Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dienutze, Camy_Pus, Simona9999 saru'mana de raspunsuri. Acum stiu ce am de urmarit. AM inima cat un purice, pana imi spune dr ca totul e ok.

Ce chestie? Tocmai cand scriam mesajul am stranutat si am trezit-o pe asta mica. In secunda doi mi-a si tras un picior, in conditiile in care toata ziua nici nu a vrut sa imi dea de veste. Acum "ma bate".

Eu nu am luat nici o vitamina. Mi-am mai facut inca un set de analize. M-am dus cu saru'mana la medicul de familie si mi-a dat de facut analize. AM fost uimita sa constat ca am un colesterol de toata frumusetea 229. Toata viata mea, am avut colesterolul in limite normale. Voi v-ati mai verificat colesterolul? Eu sunt convinsa ca a crescut de la sarcina. Cum restul analizelor au iesit in regula, nu iau deloc vitamine. Nu am luat nici una si nici nu o sa iau. Pofta de mancare in trebuie. Atata timp cat analizele arata ca totul e in limite normale, nici prin cap nu-mi trece sa iau vitamine. O sa vad in trim III, cum mai evolueaza lucrurile.

Dienutze vrei sa ne intalnim? Nu o sa pot duminica pt ca e ziua sotului, dar e in rest cand vrei tu.

22+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

Buna fetelor,

Sunt noua printre voi cu toate ca citesc foarte des informatiile pe care le postati.As avea nevoie de ajutorul vostru.Sunt insarcinata in 27 saptamani iar doctora mi-a recomandat Arefam 200 mg cate doua pe zi(sa le inghit).Avand in vedere ca cel de dimineata imi provoaca somnolenta si ameteala mi-a zis sa le iau pe amandoua seara, numai ca pe prospect scrie ca nu se ia mai mult de 200 mg la o doza.Pe cel de dimineata nu l-am mai inghitit, ci mi l-am introdus.Oare am procedat bine? mi-a fost oarecum sa-i zic doctoritei ca nu se ia decat o doza odata.
Voi ce ziceti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Si eu iau centrum in fiecare zi,analizele mi-au iesit foarte bine,doar colesterolul 214,dar totusi e in limitele normale.
La capitolul mancare,ori sunt eu o gospodina tare buna,ori sotul nu e pretentios(cred ca asta mai curand)

: 28+

Mergi la inceput

Buna din nou,

Se poate sa ma introduceti si pe mine pe prima pagina????
sunt mamica de Yarina Gabriela, voi naste la Filantropia -Doctor Paris Doina
DN - 21.06.1982
UM - 11.02.2009
DPN -18.11.2009

Multumesc.

Mergi la inceput

Ufffff

de emotii am uitat sa ma si prezint
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Krelio, draghe, candte intorci de la trebsori si ai chef de blonde, imi explici te rog cand dormitu cu perna minune, burtica unde vine pe dansa? Pe dansa, langa, sub? Pe mine ma apasa mai rau decat patul ... bine, nu ma mira, atehnica fiind, nu ma asteptam sa stiu folosi perna. Multu 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dankutza te asteptam cu multe vesti bune.tin pumnii.Colesterolul eu nu l-am verificat dar am mai auzit ca poate creste in sarcina.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dankutza - exact de aia am "uitat" si eu sa iau vitaminele in trim II - analizele erau bune... asa ca motivatia nu a existat. Bine nici motivatia negativa - adica sa-mi creasca pofta de mancare - nu m-a facut sa uit... ca eu nu prea am pofta de felul meu....
Dar de calciu asta chiar m-am apucat, sper sa ma si tina, pentru ca stiu ca bebelusul intra la consum mare din sapt 28-30 incolo si pana sa refaci analizele sau ceva, te trezesti deja cu carenta de calciu. Oricum din ce calciu luam pe gura nu e nimic demonstrat cat s-ar absorbi in realitate...
(si am patit si eu sa stranut si sa sara cupilu' pe sus... in burta - stranie senzatie)

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

va pup acum ; merg la doctor la control ; ma urc pe scaunul cel magic

Sa te intorci cu vesti bune

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dankutza am uitat sa te intreb, la cine mergi tu la morfo?

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput