Copii nostri speciali...*(6)*
Raspunsuri - Pagina 6
babette spune:
Andru_mami,
Sa creasca mare puiul mic, sanatos, voios, sa aiba parte de bucurii si da parinti sanatosi care sa poata lupta pt sanatatea lui, sa-si gaseasca calea pe care sa aiba noroc, fericire si ganduri bune.
LA MULTI ANI!
babette spune:
buna fetelor,
Multumesc mult pt gandurile voastre bune!
Vladut este o idee mai bine, a inceput sa se joace din nou, isi tine capul si sta in fundulet ceva mai comod, poate sa mearga si in patru labe, nu are prea multa siguranta, dar totusi se descurca.
Crizele acum s-au rarit mult in prima parte a zilei, dar persista catre seara, insa sunt mai usoare. Nu mai sta insa de loc in picioare.
Sunt derutata, chiar necajita. Mi-au sosit concluziile celor doua clinici din strainatate, si amandoua indica interventia chirurgicala!
De maine incep sapaturile, verificarile.......... contactarile.....
Oare ce le-a scapat medicilor din Romania, de nu au recomandat operatia? Voi vedea!
Mai am inca de "alergat" , plec de regula dimineata cu Vlad si ma intorc seara, apoi mancare, vase..... rufe...... Nu prea mai apuc sa ies la discutii dar citesc constiincioasa tot!
Mii de multumiri pt raspunsul la cererea de ajutooooor, wnimra si mdanicoleta!
Va doresc la toti sa aveti zile senine, sa puteti recupera usor tot ce nu pot face puii mici.
Va voi tine la curent cu noutatile
andru_mami spune:
kari-pupici multi si multumim din suflet ptr urari ,asemenea si voua va dorim
babette-multumesc mult si pupici multi ptr voi;ma bucur enorm ce aud despre vladut,sa dea DD sa mergeti pe drumul cel bun si sa reusiti sa scapati de tot necazul
mada-esti o dulce,multumesc mult ptr tel,va pup dulce pe amandoi
POZE
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babette buna fetelor, Multumesc mult pt gandurile voastre bune! Vladut este o idee mai bine, a inceput sa se joace din nou, isi tine capul si sta in fundulet ceva mai comod, poate sa mearga si in patru labe, nu are prea multa siguranta, dar totusi se descurca. Crizele acum s-au rarit mult in prima parte a zilei, dar persista catre seara, insa sunt mai usoare. Nu mai sta insa de loc in picioare. Sunt derutata, chiar necajita. Mi-au sosit concluziile celor doua clinici din strainatate, si amandoua indica interventia chirurgicala! De maine incep sapaturile, verificarile.......... contactarile..... Oare ce le-a scapat medicilor din Romania, de nu au recomandat operatia? Voi vedea! Mai am inca de "alergat" , plec de regula dimineata cu Vlad si ma intorc seara, apoi mancare, vase..... rufe...... Nu prea mai apuc sa ies la discutii dar citesc constiincioasa tot! Mii de multumiri pt raspunsul la cererea de ajutooooor, wnimra si mdanicoleta! Va doresc la toti sa aveti zile senine, sa puteti recupera usor tot ce nu pot face puii mici. Va voi tine la curent cu noutatile |
sanatate lui Vladut! si tie putere si tarie multa! cu respect in fata ta. daca te pot ajuta cu ceva vreodata...sa indraznesti!
si oricare din voi, indrazniti sa cereti ajutor!
Adriano, m-am conversat cu sotul tau....i-am dat si o imbratosare. sa-i spui ca nu-s periculoasa, la varsta mea...nu mai cuceresc pe nimeni!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
neata fetelor!
calda,aromata ptr toata lumea,daca nu ajunge mai fac o tura,da?
ptr toata lumea
POZE
andru_mami spune:
kari-cu siguranta daca vom simti ca ne poti ajuta cu ceva,vom striga catre tine,sau ptr un sfat sau o parere,cu cea mai mare placere vom apela la cunostintele tale
POZE
andru_mami spune:
hellooooooooooo?
hai repede ca vreau sa aud cum v-ati petrecut week-end-ul,poze de la petrceri,una alta,ce mai stati?
povestiti repejor aici cum v-ati distrat sa auda si urechile mele,sa vada si ochii mei,hai hai mai repede
eu am de calcat o groaza si ma apucai de dimi pana nu se pune caldura,ca altfel pe urma se face in casa de mor incetasa ca la treaba cu mine si mai vb
pupicosi ptr voi
POZE
Dodo-pui spune:
prin zona...am bagat a doua masina de spalat.
Maine o sa o vada pediatra pe Isabella(nu are nik)dar dr mea de fam sufla "si-n inghetata" sa nu se frica...avandu-l pe Bogdan in evidenta.Dupa vizita ei de rutina de maine scriu si povestesc ...sunt tare curioasa ce o sa caute caci copila asta-i ok ca sa nu zic perfecta(asa o fad si consider eu....am zis)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
kariguld spune:
hallo stilatelor!
cum mi-am petrecut uichendul? sa iau o gura...
au venit terminatorii acasa, cu chef de viata si nebunii, a venit sorele cu barbatul si doi copii din dotare, am fost sambata seara la restaurant (cumnatul are un prieten roman care are restaurant aici) nebunie curata a fost. circ in toata regula....facut de copii evident. am ajuns acasa la 1 noaptea, abia am culcat copii...ca nu vroiau sa doarma. ieri am gatit ceva usurel si toata ziua am stat in curte la povesti, copii evident s-au comportat ca in jungla, babele erau cu ochii pe noi (am vecine babe). nu inteleg de ce au fost asa nebuni copii, ca la ai mei erau foarte linistiti, cu totii nu numai ai mei...
in fine, sunt moarta de oboseala, abia au plecat musafirii. am de facut treburi o multime....
va doresc o saptamana excelenta si multa sanatate!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
adrianapop spune:
Buna fetelor,,, si eu am o saptamana nebunaaaaaaa,,,,copii cu rosu in gat toti 3,,,2 cu febra,,,si ,,,distractie maxima!!!!
Deocamdata tratez cu homeopate,,ceaiuri miere,propolis si ceva tylenol,,ptr febra,,,,daca maine nu sant mai bine,,merg la dr,,,
ASa ca am avut un weekend beton,,,am incercat si o iesire la restaurant plus club de joaca,,,,ca mai bine se joaca decat sa stea sa boleasca in casa,,,a fost super,,,dar am ajuns franti acasa,,eu nedormita de 2 nopti,,,eu ma intreb cu de ei rezista? de unde au copii atata energie?
Ma depaseste cateodata problema,,,
Acum am terminat mancarea si am facut o praji cu mac si prune,,,super ,am plin de prune in gradina si nu am stiut ce sa mai fac,,,asa ca m-am relaxat la o prajitura
Ma bucur ca voi santeti bine,,,vera vreau poze de la chef,,,,,neaparat,,,
Kari- stai linistita,,,nu ma tem de o imbratisare,,,nici macar reala,,,sa va fie de bine
In rest,,,wnimra? pe unde umbli draga mea?
va pup pe toate