Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)
Raspunsuri - Pagina 19
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Oricum creierasul lui de pui mic este deja format insa face foarte bine la psihicul bolnav al mamei lui/ei ![]() Cea mai fericita 36 + cu ![]() |

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
alecsxa0208 spune:
Monikus,eu sunt la Rotaru
Mary,mersi de info,deci luam alta vata,desi luasem 2 pachete
Vorbeati la un moment dat de patuturile de la Bertoni,ca nu sunt dimensiunile clasice.Eu pe acesta l-am luat http://www.bebe-strumf.ro/produse/pat-lemn-classic-green-yellow-60-x-120/,si fara sa-l montez si sa-l masor,am cumparat si salteluta de cocos tot Bertoni,60 X 120, ca era la oferta la Carefour.Acum sper sa se si potriveasca.
37 sapt+ cu
Irina Maria
raluk16 spune:
Fetele, spuneti-mi si mie clar cum se numeste vaccinul ala pe care il cautati, poate aici la noi, la tzara, nu a trecut... Poate vi-l gasesc pe aici...
Elle acum ca am citit in spate vreau sa-ti spun cat imi place ca te gandesti la al treilea
. Si mie la familiile din jur formula de 3 copii mi se pare cea mai fericita, dar nu stiu daca voi avea curaj ![]()
Selen deci ti se deschide colul??? Pai urmezi clar!
Cristina mi-a placut treaba cu alt barbat ![]()
Lucia la mine e telefonul, clar. Ma distrez ca am acelasi tricou inca. Eu cum curatam rosii, repede sa sun inapoi, ca am auzit apelul pierdut, m-am sters de tricou, asa ca acum toata sunt pete rosii pe el ![]()
31+ 
anco spune:
| citat din mesajul lui M Oana Anco, elevitul e elevit, omega 3 e alta mancare de peste, reduce colesterolul ai alte alea, iar unii medici il recomanda toata sarcina, oricum rau nu face, are efectele lui pozitive..... 34+ |
ok, dar daca fata nu stie daca sa-l ia sau nu atunci ma intreb eu oare e recomandat de medic????
anco
35+
???? si 
poze
anco spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Anco,chiar azi dimineata am vb cu o prietena care maine merge sa se interneze,are 40 de sapt...e la dr Frum si mi-a zis ca moasei ii da 350 lei si dr. 200 lei ( + cate ceva asistentelor de pe acolo). Am intrebat-o de ce ii da dr. asa putin si mi-a zis ca el oricum e de garda maine si ca moasa o sa stea langa ea,dr vine poate mai pe final ,si n-o sa prea faca el mare treaba pe acolo. No,eu nush ce sa zic..daca e ok sau nu... My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 37+, cu -Razvan_ ![]() The Big Day - 25 august![]() ![]() |
ciudat
si mie mi se pare cam aiurea sa-i dai moasei mai mult decat doctorului, dar...ma rog. presupun ca fata naste natural, nu cu ceza ca mine, ca aici se schimba putin lucrurile, nu cred ca sta moasa si doctorul nu la cezariana.
?????anco
35+
???? si 
poze
laura78nico spune:
Fetele am plecat spre casa!
Raluca _U ridic si eu o timida agitata in caz ca se intampla marele eveniment

Sigur intru cand ajung acasa ca sa mai am vesti de la voi!
si somn usor!
Laura
30+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
santorini spune:
Alecsa0208 se pare ca avem acelasi patut. Stai fara grija ca eu l-am montat si tot salteluta de 120/60 am luat si se potriveste. Fetele vorbeau de cel care are si sertare pe lateral, si de aia are dimensiuni mai ciudate.
Selen deci nu mai ai mult! Sunt tare curioasa ce imi zice mie dr. maine la control.
37+ cu 
nazdravanul meu
mimika spune:
bag si eu 

, dar nu nominalizez ca vad ca nu exista certitudini, ore fixe
Dar sa fie, just in case
. Va astept la cotitura
hi5
poze
anco spune:
| citat din mesajul lui mimika bag si eu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , dar nu nominalizez ca vad ca nu exista certitudini, ore fixe![]() hi5 poze |

anco
35+
???? si 
poze
M Oana spune:
In sterilizator Chicco intra bibele de la Avent fara probleme si intra si borcanele de muraturi si zacusta, peste ani.....![]()
Patul Bertoni din lemn e OK cu acea saltea, problema e la paturile gen travel/tarc de la Bertoni, acolo nivelul de sus e mai mic decat cel de jos.
Anco merge omega 3-ul asta si fara sfatul medicului, eu de cand ma stiu ma duc la Marinescu si-i spun ce vreau sa iau si el e intru totul de acord cu mine.....![]()
Nu se da pe baza de analize, doar ca daca mananci oricum peste mult care contine acesti acizi grasi ai prea multi si dai banii dejeaba, dar cred ca putine persoane au in alimentatie atat de mult peste, incat sa fie inutil si putine gravide stau excelent cu colesterolul/trigliceridele etc.
Cu vitamina A chiar e o problema, dar nu e cazul.....
34+

de
Alexandru (2 noiembrie 2007)