Copii nostri speciali...*(6)*
Raspunsuri - Pagina 17
andru_mami spune:
NEATA!
calda si cu miros de scortisoara,ca la ce reacoare e afara prinde tare bine,nu?
hai sa aud cum v-ati petrecut duminica???????????????
m-au uitat de supotr de baie ptr cada ptr andrei dar sunt dezamagita ptr ca nu au decat ptr maxim 12 luni si maxim 70 de cm iar andrei are 92 cm,si greutate maxima trebuie 8 kh si andrei are 11;ce ma fac?
nu vreau sa va sric dimineata cu meu ca nu am nici motiv asa intemeiat sa plang,doamne fereste sa nu am si nici voi sa nu aveti vreodata,dar ma vaitam si eu un pic la voi,ca la cine altcineva?
toate fetele sunt ok?
piticii sunt toti bine?
pupici ptr voi toate
POZE
kariguld spune:
hallo stilatelor!
babette, succes azi si multa tarie! iti emailez mai tarziu putin.
Andru, nu cred ca vei gasi o cadita mai mare decat ce ai vazut, de obicei sunt facute pentru copii pana la un an...din cate stiu eu. dar poti gasi una clasica, mare carte are peste un metru si este complect dreapta, o mica vanita de fapt. si poti pune in ea ceva, un prosop pentru sprijin....zic si eu.
fetelor, noi suntem bine. aseara ma scoas gasca afara, ca scoteau flacari in casa. ne-am dus in oras la plimbare, in sunete de "fanfara"(a se citi nemultumiri) dar pana la urma a fost bine. am ajuns in parc si ne-am plimbat pana au obosit copii. azi cu slujba si treburile pe langa casa.
va doresc o saptamana cat mai buna si cu realizari! sanatate!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
mie mi-e un somn de imi vine s mor,as dormi ca ursu de la vremea sta,la noi a plouat cu galeata si era un frig afara de imi inghetase picioarele ca eu si asa sunt mai degerata de felul meu;am mers pana in oras sa ii iau lui andrei un trening,nu i-am gasit ptr ca ce am gasit bun si frumos era mic de el si m-am limitat la o pereche de blugi mito si un hanorac super,asa ca se duse si banii,trecui pe la brd sa pun banii ptr produsele licitate si gata,inapoi la plapuma.
kari-da,ai dreptate ,sigur nu o sa gasesc mai mare decat ce am vazut,asta e ,am cadita cu forma anatomica ptr el d cand era bb dar imi placea aia sa il pun asa in cada,dar asta e ,merge si fara.
in rest toate fetele,ati inceput programul de kineto,unde umblati?
sau leneviti de la vremea asta?
hai ca va pup pe toate si merg sa trag si eu un pui de
POZE
wnimra spune:
bunaa
Si la cta a plouat si este racoare , timp de numarat banii si facut copii, bani nu am , copii cu cine ca sotul e la munca asa ca am facut ciorbica si spalat de vase alea alea, mi-am scrijelit in cap ca pe 30 aug este ziua lui fimiu de nume , ca sa nu mai uit si ieri ....pai am fost in parc si putin pe plaja , a fost atat de frumos , bine ca ne-am dus , am incheiat sezonul ca de azi miroase a toamna ....
tatal prietenei mele a decedat azi , nu a mai rezistat, sunt trista pt ea si ma rog ca fam ei sa treaca cu bine peste nacaz.
O sa pun niste poze de ieri cat beau coffe cu scortisoara de la Vera(Andrei sa poarte hainutele noi sanatos)....buna cafea faci , abea astept sa de-a si Adriana cafea plus detalii de la nunta.
Da la mine o ciorbica calda si buuuna si niste suc
pun pozele si merg la copil ca azi a stat mai mult singurel si s a jucat, este putin fonfait si ma oftic tare , ii dau echinaceea la greu , sper sa isi faca efectul si sa il tina mai rezistent la raceli.
pooop pe toata lumea
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
babette spune:
Buna,
Am zis c-o sa ma culc devreme caci am avut o zi tare obositoare, dar nu pot sa nu va spun doua vorbe.
Am fost cu Vlad la al n....-lea control. Am staaaaat in anticamera, doar nu eram numai noi cu necazuri! si Vlad era tare plictisit si nu mai avea rabdare caci ii era si foame. Am coborat la masina sa-i dau sa manance si dupa aceea a avut chef de joaca, asa ca exact cand ne-a chemat medicul, era in forma. Chiar l-a intrebat pe medic ce face cand a luat CD-urile sa le verifice, din "te" a se citi "ce" nu l-a lasat. A vrut sa stie tot ce face. A-nceput sa rada si medicul, era incantat ca Vlad nu plangea si chiar era curios sa vada el totul. Concluzia a fost ca va cere si parerea medicilor francezi ca sa fie sigur. Asa ca vom mai sta putin (aprox 2 sapt) pt ca exista riscuri si nu vrea sa greseasca. Mi s-a parut sincer, am incredere in el, sper sa fie bine.
Acum cand si Vladut se simte mai bine, parca mi-e mai usor sa discut, problema e cat timp va fi asa? Zilele astea am sa-l programez iar la bioenergoterapie pt o noua serie si sper sa dureze mult acest bine.
Intre timp astept inca trei concluzii - 2 externe si una din tara.
Sper sa-mi indrume DD pasii si sa fac pt Vlad ce e mai bine pt el.
Am vorbit si cu Evelina. Era mai linistita si incantata ca printesa ei era vizibil alta. Imbunatatirile sunt lente, dar sunt cu certitudine. Se pare ca tratamentul are efect intradevar. Doamne-ajuta!
Andru,
Cere pe g.... -suport ergonomic pt cadita
-bebeconfort sezlong pt baie
-sezlong bebe pt baie rotho
- " " " jane
- " " " buddy
- " " " disney
Nu uita ca atunci cand il pui pe Andrei in apa, el nu mai are 11 kg, ci e mai usor! Nu conteaza lungimea sezlongului, pt ca are opritor la fundulet si piciorusele nu trebuie sa stea pe sezlong ci pot sta si in afara lui.
Ai fost la Giurgiu? Sti magazinul de langa Casa de sanatate ?
Are lucruri interesante acolo. Cred ca-l sti pt ca am vazut ca Andrei era imbracat cu o bluzita identica cu a lui Vlad si eu am luat-o de acolo.
wnimra,
Bunaaaaaaaaaaaaa ciorbica!
Si frumoasa plimbarea!
Nu ne-ai invitat si pe noi .
Dar lasa c-o sa ne revenim noi!
Adriana,
Mai poti? Mai aveti picioare?
Kari,
Multumesc pt urare. Ti-am raspuns la maill.
Cred ca ma opresc pt ca tare vreau un.......... pat!
Noapte buna tuturor,
wnimra spune:
.....calda , cu aburi si bunaaaaaa
na ca m-am trezit si eu de dimineata, merg cu alex la dr ca mi-a racit din nefericire, tre' sa cunoastem si noua dr ca s a schimbat si sa facem analizele pt centru , apoi kineto si acasa.
babette imi place ce scrii despre Vladut, se pare ca acest medic chiar este interesat de starea lui si sigur o sa va ajute sa luati o decizie buna, iti doresc rabdare si putere si pt Vald multa sanatate si chef de joaca.
O zi buna tuturor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
Dodo-pui spune:
prin zona si nu numai.
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
kariguld spune:
hallo stilatelor.
babette, iti emailez indata ce am un raspuns. diseara sau maine dimineata poate. am inteles tot ce mi-ai spus!
ce fac fetele? sper ca sunteti bine!
o zi excelenta va doresc!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
adrianapop spune:
la raport si eu
mersi de cafele,,,foarteeeeeee bune,,,
azi va servesc cu tort si prajitura
am sosit aseara de la oradea,destul de obositi si cu dor de copii
Nunta a fost ff frumoasa,reusita am stat de la ora 14 pana la 24 si am dansat,,,dar nu mi-am rupt pantofii,,,,am imbatranit si nu mai rezis atata la dans
cu ce nu pot sa ma obisnuiesc e o nunta care incepe la ora 14,,,e prea devreme ptr dans si chef,,,si pe cand mi-ar veni cheful asa pe la ora 8 seara sant obosita de stat sau dansat,,,,,mai frumoase sant nuntile de seara,,,sincer,,,asta e parerea mea
per ansamblu m-am bucurat ca am evadat de acasa doar noi doi,,si ne-am reincarcat bateriile
copii mi-au facut o lista lungaaaaaaaaa ca daca calculez e mai ieftin sa stau acasa dar am executat si am ajuns incarcati de cercei,margele,coronite , manusi si sabie de zorro
ma bucur ca santeti toate ok,,,numai vesti bune am citit ceea ce e OK
Acum altceva,,,vreau sa nu ma ascund si sa trimit 100 de PM,dar nici nu vreau sa jignesc pe cineva,,,,,m-am bagat intre hainele copiilor,,,am destule mai micute si de fetita si de baieti,,,
,Dodo-pui si mdanicoleta,,vreti ceva hainute de fetita?
dodo ptr fiica-ta sant care o sa ii fie bune la iarna sau vara viitoare,,,
Mdanicoleta-sant hainute bine intretinute,pantalonasi si tricouri ,ceea ce schimbi zilnic la un copil,,,daca te intereseaza cu drag,,
Vera- vrei ceva pantalonasi si tricouri la andrei? sosetute,caciulite,ciorapi cu chilot,,,,,
Daca da,,,va rog sa imi raspundeti azi,,,ca fac pachete si maine pun la posta,,, NU COSTA NIMIC,,,,decat sa stiu ca o sa le purtati cu placere,,,sau le dati mai departe daca nu va folosesc
babette,wnimra,,maine merge pachetul ptr voi,,,,cred ca face vreo 3 zile,,,dar va scriu eu,,,
ptr celelalte mamici,,,imi pare rau dar hainele sant mai mici de 5 ani,,cea au ramas de la baietetii mei,,,cu drag as trimite la toti,,,
astept raspuns ,,,si va pup cu drag
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianapop ,Dodo-pui si mdanicoleta,,vreti ceva hainute de fetita? dodo ptr fiica-ta sant care o sa ii fie bune la iarna sau vara viitoare,,, |
Eu una da
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema