Copii nostri speciali...*(6)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

babette promit ca imi plimb unghiile roz si il poop
si eu poop pe toti trei copiii
Azi este zi de gatit ceva bun , stat in fam , ne-am jucat cu mingea pe covor pana i-a fugit pampersul lui alex si a facut pisu pe el de ras...dupa masa il scoatem afara sa il plimbam.
Iti urez duminica placuta si relax total.....baie in piscina si pt mine plsss

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

wnimra,
Ai vazut ca e ziua lui!
De aceea azi ne dai un suc si o prajitura!
Abia astept!

Mai avem pe undeva vreun copilas Alexandru sau Alexandra?
Eu stiu ca da!
Ii pupam dulce si le dorim sanatate si sa creasca mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

da bai cat pot sa fiu de uituca ,doamne doamne,scuzele de rigoare,dar daca soacra a luat calendarul din perete si eu si asa nu prea ma uit prin el,ce stiu din auzite,in fine.

LA MULTI ANI ALEX,SA FII SANATOS,SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI IAR EI SA FIE SANATOSI SA TE CREASCA SI SA ITI FACA TOATE PLACERILE,SA FIE MANDRI DE TINE.

scuzele de rigoare,te rog,mada,promit sa nu mai uit nimic si daca mai este cineva care isi serbeaza ziua numelui astazi,spun tuturor LA MULTI ANI.

babette-chiar ca mi-ar prinde bine o iesire la o terasa,dar e treaba ca incepe amaratul ala de meci si sotul e microbist infocat,asa ca pot sa ma rog pe langa el,nici o sansa.
pupici ptr tine si vladut.

POZE

Mergi la inceput

kari-tu ce fc draguta,pe unde umbli?

mai fetelor stiti pe unde as putea sa gasesc o cadita gonflabila sau este ceva ca nu stiu cum se numeste,tot ca o cadita care o poti pune in cada sa stea copilul lungit asa si fara sa ii intre apa in urechi ?

andrei nu accepta deloc la baie si mie si greu sa il tin asa,de multe ori intra tasu cu el in cada ,dar ii mai fac baie si cand nu e el acasa si mie greu cu o mana sa il tin si cu una sa il spal.

pupici ptr toate fetele fara exceptii

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Foarte tare babette ....m-am uiatt ca muta in calendarul de pe forum , nu am vazut nimic si am zis ca te-ai referit ca e duminica si tre' sa mergem la plimbare........acum m-am uitat si am vazut , ms mult

Lume lume azi a fost ziua lui fimiu ....pai sa imi traiasca Alexandru the Great......su , praji si de baut la toata lumea ( abea am aflat si eu)
....

poop pe toata lumea ....revin , merg sa imi anunt sotul ca este ziua la copil......de cand am zis sa intreb un preot ca sa stiu exact cand este ca asa era si prin decembrie ceva tot cu sf alexandru si preotul de la botez ne-a zis sa ii tinem ziua de nume in sfanta zi de craciun ca este Cristian.....tare ametita sunt....de la unghii mii se trage

pup fetele mele

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

plimbare august
sper sa va placa pozele din plimbarea noastra!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Andru,
Intra pe magazinele on line, sau pur si simplu cere pe google suport baie si vezi ca sunt multe modele si practice si frumoase (ex suport "tai li"). Cauta, sunt destul de accesibile. Vladut al nostru NU VREA sa IASA din baie! Ar sta toata ziua sa se balaceasca.
Eu caut pt el un guler gonflabil special ca sa-i fac usor baie in piscina. Dar n-am gasit. Nu vesta, ca nu e buna pt el, doar guler.

Mergi la inceput

Maine avem iar o zi grea. Trebuie sa mergem din nou sa mai facem investigatii.... Vlad e satul de drumuri, scari, cabinete.....
Dar n-avem incotro.
"Daca e musai, cu placere"!

wnimra, a mai ramas putina prajitura?
Mai vreau!
De Craciun toata lumea asteapta daruri, cui ii arde de onomastica daca e mai important Mos Craciun? Cu cat mai multe zile deosebite, cu atat mai multa veselie in casa!

Mihaela, nu pot sa intru!

Andru, la mine a fost si formula 1, nu numai meciuri!
Dar cum asta noapte (pardon ! azi dimineata! ) m-am culcat la 4,30 ,
am dormit dupamasa de am rupt!
O sa vad daca voi mai dormi la noapte.

Adriana,
Spor la joc! Cand iti revii, zi-ne si noua cum a fost.
O saptamana minunata si cu surprize placute va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

babette,am corectat link-ul,acum se poate vedea!
multa bafta maine si multa putere lui vladut!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

ia uite ma ca au inviat fetele mele pe aici pai asa mai zic si eu,activitate nu stati acolo in umbra si cititi,iesiti aici ,mai o poveste,una ,alta si sa vezi ce bine e .

babette-merci de ajutor,nu imi licarea sa ma uit pe google,mi-a fost mai usor sa va intreb pe voi,oricum merci si pupici ptr vladut si ptr tinesi doamne ajuta sa gasiti dr. care sa va ajute cat mai repede.

o noapte linistita fetelor,somn usor si vise placute,cine vreti sa va sarute.

POZE

Mergi la inceput