Copii nostri speciali...*(6)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

adriana-sunt binevenite

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Ok,,,ma bucur ca nu v-ati suparat,,,

va rog sa imi trimiteti voi pe PM adresa exacta si numele complet,,,
daca doriti si ceva incaltari sa imi spune-ti si nr care credeti voi ca o sa ii fie bun la toamna,,,
daca mai doriti sosete,caciulite,,,sa imi scrieti,,,,
madalina- alex poarta si altceva inafara de ghetute ortopedice,,,? ca am niste adidasi super faini,,,te rog sa imi spui nr daca vrei,,,
oricare dintre voi vrea, sa imi spuna pe PM,,,nr si ce ar vrea,,,eu daca am pun cu drag,,,,,
va pup pe toate

Mergi la inceput

babette-ma bucur mult sa aud ca sunteti bine in continuare si ca ati gasit o luminita care as vrea sa va indrume pe drumul cel bun,sa dea DD sa fie cat mai bine si vladut sa ramana in starea de bine si mai bine pana cand gasiti solutia si hotarati unde mergeti;si multumesc de ajutor cu suportul ptr cada de baie;nu am mers la magazinul acela,sincer ii mai cumpar hainute si de la buc cand mergem la recuperare si andrei a avut f multe de la nepoata mea,lcruri f bune si de calitate si ne-a prins f bine,nu a fost nevoie sa ii cumpar atat cat ar fi fost nevoie.

POZE

Mergi la inceput

adriana-ma bucur sa aud ca te-ai distrat,mai simtim nevoia si noi din cand in cand sa evadam,si noi ne pregatim de o nunta,e in octombrie si trebuie sa mergem sa cautam ceva de imbracat pt amandoi,nu ne-am mai luat de f mult timp,am avut destule prob si pe noi ne-am trecut pe locul 2-3.

wnimra-mutam de coffe,prinde bine ca aseara ne-am culcat cam tarziu,ne-am uitat la nunta noastra sa vedem daca a fost cineva la nunta ca ne-a dat invitatie si noi stiam ca nu a fost la noi,dar sa fim siguri sa nu ne faem de toata cacaua,si bine ca nu a fost ca sincer nu stiu cum ne-amfi descurcat cu inca o nunta,avem deja una in octombrie si banii erau planificati deja ptr aia,pe aici merge masa la restaurant cam 600-700 ron,deci iti dai seama;am vazut pozele voastre,ptr ca ma uit mereu sa vad ce mai pui nou pe acolo,ma fara ocolisuri dar voi sunteti frumosi in orice ipostaza ,oricum ati fi,pe cuvant.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

helloo

Rosu in gat cu un laringe aranjat de toata frumusetea , a facut si febra si azi noapte si azi putin , mi-a recomandat antibiotic, nu prea am vrut dar mi-a zis ca prea e colorat in gat ca sa ii treaca doar cu naturiste, asta e , data trecuta l-am doftoricit natural acum nu mai merge, orice ca sa fie ok.

Adriana pt ce sa te ascunzi , doar nu faci trafic cu stupefiante
....esti prima persoana care mi-a trimis hainute , eu nu am avut de unde sa iau, doar am dat....asa ca mi-au prins super bine si le-am folosit cu placere pe toate, cand raman mici , am mamici abonate deja....abea astept sa il imbrac cu bluzitele si iti multumesc din suflet ...iar...blugii ii vin belea, pe toate le poarta.
Multam' de tort si prajitura...hmm curios dar nu ingrasa...ma bucur ca te-ai distrat si dantuit chiar daca nunta a fost de la 14, ai evadat putin si ai platit pretul placerii mai ceva ca mos craciun, hihihihi....parca ii vad pe toti trei cata zarva faceau la desfacut cadouri
Kari noi suntem bine dar tu parca radiezi, cel putin asa se simte , transmiti o stare de bine
dodo te rooog mai stii ceva de apa calda, vreau si eu in cada cu clabuci si pluteala ( glumesc )....pupici copiilor , cum se mai simte cea mica ?

Fetelor pup pe toate , merg sa prepar antibioticul ca este suspensie si sa doftoricesc copilul care a fost exemplar de cuminte la dr.

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

si sa stiti ca nu fac exceptii eu pup pe toata lumea de aici,so:

Dodo-pupici ptr micuta si ptr toata gasca ta,fara sot sigur

mdanicoleta- ptr tine si ioana;ce mai faceti voi,cum merge terapia?

kari- nu uit de tine nicicum,pupici ptr tot batalionul(a se citi copii)

nikena,heer,asteryaro,crismac,evelinele--si sper sa nu fi uitat pe nimeni,pupici multi ptr voi si copii si multa sanatate acolo unde sunteti

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Vera multumesc frumos , macar in poze sa aratam bine si fericiti ca in relitate suntem mai suparati putin pe viata....mie mi-a placut poza cu Andrei in scaunel, m-am uitat mult si bine , doamne cat a crescut , este mare mare , cat alex, si sta destul de bine , tare mult a mai recuperat mititelul, bravo lui si felicitari pt tine.

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

mada-off,imi pare tare rau ptr alex,cred ca e de la schimbarea asta sau poate a baut el ceva mai rece/
oricum il pupic dulce si sa dea DD sa se faca repede bine,ca oricum au ei destule,dar.....nici pe astea nu le putem evita la nesfarsit.

POZE

Mergi la inceput

miha-frumoase poze pe unde ati umblat draguta mea,sa fii sigura ca se vede in privirea lui mihaita ca i-a placut,acum tu stii mai bine dar se vede clar ca era incantat,ma bucur ca v-ati relaxat un picut.
si sa fie bine in continuare sa dea DD

nu uitasem de tine sa stii

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Adriana m-am descompirat(ai PM)
Andru da de ce fara sot,vrei sa se simta discriminat,
babette
madalina insanatosire grabnica puiutzuluiapa calda se vede la orizontoriSper sa aveti cat mai repede ca stiu ca-i greu fara...din surse am auzit ca e vorba de maine/poimaine...acum nu stiu...

Isabella este ok,pe zi ce trece mai vioaie,mai doritoare sa o ia din loc dar mai e pana atunci(o incanta faptul ca Bodo "defileaza" prin casa )

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput