Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Asa..sa vedem daca ce imi aduc si eu aminte din capitolele trecute..

Franghia Luciei!!! ce emotionant sa vezi hainutele acelea de bebe mic..

Burtica frumoasa a clauciei..si parul ei cret, cret

Catelusul Mihaelei...greu de descris! absolut superb!( vreau si euuuu!) si poza cand era Lara puiut si statea in cosul de cumparaturi...

Oare de burtica Techilei am apucat sa pomenesc?! inainte sa ma apuce pe mine fitzele?!! chiar daca ma repet, Techila este mami eroina, mama regina, ce vrei tu!! si tu mai faci si treaba, muti muscate, aranjezi dulapuri si primesti musafiri cu zambetul pe buze..felicitari!! abia astept sa te vad cu pestoii in brate!

Pentru fetele din Cluj: si eu voi naste la Stanca (Gine 2), cu dr. Ciortea Razvan; sunt destul de impacata cu ideea, nu ma astept la cine stie ce conditii (desi ma bucur sa aflu de la voi ca este ok)..sper doar ca doctorul si moasa care se va ocupa de mine sa fie ok, sa poata sa-mi linisteasca emotiile si totul sa mearga ca uns!

Am inceput sa-mi fac si eu listuta de cumparaturi..este greu sa te abtii, vazandu-va pe cateva dintre voi atat de organizate si documentate! sper ca pana saptamna viitoare la sfarsit sa avem si noi stricul necesar!

Monikus un de la fata ratacitoare!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pentru mine mai bagati putin agitatele la naftalina. Am vorbit mai devreme cu doc. Ma duc mai pe seara sa facem toate cele necesare, eco, monitorizare,tensiune, culturi bla bla. Daca e ceva suspect ne internam, daca nu mai stam pana sambata . Ca e pacat sa il scoatem daca lui ii este bine acolo si e vioi si creste bine, e pacat la 36 de saptamani.
EU una nu pot decat sa ma bucur pt ca stiti ca imi doream sa se mai razgandeasca. Asa ca daca nu raman internata, va dau de veste diseara.
Mie sincera sa fiu imi era teama de plamani, ca nu sunt complet maturati, ca ar putea sa aiba probleme. Mi-am facut tot felul de ganduri zilele astea, calcule, am citit pe net. M-am speriat si eu cu optilicii desi stiu multi nascuti asa... ce s ava spun, chiar ma bucur ca nu va fi azi/maine si mergem mai spre 37 macar. Huh

Asa ca fac galerie Ralucai si cui s-o mai hotari

Sincer, eu tot as alasa-o pe Mely mai inainte ca ea chiar e la termen si e cu stres mare. Pe cuvant

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

e gata .. cald-caldut si va asteapta ..

CAPITOLUL 159!

poftiti la sporovaiala!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ok Monica..ma bucur ca esti linistita si impacata cu situatia!
dar, daca ti-ar declansa nasterea zilele acestea, nu ti se administreaza doza aceea de cortizon pentru maturarea plamanilor lui bb?! si atunci ar fi in regula..oricum, asa cum spui si tu, daca mai poate sta in cuibusorul lui, sa profite!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Monique pai baga injectia pentru dezvoltarea plamanilor, stiu multe fete care au facut-o fara probleme desi pana la urma au nascut pe la 38-40 de saptamani....
Am si eu o intrebare: faci analiza de streptococ beta hemolitic, aceea care se recomanda in saptamanile 35-37?
Eu maine intru in 35 si tre' sa iau o decizie daca o fac sau nu, insa nu prea am chef sa fac analiza de secretie...... E naspa rau oare cand te craceste si-ti ia secretie pentru analiza asta?
Poate afli azi si-mi zici si mie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

In sterilizator Chicco intra bibele de la Avent fara probleme si intra si borcanele de muraturi si zacusta, peste ani.....
Patul Bertoni din lemn e OK cu acea saltea, problema e la paturile gen travel/tarc de la Bertoni, acolo nivelul de sus e mai mic decat cel de jos.
Anco merge omega 3-ul asta si fara sfatul medicului, eu de cand ma stiu ma duc la Marinescu si-i spun ce vreau sa iau si el e intru totul de acord cu mine.....
Nu se da pe baza de analize, doar ca daca mananci oricum peste mult care contine acesti acizi grasi ai prea multi si dai banii dejeaba, dar cred ca putine persoane au in alimentatie atat de mult peste, incat sa fie inutil si putine gravide stau excelent cu colesterolul/trigliceridele etc.
Cu vitamina A chiar e o problema, dar nu e cazul.....

34+

parerea proprie si personala legata de tot ce inseamna medicatie, fie ca e ea alternativa, e ca nu se ia dupa ureche., asta incercam sa va spun ca eu daca as avea dubii as intreba medicul curant. daca medicul tau iti permite sa iei tot ce vrei probabil ca te cunoaste si stie ca organismul tau are nevoie de asa ceva. iar fata care intreba (si aici imi cer scuze ca nu am retinut cine) probabil ca nu a primit nici sfatul medicului si nici nu l-a cerut.
orice medicatie are efecte pozitive si efecte negative de aceea se bsi specifica pe prospectele unora ca se iau dupa ce se evalueaza raportul beneficiu/risc in sarcina.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

una burticute amici de dovlecei,

Aveti super spor la scris abia am reusit sa recuperez.

Aseara am avut musafiri si am gatit, de dimineata am fost la vaccin cu Teodora si analize pt gradi, diseara avem iar musafiri si tb sa ma gandesc la un meniu, ceva simplu dar si de post ca azi e miercuri.

M Oana am vazut ca aveai o intrebare legata de spray-ul cu apa de mare. Eu am folosit niste fiole de plastic cu ser fiziologic pentru curatarea nasului si a ochilor (se gasesc si la Carrefour si in farmacii) sunt speciale pt bebelusi si contin cate 5 ml).
In ceea ce priveste gelul de dus de la Mustela mie mi se pare cam chimic, ti-as recomanda "earth friendly baby", se gaseste la Plafar si este cu ingrediente organice si tot de la aceeasi firma am luat crema de corp si ulei pt masaj.
Sa nu ma intrebi cat costa ca nu stiu, am vazut ca esti foarte exacta cu preturile, eu la capitolul asta sunt varza, nu retin niciodata nici un pret.

Monica iti tinem pumnii si imi pare bine ca te simt asa foarte optimista. Asteptam cu sufletul la gura vestile cele bune.

Kawaichan catelusul este superb, din punctul meu de vedere este catelul ideal pt copii.

Raluk catelul cu Teodora este mioriticul alor mei de la Tg Mures. Am 33 de ani, deocamdata nu ma stresez cu varsta sper sa evlouez destul de bine ca sunt putin obsedata de cum arat etc, desi stiu ca nu e bine.

Monikus imi pare atat de rau ca te chinuie greata. Eu am avut la inceputul sarcinii doua luni de greata si la un moment dat cand aveam foarte multa treaba si chiar ma incurca mi-a pus doctorul meu niste perfuzii cu aniemetice si vitamine si apoi cateva zile m-am simtit foarte bine, nu imi venea sa cred. Asistentele (la Medlife) imi spunea ca au cazuri de tipe care vin saptamanal la perfuzii de la inceputul pana la sfarsitul sarcinii din cauza greturilor ingrozitoare si asa duc si ele o viata normala. Ma gandeam poate macar incerci o data sa vezi cum e, acum si in functie de recomandarea medicului.

Multumesc mult tuturor fetelor pt aprecieri, am mai pus bonus o poza cu Teodora la botez

Nu va stresati foarte mult daca nu reusiti sa cumparati toate lucrurile inainte pt bebe, sau cele mai bune lucruri sau cele mai diverse ce s-a mai inventat. Ei in primul rand au nevoie de dragoste si sa va simta alaturi, sa fie hraniti, curatati si sa nu le fie frig sau cald si cu asta sunt cei mai fericiti.

Va pup

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Eu iau omega 3 de la doppel herz si are doar vitamina E in plus.
Dar pe cutie chiar nu scrie ce contine?
Oricum elevitul are muuuuuulta vitamina A, habar nu am de ce au bagat in acest supliment atata vitamina A.....

Uite ce contine al tau:
Ulei de peste , contine: 1500,0 mg
Acid eicosapentaenoic (EPA) 270,0 mg
Acid docosahexanoic (DHA) 180,0 mg
Vitamina E 5,1 mg

Asta scrie pe net si sunt convinsa ca si pe cutie.......

Scrie intradevar asta si pe cutie DAR, la caracteristici scrie ca medicamentul omega 3 contine ulei de peste iar urmatarul paragraf zice:"pe langa acizii grasi omega3, uleiul de peste contine si vitamina A si vitamina D3" Asta m-a pus pe ganduri.

Iulia 32+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput