Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Poate o mai prinde si eu pe Monica..stiu ca astazi mergi sa te internezi..sa fie bine toate analizele, nasterea sa fie usoara, usoara si sa savurezi din plin momentul acela cu puiutul plangacios care ajunge la mami lui draga in brate!

Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cami, din pacate vaccinul asta nu merge trimis oricum, ca trebuie tinut numai la frigider, deci nu merge cu posta normala. Offf, sper sa se rezolve pana la urma, ca mi se pare super aiurea sa decida altii pentru mine daca mai pot face copii sau nu!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Uite ca a aparut si fiica ratacitoare, Dana. Tot intreba lumea de tine. Intrasem in panica.

Cristina ana eu am fost la control la bila cu o luna inainte sa raman insarcinata. Atunci era totul in regula, acum nu mai stiu. Oricum o sa ma duc la control dupa nastere cand voi avea timp.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui selen80
numai al meu ia si intoarce un produs de o suta de ori pe toate partile, si calculeaza la care e cel mai bun raport calitate-pret??

si al meu face exact la fel.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

si noi suntem la fel!

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Si revin cu intrebarea mea fara raspuns:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Ia cineva Omega3 de la Walmark? Le-am cumparat in urma cu 2 saptamani si nu stiu daca sa iau sau nu ca n-are prospect si nu inteleg daca are sau nu vitamina A.Momentan iau doar Elevit zilnic de pe la 4 luni.

Iulia 32+ cu "Tudorita Mihaita"

Daca scrie ca e omega 3 si nu ulei de ficat de cod, ar trebui sa fie ok. Scrie pe cutie de obicei cu ce antioxidant e, ca s-ar putea sa aiba vitamina E.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

vaaai sper sa o prind si eu pe monicadraga mea sa ne ti la curent in primul rand
apoi sa fie totul bine , nastere usoara
abia astept vestile
te pup dulce dulce

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

38+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......24 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

raluk sincer la cum ma simt acum cred ca nici pana deseara nu ajung. cred ca si psihicul isi spune cuvantul
am avut deja vreo 4 contractii.
M Oana, problema e nu ca nu stiu ce sa pun in bagaj dar nu le am pregatite, unele nici nu sunt spalate... altele lipsesc cu desavarsire din casa, asa ca deja ionut e la cumparaturi pt cele mai stringente si a luat-o si pe adina ca sa stau eu linistita.

offfff .............iar am o contractie....

Raluca 36+ si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Raluca eu zic ca nu mai ajungi tu martea. Vezi poate il convingi pe bebe sa iasa azi si asa pleaca si dr tau linistit maine.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Am si eu 2 ore si m-am trezit mai ametita si cu dureri de cap,si curg toate apele pe mine,uf.Scrisesem jumate de mesaj si bineinteles ca l-am sters din greseala si acum tb s-o iau de la capat
Raluca_U,nu scoatem agitatele inca daca tb sa mai stea bb pana vine dna dr.Nu ti-a mai recomandat sa iei Gynipral?eu tocmai am luat azi unul de capul meu,mi-l recomandase dr prin luna a 5-a,sper sa nu fi facut vreo prostie.
MOanaai dreptate cu sotzii superstitiosi,de-abia astept sa-l vad pe al meu la cumparaturi cat o sa fiu eu in maternitate,si are de luat numai din astea grele:hainutze,cosulet auto,cercelusi,ca maruntisuri am mai cumparat eu.
Spuneai ca ai luat sterlizator de la Chicco,de care anume,cel electric?Si eu tot pe Chicco cred ca o sa merg,cel de la Avent mi se pare prea scump desi biberoane o sa iau Avent,iar cel de la Primii pasi l-am testat si nu incap biberoane cu gatul larg sau cele inalte.
Ellenutza,eu sunt la dr Rotaru,sper sa nu ma gaseasca pe aici ca nu e de acord cu internetul
Monikus la ce dr esti,poate o fi acelasi(poti sa-mi zici pe PM daca vrei)
Cristina_ana,pt Rhogam incearca la Farmaciile 2Na sau la farm. Academia de langa Ministerul Sanatatii,au cam de toate,ce nu gasesti prin alte parti(eu am gasit imunoglobulina)
Selen80daca s-a deschis colul e clar,bb e pe drum

Am incercat si eu acum sa-mi fac tampoanele acelea din vata pt dupa nastere,stiu ca s-a mai vorbit despre asta.Am cumparat vata portionata si comprese patrate de dimensiuni mai mari,dar portiile de vata mi se par cam inguste,iar daca pun 2 sunt deja prea groase.Sa le fac de acum sau sa vad atunci dupa operatie cat de tare o sa sangerez si in functie de asta sa le confectionez?Mi-am luat si Always pt orice eventualitate.

37 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Anco, elevitul e elevit, omega 3 e alta mancare de peste, reduce colesterolul ai alte alea, iar unii medici il recomanda toata sarcina, oricum rau nu face, are efectele lui pozitive.....

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Anco,chiar azi dimineata am vb cu o prietena care maine merge sa se interneze,are 40 de sapt...e la dr Frum si mi-a zis ca moasei ii da 350 lei si dr. 200 lei ( + cate ceva asistentelor de pe acolo). Am intrebat-o de ce ii da dr. asa putin si mi-a zis ca el oricum e de garda maine si ca moasa o sa stea langa ea,dr vine poate mai pe final ,si n-o sa prea faca el mare treaba pe acolo. No,eu nush ce sa zic..daca e ok sau nu...

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput