Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Apropo de facut papica! Sa va povestesc ceva. Eu sunt o moldoveanca maritata cu un ardelean. Dupa cum probabil stiti la noi in Moldova ciorbele se prepara cu bors, si sunt mai acre. De asemenea eu am fost invatata sa gatesc cu foarte mult zarzavat (frunze de patrunjel, leustean, telina. etc.), iar iubitul meu sot atunci cand i-am gatit pentru prima data o ciorba asa cum stiam eu ca la mama acasa, adica plina de zarzavat si acrisoara, a gustat de doua ori din ea, si apoi a spus ca i-a trecut foamea instantaneu.
Apoi am fost nevoita sa invat sa gatesc asa cum ii place lui. Si el e mare fan ciorba de burta. Habar nu aveam cum se prepara. Asa ca am luat si eu retete de pe net. Prima mea ciorba de burta a fost dezastruoasa. Va dati seama ce gust avea, daca si catelusa noastra a refuzat sa o mananace. Apoi incetul cu incetul am reusit sa le fac pe toate. Nu sunt experta, insa incerc sa invat. Asa ca, daca nu va iese cate o mancare, nu e bai, incercati din nou, si tura viitoare sigur va fi mai buna

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 28+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Fetelor mai am un stres d acuma, o colega a fost depistata cu Hepatita B. Din cate stiu nu am baut supa ea sau chesti d genu asta, dar totusi......
Voi c stiti d transmiterea boli?

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +24 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Eu stiu ca e o boala virala si se transmite prin sange.....
Dar daca nu esti sigura si vrei sa stii daca prezinti vreun risc, poti sa-ti faci analiza de depistare a virusului. Mai stiu o gravida care, insarcinata fiind a descoperit ca are virusul, dar a nascut bb sanatos, se face at un vaccin, la nastere

cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Va pupacesc pe toate, sa aveti o zi cat mai buna, eu am plecat aks si ni cred k mai intru azi pe net
Camy poate fi si d la caldura, si eu sunt mai ametita acum k au revenit caldurile astea.

Ramona +24 Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona9999
Eu stiu ca e o boala virala si se transmite prin sange.....
Dar daca nu esti sigura si vrei sa stii daca prezinti vreun risc, poti sa-ti faci analiza de depistare a virusului. Mai stiu o gravida care, insarcinata fiind a descoperit ca are virusul, dar a nascut bb sanatos, se face at un vaccin, la nastere

Multumesc d raspuns, eu am facut analiza in trimestru I si a iesit negativa, dar o sa o repet pentru siguranta mea si a lu BB.

Ramona +24 Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetelor vroiam sa va intreb daca se uita vreuna din voi la "Birth Stories" pe canalul Zone Reality... am vazut atatea nasteri naturale ca mi se pare ceva comun si nu exagerat de greu cum se tot vehiculeaza....mie sincer mi-e frica de cezariana de mor si as vrea, daca da Domnu' si e totul ok, sa nasc natural... voi ce parere aveti?

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui krelia

[purple][font=Comic Sans MS]Holla, chicas!

ce frumos scrieti voi aici .....noi ieri ne-am dus la baby comfort....si cred ca ne vom face cu carucior..patutul e deocamdata in discutii ...chiar vroiam sa va intreb, ref. la patut.....voi la ce dimensiune v-ati gandit? Al meu vrea 140/70....eu am vazut un patut la astia, dar care e 120/60....m-am uitat la el si nu mi se pare asa mic..plus ca diferenta de bani intre astea doua..cam ustura, ce-i drept ...

Eu stiu ca 120/60 e suficient, asa sunt marea maj a patutzurilor. nasa mea a vrut sa ia unul mai mic de atat ca ii placuse dar s-a temut ca e prea mic, dar acum zice ca era suficient de mare si acela
Deci 120/60 e super OK

cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Camy eu ma simteam asa ametita si din cauza lipsei de fier si din cauza tensiunii foarte mici (8,5/5). Din pacate pt tensiune nu am gasit nici un remediu, decat statul in pat ca sa nu ametesc si mai rau, iar pt anemie...am luat in continuare materna (si eu de la 6 sapt le iau zilnic), dar cred ca o sa suplimentez de sapt viitoare cu fier si sa vad exact la cate sapt sa iau si calciu, ca duminica fac 30 sapt.
Tu parca ai zis ca ai luat in sacrina trecuta calciu la 31-32 sapt? Se iau zilnic? Ca am mai citit pe net ca unele fete luau si vitaminele si fier si calciu, dar asa: 10 zile vitamine, 10 fier, 10 calciu, care puteau sa altereze si 1 calciu, 1 vitamina, 1 fier. Si exista vreo marca anume de calciu speciala pt gravide, sau pur si simplu calciu?

Ramona,
29+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu ma simt foarte ametita....o fi de la lipsa de fier?????
ca asa iau vitamine zilnic din sapt 14...
de la ce sa ma simt asa ametita?????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Eu asa am inte;es, ca e normal sa mai ai si ameteli, sunt de ale gravidantei simptome
Vin si trec...... daca persista at, iti iei o tensiune, glicemie....te gandesti la analize. Asa ca eu zic sa stai linistita. Si eu mai am perioade din astea. Si inca nu iau vitamine. O sa iau de luna viitoare

cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RamonaCopot numele pe care i l-ai ales lui bebe e tare frumos! am uitat sa te felicit de mai de mult pupici

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 28+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laviniablaga si multumesc! Numai nume frumoase am vazut la toti bebeii de la osideea noastra. Si mie imi place mult Rares, dar copilul prietenei mele se numeste asa si nu vroiam sa fie confuzii intre ei cand ii vom striga.
Mi-ar mai fi placut si Luca, Razvan, Raul, Alexandru, Matteo...dar toate is luate .

Ramona,
29+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput