Copii nostri speciali...*(6)*
Raspunsuri - Pagina 7
wnimra spune:
hellooo
urasc netul cand nu merge .....si multumesc cerului ca exista tel mobil....asa am putut sa o sun pe andru_mami ca sa ii urez toate cele piticului....inca odata La multi ani! sa creasca mare sanatos si fericit
Adriana ms de reteta ...este scrisa la caiet...pupici copiiilor
Kari mi-a pacut povestea ta , cineva sigur te iubeste acolo sus...astept urmatoarea poveste
Nu am citit inca tot ce s a scris dar recuperez .
Poop Dodo si spor la spalat , pe mine m-a apucat curatenia exact cand cetul a intrat in renovare si nu avem apa calda
Noi sambata am fost la niste prieteni la o barfa si planuri de munte , duminica cu nasii la ovidiu la un gretar , nici nu am simtit ca am copil , atat de cuminite a fost cu ceilalti copii si azi de la capat terapie , treaba , dureri de ficat fiere nu se stie , stiu ce am mancat , ce a provocat dar nu recunosc
pooop pe toata lumea fara exceptii
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
wnimra spune:
Ne-am intersectat la scris , am postat imediat dupa tine Adriana
Toti trei cu rosu si tot sunt energici ....maaaama mama , ma bucur ca nu sunt genul care sa boleasca, asa le trece mai repede.
Eu nu am avut net , pr prin cartier , am sunat de mi-a venit rau ca sa se rezolve.
In rest suntem ok, eu ma simt infiorator de obosita si nu inteleg de unde ....asa ca o tai sa imi asez ficatul in pat ca nu mai pot.
Insanatosire grabnica la pitici
poop tuturor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wnimra Poop Dodo si spor la spalat , pe mine m-a apucat curatenia exact cand cetul a intrat in renovare si nu avem apa calda |
Stiu ....ca-i in renovareal meu husbant e cu amanta(a se citi macaraua)pe acolo
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
Daca asezi ficatul tau se odihneste si al meu
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
ma sa stiti ca andrei imi face asa cate o bucurie cand si cand;
de ceva vreme ii ziceam sa dea noroc cu tati cand venea tasu acasa,si tasu ii intindea un deget ca sa il apuce andrei;la inceput nu stia si ii lua tasu mana si datea noroc cu el
acum a invatat baiatul meu,vine tati acasa si zice tasu:"hai noroc andrei" si el intinde mana sa dea noron cu tasu si face si din dinti asa ca si cum ar zice tata dar nu zice nimic decat face clantanitul acela,e tare caraghios cand face asa,ne vine sa il mancam,ne topim cand face asa
deci uite ca un pic cate un pic invata si el si ptr noi este un pas destul de important
adriana-sanatate copiiilor si tie putere si nervi de otel sa treceti si peste asta
mada-rabdare draguta mea cu prob cetului,si ai grija si de tine,sanatate multa,pune-te pe picioare ca avem nevoie de tine aici
POZE
kariguld spune:
andru, si mie imi vine sa-l mananc, numa cand povestesti! e o scumpete mica!
Adriana, asa erau si ai mei...cand erau raciti...se urcau mai tare pe pereti, doar daca faceau febra erau mai linistiti...
avem un mic lac artificial in curte, pe care asta primavara am decis sa-l secam si sa-l lasam asa, fara apa si pesti, ieri au pus apa cu furtunul si s-au balacit acolo...precum purceii, toti 4 ca erau si nepotii. in apa rece, evident
Dodo, lasa barbatul sa aibe si el o amanta, macar una asa...mare! ce fac bebelinii tai?
fetelor, o zi excelenta sa aveti. imbratisari pentru toata lumea!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
babette spune:
buna,
Multumesc mult Kariguld! Ma ajuta mult si numai faptul ca va ganditi la noi! Astazi am primit si documentul oficial din partea uneia din clinici in care explica tot ce trebuie facut, inclusiv costurile.
Mi se par destul de rezonabile, dar uneori si 1 leu e f mult daca nu-l ai in clipa in care iti trebuie!
Nu-mi sta in fire sa apelez la nevoie, dar daca crezi ca poti sa-mi dai o mana de ajutor, cauta te rog iubitori de arta veche. Am sa intru pe PM pt detalii.
Vladut continua sa se joace, e din ce in ce mai activ, dar in picioare tot nu avem sanse. Daca insistam, sta ingrozitor de stramb!
Din cate mi-am propus sa fac azi, n-am reusit mare lucru! Lumea e in concediu! Am aflat totusi ca se fac si la noi operatii endoscopice, dar nu stiu daca se fac si cum are nevoie Vlad. Clinica Germana spunea ca nu se fac in romania.
Descopar eu!
Andru_mami,
Ma bucur pt succesele voastre, mergi mai departe, ai sa vezi ca o sa poata sa faca tot mai multe lucruri.
Adriana,
Abia rasuflai si tu putin dupa problemele cu enterocolita!
Ca sa nu te plictisesti, ti-au mai dat si un "rosu in gat"!
Ca poate nu aveai destula treaba!
Le tin pumnii sa le treaca repede.
Dodo-pui si wnimra,
Mai, si eu am un .... ficat!
O sa ne batem in .... "ficati"!
Azi am avut si un incident.
La spital era fffff aglomerat, masinile erau si ele bagate pe alei pe unde reusea fiecare si nu prea mai aveai pe unde sa mergi. Cand am vrut sa intram in cladire nu aveam loc sa trecem din cauza unei masini si am luat-o pe iarba putin. A si aparut o "binevoitoare" din personalul de intretinere (infirmiere) care tipa de mama focului ca nu pe acolo trebuie s-o luam ...etc.... Fiica mea care si asa abia reusea sa=l duca pe Vlad in brate a intrebat-o pe unde , ca nu e loc, si de aici........ ce-a fost la gura "doamnei", dar ce-a fost si la gura lui fii-mea! Ea nu stie multe, are si ea problemele ei si daca o mai si calci pe coada, si mai e si suparata cu Vlad, si se mai si chinuie cu el in brate.......
Am incercat sa-i explic tipei ca mai bine renunta, ca si fii-mea e bolnava..... complicate lucruri!..... Si nici macar nu era iarba! ERAU BALARII!
M-as fi asteptat mai mult sa ne dea o mana de ajutor!
N-or sa se schimbe romanii nici in 100 de ani!
O zi buna maine, la toata lumea,
pupici pt toti
andru_mami spune:
neata!
vad ca tot eu dau cafeaua ,da?
ptr toate fetele,dar repede sa nu se raceasca,da?
pupicosi ptr toata lumea si copiii din dotare
nu mai da nimeni nici un semn de viata pe aici?
babette-sa sea DD sa fie bine si sa aveti noroc in ce v-ati propus si vladut sa fie cat se poate de bine,va tinem pumnii si ne rugam ptr voi,o rugaciune nu costa nimicsi voi aveti nevoie de asa ceva
restul fetelor unde sunteti?
POZE
adrianapop spune:
hello
mersi de cofee
eu fac curatenie generala,,,daca tot nu dorm noaptea ca santem raciti,,
sa continue distractia si ziuaa
m-am hotarat sa spal covoare azi ca e tare cald si bine,,,asa ca de dimineata am scos covoarele afara si acuma curat,,,dupa, bag furtunul in functiune si ne distram de numaaa
babette- sa dea d-zeu sa gasiti solutia potrivita ptr voi,,,doamne ajuta,,,,daca putem sa te ajutam cu ceva,, anunta-ne
Kariguld- pe mine copii astia ma depasesc,,,toata noaptea nu dorm ca au nasul infundat,,febra si dureri de gat,,,,si dimineata la 7 sant fresh si trag de mine sa ma trezeasca sa coboare jos,,,ca nu mai pot sta in pat
Eu dupa ce toata noaptea m-am plimbat de la unul la altul si am controlat si pus picaturi si,,,etc,,as dormi pe la 6-7 dusaaaadar poate la pensie,,,SPER
In timp ce scriu adrian merge singur pe langa mine,,,trebuie sa mearga ,de la masa la pat si tot asa,,dar el se fofileaza si vrea sa scape cat mai repede,,si acuma se uita la mine si zice ..MAMA MA DOARE GATUL NU POT SA UMBLU,, si ii zic,,,pe cosmin il doare tie ti-a trecut,,la care el isi da o palma peste frunte si imi raspunde,,AOLEU mama am uitat ca nu pe mine ma doare ci pe cosmin,am crezut ca ma doare ,dar nu ma doare te-am pacalit,,,dar sa mai umblu?
si rad toti 3 in hohote de cum au vrut sa ma pacaleasca
Ptr asta traiesc si asta ma tine FRESH,,,,ptr ei mut muntii si ajung la KARI in germania,,daca trebuie,,,
va pup dragele mele si va imbratisez
andru_mami spune:
si eu bucatari un pic,am bagat la cuptor o cratita cu ardei umplut,spalat vase,aragaz,maturat la bucatarie,dat la copil mancare de 12 si culcat copilul ca eu mai am de facut niste compot de piersici si de aspirat prin casa un pic,si sunt cam gata.
andrei se taraste prin pat de mama focului,isi ridica funduletul si se impinge ca si cum ar vrea sa mearga in 4 labe dar nu se foloseste de maini f bine cu toate ca asa ca sa se joace isi foloseste mainile,se intinde sus la carut sa ia punga cu pufuleti,dar mai trebuie lucrat cu el,e de munca dar o sa reusim noi,nu ne lasam asa.
pupici ptr toata lumea
POZE