Copii nostri speciali...*(6)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

adriana-si eu ma numar printre "norocoasele" purtatoare ale virusului herpetic si mie imi trece f repede cu aciclovir crema sau daca e f grav iau pastile,cand l-am nascut pe andrei si am aflat ce i se intamplase si asa,am facut pe toata fata,pe nas,fata,frunte,gura,eram plina,vai de steaua mea pana mi-a trecut,de,de la suparar,la cat am plans atunci,nici lactimi nu mai aveam.

pupici ptr toata lumea si o seara cat mai placuta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Somn usor!

Vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna
se pare ca suntem in club aici. si eu am virusul ala herpetic. un sfat descoperit intr-o revista de sanatate acum cativa ani, iaurtul simpul racoreste si reduce durerea, orice iaurt simplu de la magazin. se pune pe un tampon de curatat fata si se aplica gros, se usuca in cateva zeci de minute, dar se pune din nou si tot asa. e cumva inestetic, trebuie sa stai in casa...dar se merita ca te scapa de durerea aia patrunzatoare. si aciclovirul e bun si plasturii aceia care se aplica direct pe el.

babette maine intreb la magazin, azi n-am gasit decta un vanzator care nu stia detalii. trebuie sa vb cu patronul. maine dimineata am termin. limba germana este greoaie, mai ales gramatica, dar trebuie sa ma perfectionez!

va pup, o seara buna sa aveti!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dodo-pui si wnmira si multumesc frumos.
Adriana, mie imi era f bine cu Zovirax. Masam herpesul pana intra in piele si in 2-3 zile era gata. Daca simteam dinainte mancarimea?arsura, ma dadeam cu Zovirax si-l stopam. Multa sanatate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

buna dimineata,,,cafea ptr toate

m-am trezit ff devreme,,nici nu am prea dormit..am niste dureri groaznice,,,daca va puteti imagina vreo 7-8 vezicule pe toata buza de jos plus sub buza pe fata deja s-au extins,
M-au durut de am crezut ca innebunesc,,
mi-am cumparat si ce mi-a zis Mdanicoleta,,iar crema aciclovir,zovirax.plasturi,tablete de toate concentratiile plus isoprinosine care e ptr imunitate herpetica,,,,TOATE le am in casa in cantitati impresionante nu plec mai departe de casa fara crema si tablete,,,,
de-a lungul anilor am incercat tot ce-a existat pe piata,,plus babesti,,,eu faceam lunar herpes pana eram la facultate,,,atunci mi-am facut un vaccin si o cura de vreo 2 luni cu isoprinosine,,,si am inceput sa fac mai rar,,,de 3,4 ori pe an,,,,
dar probabil mi-a scazut imunitatea si rezistenta incat am facut asa multe acum,,,
am o buza,,,ca de m-ar vedea Marilena Nitu ar fi geloasa,,,,,

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata!
buna cafeaua ta,multam,sa mai dai ca-i tare buna

restul fetelor cum va e cheful?

intru mai tarziu un pic caci s-a trezit dl.andrei si asteapta papi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata!
of,adriana...si eu am virusul,insa mie mi-au iesit cel mult doua...e groaznic ce trebuie sa suporti,mai ales mancarimile...,sa treaca mai repede!
fetele,va doresc o zi buna....a venit toamna..la noi ploua si eu azi am program adminsitrativ,sper sa nu mai ploua sa pot strege geamurile...de maine reincepe si mihaita terapia...

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor..

Si la Navodari ploua ...copii am facut(daca m-ai vreau n-am cu cine ca am trimis consortul sa dea drumul la apa in 4-5(deseara sau maine-gata))iar bani de unde sa-numar...prin urmarea:
-am deschis capitol Nou*(7)*
-am pus ardeii umpluti la foc
-sper sa calc am un munte de rufe de calcat
-007 lasa geamurile ca ploua cica pana vineri

herpes am avut cred ca de 2 ori in viata (eram mica)stiu ca-s urate

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput