Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)
Raspunsuri - Pagina 15
THEA22 spune:
TITI, inca nu sunt sigura cat o sa dau...o cunostinta a dat anul trecut vreo 7 milioane la dr.Cred ca si eu in jur de suma asta o sa "cotizez".
Ma bucur ca mi-ai confirmat parerea buna despre spital, acum mai ramane doar sa o si verificam pe pielea noastra![]()
La Gine1 stiu ca sunt medici competenti si servicii ok...mie o impresie mai putin buna mi-a facut aerul vechi, de buncar din demisolul unde se faceau ecografii.Acum, sincera sa fiu, in saloane nu am intrat si e pur o parere subiectiva capatata intr-o aripa a cladirii.Daca fetele care merg acolo spun ca sunt conditii faine, atunci nu pot decat sa le cred.
THEA22
34+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
selen80 spune:
of, Doamne, dar cum am putut sa uit de pozele Techilei??! esti dementiala cu smacul ala pe tine, iar burta...nu stiu cum mai poti s-o cari, sincer, si sa mai faci si treaba
oricum dulapul arata f bine, si la fel si muscatele
noi am fost ieri la control..ursulica n-a mai crescut f tare, ceea ce ma bucura intr-un fel, ca din calculele mele ar fi trebuit sa ajunga la vreo 3.9 pana la termen
dar, ieri avea 3.127 gr, asa ca m-am linistit....esarfa inca o are, la fel si capul mai mare
la controlul pe masa, din 3 "semne"ca ne apropiem, aveam unul, adik e deschis colul...in plus, placenta e de grad 3 si lichid amniotic in scadere, asa ca ne asteptam oricand de marele eveniment (o sa urmaresc semnul nr 6, cu diareea
). Greutatea mi s-a stabilizat si mie si uite ca nu stiam de ce....am acealsi nr de kg ca acum 2 sapt....
cam atat despre noi
ma duc sa pap, ca nu stiam de ce mor de foame, si apoi am vazut ca s-a facut deja ora asta 
37+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI! 
nunta
THEA22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Fetelor care aveti Rh negativ, v-ati cumparat vaccinul Rogham? Eu am intrat in panica pentru ca nu se mai gaseste!!!!! Cum e oare posibil asa ceva???!!!!! Nu stiu eu daca o sa ma mai bag la inca un copil, dar innebunesc la gandul ca nu o sa mai pot avea alti copii doar pentru ca niste idioti au sistat importurile!!!!![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )POZE |
THEA22
34+ cu'
'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
raluk16 spune:
Raluca 

ma bucur ca nu te-am agitat si mai tare la telefon
Tu crezi ca nasti pana maine la amiaza? Tinem pumnii si ne gandim la voi! Stai cumintica in pat 
Moni
eu am scos o agitata timida pentru Bia ca m-am gandit ca daca naste azi-maine fara nici o agitata tot n-ar fi bine
. Am scos-o asa, de Doamne ajuta, nu ca ar naste acum. Dar cred ca iti place compania pe care o ai la nastere
, si toate cu DPN apropiat!
31+ 
crocodana spune:
hei...s-a strans gasca!
desi se anunta multe fete grabite....inteleg ca nimeni in viitorul f.f.apropiat!adica azi dupamiaza ![]()
ies si eu un pic sa imi drojdie pt painea cu tarate cea de toate zilele!
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
moni_iulia spune:
Monica, la Polizu ce scoruri sunt? Pana la urma faci ceza?
Iulia
32+ cu
"Tudorita Mihaita"
moni_iulia spune:
Si revin cu intrebarea mea fara raspuns
:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_iulia Ia cineva Omega3 de la Walmark? Le-am cumparat in urma cu 2 saptamani si nu stiu daca sa iau sau nu ca n-are prospect si nu inteleg daca are sau nu vitamina A.Momentan iau doar Elevit zilnic de pe la 4 luni. |
Iulia
32+ cu
"Tudorita Mihaita"
M Oana spune:
Hai sa va mai zic ce-am descoperit, poate va e util.
Am intors pe toate partile sutienul Jolidon cu magnet in fata si am realizat ca la spate are un inelus care poate fi demontat si poate fi pus un elastic finut, in aceeasi nuanta cu sutienul, ce dimensiune avem nevoie, astfel incat, daca in furia laptelui e nevoie de o dimensiune mai mare, atunci se poate pune un elastic care sa se intinda fix cat avem nevoie, dureaza maxim 2 minute toata operatiunea.
Si mai am una: v-am zis ca am luat de la Carrefour scutecele din bumbac 100 % cu vreo 5 lei scutecelul, alb imaculat si tare fin. Am pus o prietena sa-i puna un tiv superb si am aplicat pe el niste abtibilturi, din acelea, cu fierul de calcat, pe spate si in zone care sa fie safe in momentul infasatului, astfel incat zici ca cine stie ce firma e scutecelul, plus niste ciucurasi finuti foc, design de design, brand de brand, unicat....
34+
techila spune:
of, am ajuns si eu la mine in pat...ma bag urgent la un nani concentrat ca is moarta desomn si dpaamiaza imi vin mosafiri....care vor sta cel putin pana maine, dar sunt mosafiri draguti si nestresanti.
si maine iar merg la dr, deci iar ma trezesc dimineata
.
cred ca ne auzim pe seara....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
AMR 6 zile
- azi e ultima zi de miercuri ca 3in1
M Oana spune:
Eu iau omega 3 de la doppel herz si are doar vitamina E in plus.
Dar pe cutie chiar nu scrie ce contine?
Oricum elevitul are muuuuuulta vitamina A, habar nu am de ce au bagat in acest supliment atata vitamina A.....
Uite ce contine al tau:
Ulei de peste , contine: 1500,0 mg
Acid eicosapentaenoic (EPA) 270,0 mg
Acid docosahexanoic (DHA) 180,0 mg
Vitamina E 5,1 mg
Asta scrie pe net si sunt convinsa ca si pe cutie.......

)