Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)
Raspunsuri - Pagina 16
Raluca_u spune:
raluk sincer la cum ma simt acum cred ca nici pana deseara nu ajung. cred ca si psihicul isi spune cuvantul
am avut deja vreo 4 contractii.
M Oana, problema e nu ca nu stiu ce sa pun in bagaj dar nu le am pregatite, unele nici nu sunt spalate... altele lipsesc cu desavarsire din casa, asa ca deja ionut e la cumparaturi pt cele mai stringente si a luat-o si pe adina ca sa stau eu linistita.
offfff .............iar am o contractie....
Raluca
36+ si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
lutoniana spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui moni_iulia Si revin cu intrebarea mea fara raspuns :
Iulia 32+ cu "Tudorita Mihaita" |
Draga mea, eu iau Pregnacare care poate fi cu sau fara Omega3.
Am ales de la inceputul sarcinii fara Omega 3 ca am spus ca pap mult peste in general.
Apoi m-am gandit sa-l fac si eu pe Bebitza mai istet asa....si mi-am cumparat Omega3 separat si iau una pe zi impreuna cu Pregnacare simplu.
Omega 3 iau de o luna si tocmai mi se termina cutia asa ca am sa merg sa mai iau.
Oricum creierasul lui de pui mic este deja format insa face foarte bine la psihicul bolnav al mamei lui/ei

Cea mai fericita
36 + cu 
selen80 spune:
o sa incerc sa dorm si eu un pic...inca resimt oboseala de ieri, ca am umblat cam mult pe jos....
37+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI! 
nunta
monica_dicut spune:
Pai atunci scot majoretele Ralu, sa ai si de la mine ca io n-am vrut sa scot ca poate mai stai.
Raluca 

Si pt bebe Stefan 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mary_07 spune:
Selen ziceai ca astepti si semnul cu diareea
dragea mea,eu tot la 3-4 seri fac...eram deja nascuta de 10 ori daca ma luam dupa asta

Raluca,cred ca bebe vine azi,nu mai sta pana marti

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

lutoniana spune:
Raluca u stai in pat cuminte si sa ne anunti cand e gata 

Monica paaaaa si asteptam vesti cat mai multe 

Pupam si pe draga de Biaz sa nasca cand va vrea ea 
Mely nu e dupa cumvrei tu mami...uite ce bataie e pe locurile din fata 

Cristina 

Selenico imi place foarte mult ca esti calma si relaxata
Baga un nanel ca dupa masa pica la fix.....si cand te trezesti vezi ce mai bifezi din cele 6 semne magice 

Raluka16 sa nu carecumva sa uiti telefonul pe undeva....sa il tii in san ...."sa ne zici ce zice fetili".
Cea mai fericita
36 + cu 
anco spune:
uffffffffff abia v-am ajuns
saltare
am citi, ma bucur ca techila stie exact cand ii scoate pe boracei
celelalte fete, nu va mai impacintati ca nu e bine, lasati lucrurile in ordinea lor fireasca si o sa vedeti ca nu va creste nici tensiunea si nici altceva nu o sa aveti
alex, nu te mai necaji de sotz,lasa-l in pace, zi ca el si fa ca tine, ca esti mai castigata. nu merita nervii si supararea ca lor oricum nu le pasa.
iar cu omega ala, de ce l-ai cumparat daca nu stii daca sa-l iei sau nu? nu ti l-a recomandat medicul? l-ai luat tu asa de capul tau?si parca ziceai ca oricum iei elevit.
bani.....habar n-am ce sume se vehiculeaza pe aici. apropo, mary07, tu ce stii despre asta?
somn usor celor care va intindeti, cred ca asa ma pun si eu in pat imediat ![]()
anco
35+
???? si 
poze
cristina_ana spune:
Laura, atita timp cat dupa fiecare nastere se face vaccinul respectiv si nu se formeaza anticorpi, se pot face cati copii doresti!!!
Eu sunt la a treia sarcina dusa la termen, plus o sarcina oprita in evolutie si am facut de fiecare data vaccinul, asa ca anticorpii periculosi nu s-au format. Deci teoretic mai pot face si alti copii
, dar depind de idiotii aia cu importurile!!!
Bine, ca as putea face copii si in cazul in care am anticorpi, dar cu un alt barbat (care are si el Rh negativ). Aseara i-am zis sotului de varianta asta si s-a suparat pe mine!
Monikus, nu merge faza cu comanda, din pacate. Am sunat la mai multe farmacii si mi s-a spus ca abia la sfarsitul lunii august se reiau importurile, dar totusi nu e sigur! Deci nu am alta solutie decat sa sa sper ca nu nasc luna asta!
Imi pare tare rau ca nu ai scapat inca de greturi. Dupa ce nasti du-te neaparat sa-ti faci un control la bila. Am o prietena care a patit in timpul sarcinii ca tine si dupa nastere s-a operat ca avea probleme cu bila si de-asta i-a fost asa rau noua luni.
Selenico, vad ca tu urmezi, dupa cum se prezinta situatia!
Sa scoatem majoretele si pentru tine, sau mai asteptam?![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
36+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Fetelor care aveti Rh negativ, v-ati cumparat vaccinul Rogham? Eu am intrat in panica pentru ca nu se mai gaseste!!!!! Cum e oare posibil asa ceva???!!!!! Nu stiu eu daca o sa ma mai bag la inca un copil, dar innebunesc la gandul ca nu o sa mai pot avea alti copii doar pentru ca niste idioti au sistat importurile!!!!![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )POZE |
eu stiu ca poti sa-l comanzi din afara...de ex din Ungaria...poate sunt pe aici fete acre stau prin Satu Mare...poate te pot ajuta...sau fete care stau in strainatate sa ti-l trimita...nu costa foarte mult...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
Dana15 spune:
Ma bag si eu in mijlocul galeriei..![]()
Doamne ajuta Raluca!!
Sa vina puiutul repede, repede la mami in brate!
mult curaj!!!

Dana 33s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

: