Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:

Totul va fi bine! Orice se poate rezolva. Asa cum ajung unele de urgenta fara nici un bagaj, de multe ori m-am intrebat de ce ne stresam atata cu bagajele astea
, cu liste asa de detaliate. Sunt sigura ca in momentele alea nu ne gandim la asa ceva. Eu parca ma bucur ca se intampla azi

Doamne ajuta!
31+
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alecsxa0208 Monikus la ce dr esti,poate o fi acelasi(poti sa-mi zici pe PM daca vrei) 37 sapt+ cu Irina Maria |
Nu ma deranjeaza sa iti spun la ce dr sunt. Eu sunt la dr Rodica Cristian. Tu la cine esti?

Edit: citind mai bine am vazut ca esti la Rotaru
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
mary_07 spune:
Alecsxa,s-a zis pe aici ca nu e buna vata gata portionata tocmai din motivul dat de tine...cea mai buna e cea normala si o rupi tu cat vrei de mare
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

raluk16 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
Draga mea, eu iau Pregnacare care poate fi cu sau fara Omega3. Am ales de la inceputul sarcinii fara Omega 3 ca am spus ca pap mult peste in general. Apoi m-am gandit sa-l fac si eu pe Bebitza mai istet asa....si mi-am cumparat Omega3 separat si iau una pe zi impreuna cu Pregnacare simplu. Omega 3 iau de o luna si tocmai mi se termina cutia asa ca am sa merg sa mai iau. Oricum creierasul lui de pui mic este deja format insa face foarte bine la psihicul bolnav al mamei lui/ei ![]() Cea mai fericita 36 + cu ![]() |
Sa stii ca nu e doar pentru placebo nici la noi. Am tot citit ca luate acum in ultimul trimestru ne-ar ajuta foarte mult sa nu facem depresie postnatala

31+
M Oana spune:
Alecs electric, de 6-8 bibroane, mega spatios, iar pret mai mic ca la Metro (110lei) eu nu am gasit nicaieri. De fapt, eu mi-am luat teapa, ca l-am luat de la farmacia Dona cu 145 lei, dar lasa ca am invatat asa sa deschid ochii mai bine si sa colind mai mult.
Nici nu ma asteptam sa aiba asa ceva la Metro.....
La Valcea m-au sunat sa-mi spuna cum mai stau cu renovarile, eu aranjez deja in dulap hainutele pe o luna, 3 luni si 6 luni, deci scap usor, usor de stresuri ca nu sunt gata cu cuibul pana la soroc.
Mai am multeeeeeeee rau, dar macar roata se misca.....
Raluca bafta multa sotului, poate il ajuta cea mica.......![]()

lutoniana spune:
Fetelor eu ma bag la un nani de pranz. data trecuta cand dormeam in front a nascut Iulika....noroc ca si-a facut mile de mine Ralu16 sa-mi spuna 

Acum sper sa fie cuminte bebe de la Ralu_u ...iar daca nu e cuminte si vrea la mami in brate eu las asa niste fete ...pentru atmosfera 

Cea mai fericita
36 + cu 
santorini spune:
Am revenit, ca am tras un pui de somn (nu stiu de ce ma simt asa obosita)!
Cristina_Ana acum am vazut mesajul tau referitor la vaccin. Stii ca noi vorbisem la telefon si pana la urma mie mi l-a cumparat cineva care a fost in Austria. E o mare porcarie cu vaccinul asta, intradevar. Am auzit dupa aceea ca in farmaciile din Bulgaria s-ar gasi (asta daca ai pe cineva poate ajunge pe acolo zilele astea). Daca il pune intr-o punga din aia frigorifica de la Carrefour si cu niste chestii inghetate langa se mentine bine! Bafta multa!
37+ cu 
nazdravanul meu
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Fetelor care aveti Rh negativ, v-ati cumparat vaccinul Rogham? Eu am intrat in panica pentru ca nu se mai gaseste!!!!! Cum e oare posibil asa ceva???!!!!! Nu stiu eu daca o sa ma mai bag la inca un copil, dar innebunesc la gandul ca nu o sa mai pot avea alti copii doar pentru ca niste idioti au sistat importurile!!!!![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Buna,
ai incercat la farmacia 2na de la Unirii? Acum vreo luna se gasea acolo si iti puteau si comanda. Stiu de la o colega care a cumparat 2 doze.

32+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
Dana15 spune:
Ziua buna fete dragi!
eu sunt bine, am fost pe aici si v-am citit din umbra
..Ionika, Raluk, Kiki, ViK, Lucia

Am o stare pe care nu o pot descrie prea bine..cred ca incep si eu sa realizez ca nu mai este mult si vine bebe..probabil ca imi va fi dor de perioada aceasta, desi sunt constienta ca ceea ce urmeaza este de 1000 de ori mai minunat!
Poate ca si faza cu vecinul galagios a contribuit putin..ca a trebuit sa-mi fac program de mers in parc si stat acolo pe bancuta cu o carte in mana pana pe la pranz; apoi, venit acasa, mancat si tzust in pat la gadilat burtica
...si mi-am dat seama ca mi-ar fi placut sa fi facut mai de mult asta..adica sa am momentele mele cu burtica..sa-i povestesc (mie pana acum mi-a fost destul de greu cu faza asta..habar nu am de ce..), sa-i pun muzica, sa o mangai;
asa ca, am instalat dictatura burtoasei in casa
..pana acum l-am cam menajat pe al meu barbat (desi stiu ca poate sa spele, sa gateasca si sa faca ordine la fel de bine ca si mine) cu gandul ca va avea de facut dupa ...vrei mancare proaspata in fiecare zi? fa! vrei sandvisuri dimineata?! atunci trezirea se da cu 30 min mai devreme..uite de astea ma tin eu!

revin..
Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
oana unii spun ca nu e bine sa ai ispita in casa, sa nu iei bibe si lapte praf ci sa stai atarnata cu bb la san .. eu nu aveam nici colostru si bb urla de foame .. cum naibii s-o las asa ..
eu i-am dat NAN (de la nestle) cateva zile pana s-a instalat lactatia .. laptele praf e pe varste .. noua ne trebuie 0+ .. cand am inceput s-o intarc (la 10 luni), am incercat tot cu NAN insa nu i-a placut deloc .. mi-l vomita imediat. asa ca am trecut pe milumil care ii place tare, e ff gustos .. am gustat si eu.
sunt ff multe marci de lapte praf .. humana, milupa, nestle nan etc .. mie milupa mi se pare ok si la pret si la gust.
selenico si tu te pregatesti .. ce frumos! uite o
pentru fotolodelul tau de fetita!
alexcsa nu incap bibe cu gatul larg in sterilizator primii pasi?
.. si eu tot bibe avent o sa am .. deci trebuie sa ma reorientez?
de asta vorbesti?? fara spatiu intre chic si bebe..
http://www.chic bebe.ro/products/314-incalzitoare_si_sterilizatoare/3861-primii_pasi_sterilizator_aburi_pentru_cuptor_cu_microunde.mbs
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

:
)