Copii nostri speciali...*(6)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

am pus mesajul acela cu speranta ca il va citi poate si d-na"alice",atotstiutoarea si poate acele versuri ii vor lumina mintea si va invata sa pretuiasca mai mult mamele cu copii speciali.

POZE

Mergi la inceput

fetelor ati dezertat ,pe unde umblati?
sau leneviti cu familia,la racoare,la un film?
pupici ptr toata lumea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor!
Adriano, m-ai facut sa plang! eu cred ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce! El stie ca vom deveni puternici, atunci cand ne daruieste ceva...nu tocmai pe dorinta noastra!

Dodo, .
Mihaela, concediu eficient.
Nikena, ce mai faceti voi?
Babette, ce face Vladut? dar tu? multa putere si tarie sa-ti dea DD!
Madalina, imbratisari calde si uichend fain!
Andru_mami, am vazut pozele, nu prea te-ai bronzat...pup un flacau special si dulce
Mdanicoleta, sanatate si impliniri!

am uitat pe cineva? iertare, va doresc uichend fain si sanatate multa!

astept musafiri, vine sora'mea de la Cluj, (de fapt vine din Elvetia, merge spre Austria) cu sotul si cei doi copii, stau pana luni. o primesc pentrca-mi aduce copii!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

vera, sanatate pentru andreiutu
vorbim si maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna doamnelor ! La multi ani pt. pui Andru-mami ! Ati fost pe la dr. Stoica Sergiu ? Ce fel de medic este ? Eu am fost o data si am discutat cu dansul dar acum trebuie sa merg si sa ii arat RMN-ul lui Ionut. Din cate am citit , mai devreme sau mai tarziu va trebui operat . Cred ca o sa-l opereze dr. Stoica .
Undeva pe net am citit despre cazul unui copil care pana la varsta de 7 ani a trait cu diagnosticul gresit - distrofie musculara . La 7 ani , in urma unui RMN au descoperit ca avea siringomielie - acelasi diagnostic ca al lui Ionut . A fost operat si la 3 zile de la operatie a mers singur in picioare( inainte de operatie mergea sustinut ) . La o saptamana de la operatie a facut temperatura si pana au ajuns la spital a fost diagnosticat cu viroza iar la spital l-au diagnosticat cu meningita luata in timpul operatiei . La doua ore de la internare copilul a murit .Cat de ...
Oare in urma acestei operatii si Ionut se va mai recupera ? Imi este teama de posibilele complicatii !!!

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE!!!!!
pentru andrei si mama lui

Mergi la inceput

multumim mult de tot
ptr ioana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!!!

Sa iti dea D-zeu sanatate,fericire, noroc ,sa fii o alinare, o bucurie si un sprijin ptr parintii tai ,,,
Sa fii binecuvantat cu o familie fericita si sanatoasa care sa fie alaturi de tine intodeauna.
Vera draga ,sa fii iubita si fericita ,sa te bucuri de baietelul tau ,iar cel de sus sa fie alaturi de voi in fiecare secunda a vietii voastre.

Distractie placuta si o zi minunata....
va pupam toti

Mergi la inceput

adriana multumesc din suflet,asa sa fie cum zici tu si asa sa dea DD la toata lumea si la toti copiii speciali;
pupici multi ptr voi si va invit la o felie de tortsi un pahar cu suc
multumim mult de tot,asemenea si voua sa va dea d-zeu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

LA MULTI ANI! Andrei-Catalin

sanatate, bucurii si impliniri! Andru, sa-ti traiasca feciorasul, sa va aduca numai bucurii si fericire! iar voi sa fiti sanatosi si puternici pentru el!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput