Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ellenuta, tie vroiam sa iti spun ca nici eu nu ma simt absolut deloc pregatita pentru inca un bebe. Nici la mine nu a fost planificat, a venit dupa o perioada super stresanta si urata din viata mea, dar macar e ceea ce mi-am dorit mereu, o fetita, asa ca vad eu cum o scot la capat pana la urma! Bine, ca si daca era baietel tot o scoteam la capat, ce sa fac!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 36+ cu ( Emma Ioana )
POZE

offf .. sa ne luam de mana .. macar tu ai primit ce ti-ai dorit .... eu nu ... ca iara ma apuca nabadaile ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Fetele din Cluj, Stanca=Gine 2? Sora mea a nascut in 2004 la gine 2 si stiu ca era amenajat de pe atunci.
Vad ca in provincie vorbiti de sume mai rezonabile la doctor ca ma speriau sumele vehiculate pe aici printre bucurestence. Eu am dat in 2007 100 Euro la dr si asa ma gandesc sa dau si acum. Nu stiu daca e putin dar mai mult de 500 RON nu dau. La moasa nu stiu 100 ron sau merge si 50 ron ca la mine oricum nu a facut nimic moasa.
Unde nasc eu e urat, cu copii in alta camera.

33+ cu Matei sau Teofil (ne mai gandim noi) si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ellenutz habar nu am ce lapte praf trebuie pentru inceput, ce marca, din astea, lumineaza-ma si pe mine care e mai bun.......

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alioooo, stati asa ca n-am zis ca naste bia. Cititi fetelor cum trebe ca ma bagati la belele aici . Am zis ca are in continuare contractii si e pe tratament si ca ar vrea sa nasca mai repede (ca s-a saturat ). SI eu glumeam cum ar fi sa nastem eu cu ea si cu ralu in aceasi zi ca avem acelasi DPN

Zuzelor

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

si v-am ajuns, si ce-mi vad ochii! naste Raluca_U???

pai sa mai scoatem niste

pt Bia inca nu, cat nu stim nimic sigur

am reusit sa recuperez..am vazut si multe poze cu burtici frumoase de Monique, Santorini, Kateryna, Claucia, cu bebe dolofan Bruce si mamica superba Iulika, cu fata mare si frumoasa si terasa minunata de Monique...frumoasa dimineatza ..

numai al meu ia si intoarce un produs de o suta de ori pe toate partile, si calculeaza la care e cel mai bun raport calitate-pret??

si al meu face exact la fel. ni se trage de pe vremea cand eu munceam foarte putin (eram in cautari), iar el era la colegiu si nu aveam bani decat de mancare ieftina. si atunci ne orientam la gramaj si la pret. a ramas cu asta in cap si asa facem si acum. cateodata radem unul de altul ca stam in fata raftului si ne intrebam oare sa luam 1 kil de cafea sau 370 de grame...si da-i calcule!

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor care aveti Rh negativ, v-ati cumparat vaccinul Rogham? Eu am intrat in panica pentru ca nu se mai gaseste!!!!! Cum e oare posibil asa ceva???!!!!! Nu stiu eu daca o sa ma mai bag la inca un copil, dar innebunesc la gandul ca nu o sa mai pot avea alti copii doar pentru ca niste idioti au sistat importurile!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele

Va citesc si eu de ceva timp si in sfarsit am ajuns la zi. Drept urmare, mi-am facut temele si o sa va raspund si eu cum m-am priceput.

Monica multa bafta la dr. De-abia astept sa te aud ca ai bebelul in brate.
Raluk, eu sunt mai tot timpul cu voi dar cum stau mai mult pe la toilette#8230;.nu prea imi fac curaj sa scriu decat cand ma simt mai bine. Oricum ma amuz copios de cele mai multe ori la ce discutati voi.
alecsxa0208 multumesc mult pt informatiile date cu privire la elias. Si eu o sa nasc tot cu un dr nu foarte cunoscut deci#8230; sa speram ca nu va avea pretentii foarte mari. Felicitari pt bebelina. In curand o vei tine in brate si grijile astea cu greutatea vor dispare.
Techila mama, sper sa rezisti cu bine pana marti ca tare multe saptamani ai si bebei mari.
Alex, eu zic sa nu renunti la speranta. Toti barbatii sunt foarte orgoliosi si plini de ei dar au si momente cand mai lasa de la ei. Multa bafta.
Ellenuta, tinem pumnii si la bb3. Multumesc frumos pt informatiile despre spaga la Elias.
Ramona, Kiki, Laura ma bucur ca mai aflu vesti si despre voi.
Anamaria bafta la control. Sit u mai ai putin si o sa iti tii bebelul in brate.
Roxxy e bine ca esti pregatita pt ca presimt ca nici la tine nu mai dureaza deloc mult pana sa iti tii printesa in brate. Imi place tare cum gandeste doctoral tau in ceea ce priveste cezariana. Da Doamne sa fie bine.
Mary, e normal sa fii agitata. Oricum o sa vezi ca nu mai ai mult de asteptat.
Raluca_u scoatem si pt tine agitatele. Nastere usoara si bebe sanatos cand va veni timpul.
Raluk multumim pt vestile de la Raluca_u.
Thea tinem pumnii pt maine la dr.
Tinem pumnii si lui Biaz sa nasca repede si usor.
Mada bafta multa si tie la dr. Sa ai parte numai de vesti bune.
Emy, mai zi si tu ceva te rog. Mie mi-a ramas gandul la camera lila .

Eu am fost azi pana la farmacie si in Cora si am cumparat si eu cate ceva pt bebe. Am gasit si aleze din acelea seni. Yuppyyy. Hainute nu prea am cumparat dar vreau sa cumpar cand aflu cat de cat cam ce greutate are bebe, ca poate nu ii vor fi bune.

Acum ma bag sa gatesc ceva dar sunt cu ochii pe voi.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:

Fetelor care aveti Rh negativ, v-ati cumparat vaccinul Rogham? Eu am intrat in panica pentru ca nu se mai gaseste!!!!! Cum e oare posibil asa ceva???!!!!! Nu stiu eu daca o sa ma mai bag la inca un copil, dar innebunesc la gandul ca nu o sa mai pot avea alti copii doar pentru ca niste idioti au sistat importurile!!!!

POZE

Eu zic sa mergi la o farmacie mai mare si sa incerci sa faci comanda speciala. Eu cand nu gaseam ceva asa procedam si pana la urma imi aducea o farmacie ce aveam nevoie. Imi pare rau ca ai dat si de stresul asta tocmai acum. Multa bafta.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

santorini,

Iulia 32+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:

POZE

Cristina sper sa nu spun vreo prostie ,dar mai poti face si al treilea copil?
Eu stiam numai de 2.
Eu am RH negativ,dar Ramona a luat Rh meu si nu am facut injectie ,iar acum nu stiu cum va fi momentam am dat sange sa vedem daca au aparut anticorpii.

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput