Copii nostri speciali...*(6)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

babette-gata m-am dumirit de care magazin ziceai,nu acolo nu au asa ceva,suporturi de cada,nu,in schimb da sa stii ca i-am luat multe lucrusoare de acolo lui andrei,sunt si mai ptr buzunarul meu ,nu sunt ele f calitativa dar merg,de purtare pe acasa merg,ba chiar mi s-a intamplat sa gasesc si lucruri bune care au rezistat f bine,le-a purtat 2 ani,si nu sunt nici f scumpe,ieri spre ex am fost eu sa ma uit de un trening ptr andrei,erau mici de el ce mi-a placut,dar am gasit un hanorac frumos si bun la material la 10 lei,deloc scump,iar body-urile erau 5 lei.

Dodo- ma bucur sa aud ca isabella e bine si e activa,ba chiar curioasa de lucruru noi,sa dea DD sa fie asa in continuare.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

care a spus ca radiez? se vede prin PC?!!! gut!! e bine daca pot sa trimit raze la voi! de iubire!

Dodo, ce ma bucur pentru Isabelle! sa dea DD sa fie bine si cat mai vioaie. eu avand baiat si fata, pot spune ca in anumite domenii fata a fost mai lenta decat baiatul. a mers mai tarziu de-abusilea, in picioare a mers la 1 an si 4 luni, a vb mai tarziu, clar pe la 1 ani si 7, 8 luni. chiar daca s-a invatat la olita mai repede am scapat de pampers la 2 ani jumate, baiatul pe la 1 ani si 4 luni era gata.
asa ca nu trebuie sa te sperii, sa te informezi cat mai bine si sa ceri sfatul medicului in orice problema.

va las, ca de azi reiau cursurile, fac cursuri pentru perfectionarea limbii germane, in fiecare zi. merg la o scoala pentru asta. asta, pe langa job si responsabilitatile de mama/sotie/amanta! (a propriului sot, evident!)

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
adriana, ca de obicei....dai si haina de pe tine
eu o sa incerc sa dau un PM dar nu stiu daca reusesc ca am incercat cu babette si nu mi-a reusit
noi am terminat terapia si am patit-o ca alex...rosu in gat si febra. sper sa nu se complice ca deja e pe antibiotic si febra tot face
pupici fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

nicoleta-imi pare tare rau ptr ioana,dar cum i-am spus si wnimrei,nici astea nu le putem evita la nesfarsit,e nasol ca ei imunitatea mai scazuta si cum e ceva,hop repede la ei;sa dea DD sa va treaca cat mai repede si sa nu apara complicatii,e destul de firava si ioana,ma rog ptr voi sa va fie bine.

mai fetelor vorbeste copilul asta al meu de la o vreme de nu ii mai tac gurita aia,bineinteles pe limba lui,dar vb frate nu se incurca,zici ca l-a facut masa la moara,mie imi place ca vb dar nu inteleg ce zice asta e mai nasol,si cand sa asculti o stire,nema,ca nu poti ca vb andrei.

ptr toate fetele si doamne ajuta sa va faceti bine copii-alex-ioana si atat ca sper sa nu devina epidemie,da?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Ce fac fetele?
In fuga si eu pe aici!
Macar sa va salut si sa va citesc

wnimra ,
Nu cumva v-ati plimbat in apa rece? Poate asa a avut placerea sa raceasca! Zic si eu, nu dau cu parul!
Daca poti da-i si niste ceai cu multa miere si lamaie. Sanatate multa.

Adriana,
Asa e, nuntile "de noapte" sunt cu alt farmec. La adapostul noptii totul e mai misterios, mai permis, mai deosebit. Si parca ai si mai mult curaj sa te lasi in voia distractiei!
Bine-ai revenit aici cu noi.

Andru,
Ma bucur sa aud de "conferintele lui Andrei" . Ce-ti mai trebuiesc stiri si altele.... Le ai acasa deja!
Magazinul va fi mai dotat dupa ce va incepe scoala pt ca acum deja s=au epuizat stocurile. Sunt si multe lucruri calitative si pretul e super. Si eu am nevoie de body-uri dar nu pot veni decat pa 10-12 la Giurgiu.

kariguld,
spor la invatat! Germana mi s-a parut totdeauna o limba grea dar frumoasa. Stiu sa citesc bine, stiu si cateva cuvinte, expresii de politete etc, dar.... desi mi-ar place s-o stiu, mi-e greu s-o aprofundez.

Dodo,
Ma bucur pt puiuta ta

mdanicoleta,

mihaela, nikena (ai disparut? nu ti-au mai dat drumul?) si celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

babette,,,bine ca ai intrat,,
vreau sa imi mai scri odata adresa ta exacta unde sa pun hainele ptr vladut,,,
wnimra-si tu,,ca nu vreau sa gresesc si sa nu ajunga,,,sa imi scrieti pe email sau Pm,,,
Am facut 5 pachete mari frumoase,,sper sa va placa,,,numai ca incaltaminte nu a incaput nimic,,,,deoarece nu am gasit in tot orasul cutii mai mari,,,,sant asa de indesate ca puscaa,,,,,,dar le-am lipit bine si le-am legat si cu sfoara,,,cerinte de la posta
in rest imi pare rau ca santeti bolnavi,,,si noi am tras daca va amintiti vreo 2 sapta,,,plus ca eu am un herpes de toata frumusetea care ma doare de morrrrrr,,,,
va pup si maine dimineata am vb la posta sa le duc si ziceau ca pe vineri le aveti,,,abea astept sa le primiti si sper sa va bucurati,,,,,eu deja ma bucur la gandul ca voi o sa fiti bucuroase,,,,,daca intelegeti ce am vrut sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eu cunosc 4 kinetoterapeuti dar nici unul nu poarta acest nume

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

NanaMotoc nici eu nu cunosc.

mdanicoleta o pup pe Ioana si sa ii treaca repede si alex azi era roz in obrajori
Adriana imi pare rau de herpes, in 3 zile iti apare , 3 iti sta si in 3 iti trece eu zic sa il dai cu ceva special de la farmacie si poate nu mai este dureros, eu de obicei fac afte mai ales cand imi este rau si sunt oribileee.

Care a mai dat echinaceea la copii si cat timp? ca termin prima sticla, am luat-o de la plafar.

pooop

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

eu sant fericita purtatoare a virusului herpetic fac de cand ma stiu,,,e inutil sa spun ca am facut 1 milion de tratamente,,vaccinuri ,,degeaba ,dispare si apare la situatii de stres,CM sau mancare prea multa,,,,
DAca stau sa ma gandesc toate le-am avut,,,DAR azi mi-au iesit 5 vezicule toate pe buza de jos si ma dor de imi vine sa mor,,,,,
am creme,tablete,tot ce se poate cumpara de la farmacie,,,dar nimic,,,, atatea vezicule deodata nu am avut din anul 1 de facultate ,,,de vreo 9 ani,,,

eu le dau la copii ptr imunitate ,sirop imunoroyal JR si sirop de coacaz negru facut in casa ,,,,le-a prins bine intodeauna...
va pup si insanatosire grabnica la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
eu nu i-am dat niciodata echinaceea dar stii , wnimra, ca eu sunt cu oscilo dar am oprit pe lunile de vara si cred ca am gresit. o sa incep iar si am inteles de la dr ca trebuie sa-i dau si vit d in lunile cu r....asta imi zicea si mama si faceam misto de ea.
adriana, mie cand imi iesea herpes,foarte rar, luam de la farmacie apa de gura ossidenta, puneam solutie nediluata pe betisoare de urechi si tineam apasat pe herpes pana se ardea. si trecea destul de repede si nu mai durea. apa asta de gura contine ceva ce arde, cred
la toata lumea

Mergi la inceput