati-mi o maslina pentru maine dimix ![]()

krelia
27+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
vias spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Camy eu ma simteam asa ametita si din cauza lipsei de fier si din cauza tensiunii foarte mici (8,5/5). Din pacate pt tensiune nu am gasit nici un remediu, decat statul in pat ca sa nu ametesc si mai rau, iar pt anemie...am luat in continuare materna (si eu de la 6 sapt le iau zilnic), dar cred ca o sa suplimentez de sapt viitoare cu fier si sa vad exact la cate sapt sa iau si calciu, ca duminica fac 30 sapt. Tu parca ai zis ca ai luat in sacrina trecuta calciu la 31-32 sapt? Se iau zilnic? Ca am mai citit pe net ca unele fete luau si vitaminele si fier si calciu, dar asa: 10 zile vitamine, 10 fier, 10 calciu, care puteau sa altereze si 1 calciu, 1 vitamina, 1 fier. Si exista vreo marca anume de calciu speciala pt gravide, sau pur si simplu calciu? Ramona, 29+ DOMINIC ANDREInoi 3 |
eu stiu ca din sapt 31 putem lua calciu, dar nu mai mult de 10 zile/luna...si eu cumparam Calciu Sandoz (am lucrat la o fabrica de medicamente) si mi-au spus mie farmacistii ca astea sunt cele mai bune...ca se absoarbe f mult in organism...
asa ca nu renuntam la Centrum materna, oricum are o concentratie f mica de calciu...asa ca luam 1 centrum, 1 calciu (doar 10 zile/luna) si 1 fier /zi....atat.. si sa stii ac ma simteam bine..
Eu nu o sa iau calciu pana nu implinesc 31s...pana atunci ma mai pacalesc cu lapte si branza..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
Nume care imi plac mie:
Baieti Denis, Darius, Eduard, Albert, Fabian, Flavius
, Leonard, Mihnea, Mircea, Tudor, Vlad, Matei, Luca, Noris, Filip, Robert, Sasha, Dorian, Damian
FetiteTimeea, Alexia, Allice, Beatrice, Carina, Catinca, Emma, Erika, Miruna, Miriam, Melisa, Medeea, Naomi, Noemi, Patricia, Sofia, Thea, Yvonne
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Rony spune:
Monis ,
Pai dr nu te trimite la gimnastica de infrumusetare; adica din acelea cu ridicatul piciorului ( ca vad ca-ti sta mintea la prostii)- te duci sa faci exercitii simple de respiratie, de intarirea abdomenului d'astea; 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Mie mi-a dat dr un pliant cica sa ma duc la gimnastica... n-am avut nici macar curiozitatea sa sun, ca ma gandesc cum naiba ridic eu acuma un picior cand nu sunt in stare sa ridic nici cana de pe masa.... ![]() ![]() ![]() Sper totusi ca e o stare trecatoare si ca organismul se va obisnui si cu acest nou trimestru.... Andre - te-ai suparat? da daca da, promit sa nu mai scot limba... desi tare ma intreb cu cine mai pot folosi emoticonul ala care-mi place asa mult... ![]() Mani - am terminat gura de cafea si am mai pus una... nu pare a folosi la ceva... monis 28acum si cu poze |
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Nume care imi plac mie: Baieti Denis, Darius, Eduard, Albert, Fabian, Flavius FetiteTimeea, Alexia, Allice, Beatrice, Carina, Catinca, Emma, Erika, Miruna, Miriam, Melisa, Medeea, Naomi, Noemi, Patricia, Sofia, Thea, Yvonne Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
la nume de baiat ne-am gandit amandoi la Eduard...a ramas stabilit...nice and easy :)
dar...e fetita
...iupiii...si am stat vreo 2 saptamani cautand un nume... lista mea arata cam asa: Daria, Denisa, Roberta, Alexia, Elisa, Emma, Maya, Sabina, Ariana, Iustina, Ayana, Aniela, Alma, Delia, Beatrice, Bianca....
greu am ajuns la un consens...cred ca ramane Daria plus numele de sfant pe care inca nu l-am ales... oricum a fost GREU sa ne hotaram.
Anca
28+
Daria
Rony spune:
Scuze fetelor : refac mesajul fiindca scriam ff repede si sefa mea se tot fataie pe langa mine:
Eu una conduc de zor si la fiecare sfarsit de saptamana merg la tara( conduc circa 150 de kilometri);sotului meu i-a luat carnetul ! sa stii ca nu am nicio problema sa conduc, desi am o burta mareee; nu mai imi pun centura de siguranta si nu depasesc 130 de km/h decat in caz de extrema urgenta![]()
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Rony Eu una conduc de zor si fac la fiecare sf de saaptaman merg la tara la 150 de kilometri- sotului meu i-a luat carnetul ! sa stii ca nnu am nicio pr, desi am o burta mareee; nu mai imi pun centura si nu depasesc 130 de km/h decat in caz de extrema urgenta
|
monis5 spune:
Asa cum zice si Camy, calciu se ia cate max 10 pe luna. Adica 10 tablete apoi pauza 2 sapt si se repeta.
Asta am auzit la mai multe cazuri. INSA cel mai bine cred ca mergem pe mana doctorului - nu cred ca exista reteta universala pentru toate dintre noi. Ar trebui fiecare doctor sa caste ochii la analizele fiecarei gravide in parte, sa puna cap la cap istoricul de sarcina etc ca sa poata recomanda asta cu calciul. Si nu numai.
Mie in mod particular mi-a spus sa nu mai iau Elevit de acum si sa iau doar calciu. N-am intrebat de ce pentru ca eu din cutia de Elevit am luat fix din an in pasti cate 1 pastila, numai cand imi aduceam eu aminte, adica f rar... ![]()
![]()
, asa ca nu am mai intrebat de ce nu trebuie sa mai iau
.
A, si calciul recomandat de dr. meu este Sandoz (forte 500 mg / 1 comprimat /zi - 10 zile si apoi 14 pauza, dupa cum ziceam). Este primul medicament pe care il vad dupa muuuulte luni de zile pe care nu scrie 'a nu se administra in sarcina' ![]()
![]()
Partea cea mai faina este ca am constatat cu incantare in toata aceasta perioada ca se poate trai f bine si fara pastile... poate imi tin "naravul" si dupa....
monis
28
acum si cu poze
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Rony Monis , Pai dr nu te trimite la gimnastica de infrumusetare; adica din acelea cu ridicatul piciorului ( ca vad ca-ti sta mintea la prostii)- te duci sa faci exercitii simple de respiratie, de intarirea abdomenului d'astea; ![]() |
Si intarirea abdomenului cam la ce crezi ca ma duce cu gandul?!?!?! huh?

monis
28acum si cu poze

, sper sa treaca cat mai repede.
Voi mai sofati?