Copii nostri speciali...*(6)*
Raspunsuri - Pagina 8
wnimra spune:
hello
am crezut ca ma trezesc fresh ....dar nu ....nu imi mai suport partea dreapta , imi este rau si nu ma pot misca cu voie buna deloc, ma fortez pt absolut orice...vreau liniste si pace .Tre sa ma apuc sa frec prin toata casa sa am totul bec pt toamna, scos haine mai groase , bagat haine mai subtiri, spalat covor in hol, urcat pe mobila,nu e mult dar eu sunt din carpa , ma detest sa fiu atat de molesita , merg sa ii fac analizele lui alex pt centru si bag si pt mine ca deja gluma de ingroasa.
Andru ms de cofe ...ma bucur pt realizarile lui Andrei , sa vezi cate o sa mai faca pana la craciun
Dodo tare de tot cu "amanta" sotului , macaraua , am ras in hohote....asa amante le doresc la toti barbatii .Am odihnit ficatul meu pt al tau , ai simtit?
Adriana de unde atata forta si putere ? am citit postarea cu glanda , ma bucur ca esti ok, de glanda am si eu frica si sunt exact ca un copil mai bine sa nu stiu ce am si sa nu merg la dr.Pupici pt voi toti , spor la treaba si la udat cu furtunul .
Kari lasa copiii sa se balaceasca , doamne asta era ceva mai tare distractie pe timp de vara la bunica mea ,statea tot in cta la o aruncatura de bat de unde stau eu acum , dar fiind cartier de case era mai ca la tara putin, toata ziua cu furtunul nu stateam un min uscata ....ce vremuri...ii invidiez pe strengarii tai
Babette ma bucur ca Vladut si-a mai revenit, sper sa rezolvi ceva cu operatia , ma gandesc mereu la voi si ma rog sa fie bine
Cat despre incidentul cu "binevoitoarea" nu-ti mai bate capul ....o tampita, femeie fustrata cu sufletul acrit , o durea gura sa vb frumos.
pooop pe toata lumea ....merg sa fac treaba si dupa masa sa merg cu alex la kineto , jur ca numai suport sa il aud plangand,of
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
kariguld spune:
hallo stilatelor!
pe fuga, va salut, am citit doar. si ca sa nu raman datoare, va spun ca va iubesc si ma gandesc la voi!
babette, astept detalii pe PM. nu am inteles prea bine ce anume sa caut....a, vad ca nu ai activat PM-ul tau. activeaza-l!
sanatate tuturor!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
mi-am terminat si eu compotul de piersici-15 borcane si m-am dusuit repede ca sa intru la bazar sa pun ceva ptr mihaita.
kari-si noi te pupam si te iubim in secret aici,sa nu stie sotul,da?sa nu devina gelos...
POZE
andru_mami spune:
ptr toata lumea,dar repede sa nu se raceasca,ce faceti fetelor,ati dezertat toate?
pupii ptr toate fara exceptii
POZE
babette spune:
Andru, merci pt cafea!
Sunt aici, cu multe ganduri, frustari, cautari.... dar sunt prezenta. Caut solutii, nu mai stiu prin ce directie sa merg, dar ma zbat sa rezolv.
Ajung in curand si pe la Giurgiu, mai am de confruntat niste medici pt pareri noi.
O zi buna tuturor,
andru_mami spune:
hellllooooooooooo?
nu e nimeni pe aici?
adriana ce fac copiii,s-au facut bine?
mada cum iti mai e cu ficatul?si mami a avut ceva prob si a luat esentiale si s-a simtit f bine,durerea dispare f repede si i-a zis dr. ca a facut f bine ca le-a luat ca sunt f bune.
nicoleta=-voi ce ati mai facut cu recuperarea,ati reusit ce v-ati propus?ioana ce mai face?
babette-care mai e starea lui vladut?
nikena-pupici acolo unde esti,ne gandim la tine
kari-pupici si ptr tine,mai intra pe la noi
miha-tu esti tare ocupata cu terapia lui mihaita,stim,oricum te pupam si bafta lui mihaita
evelinelr voi unde ati disparut?
si restul fetelor sunteti in concediu?
pupici ptr toate fetele
POZE
andru_mami spune:
babette-ne-am intersectat la subiecte,ai fost mai rapida,gand la gand cu bucurie;sa dea DD sa gasiti o solutie cat mai repede si vladut sa fie ok.
POZE
kariguld spune:
hallo stilatelor.
babette am primit Pm-ul tau. vb pe mail, cel mai bine si usor.
fetelor, va doresc reusite si multa sanatate. ma intorc la treburile imparatiei!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
mai fetelor a dormit azi andrei al meu nici mai mult nici mai putin decat 5 oredeci va dati seama la noapte,o sa fac cafeaua diseara pe la22 ca sa pot sa tin pasul cu el,ca de nici nu se pune problema dupa atata somn.
in rest voi ce faceti?
ptr voi toate
POZE
babette spune:
Andru,
Cred c-ai sa vezi toate filmele diseara si la noapte, impreuna cu Andrei.
O sa-ti pice ochii-n gura de somn, dar vei avea ocazia sa stai pe indelete cu "barbatelul" tau!
Glumeam! Cred ca o sa ai o noapte....... alba!
Noi nu-l lasam pe Vladut sa doarma atata, il trezim intotdeauna la 4 - 4,30. El are programul f regulat. Masa e mereu la ore fixe, somnul, la fel. El ia si medicamente si de aceea programul e fix.
Kari, am sa revin cu detalii.
Wnimra, te-am pierdut, cum te simti?
Adriana, cum te-ai descurcat cu .... furtunul?
Nu a fost pericol sa raceasca mai rau?
Sper ca sunteti toti bine!
Evelinele sunt ok. Sunt la tratament, am vorbit cu Eve-mama si rezista eroic la plansetele Evei-mica cate 4 ore!
Mdanicoleta, cu voi ce este? Ce faceti? V-am sunat, dar.....
Sper ca sunteti bine.
Vladut este inca pe o linie de plutire, se joaca in continuare, este destul de vesel. Nu reuseste insa sa stea in picioruse de loc. Se ridica singur tinandu-se de cate ceva, dar de aici nu mai poate face nimic. Parca ar fi o funie in sac! Maine continui cercetarile.
Va pup pe toate,