Copii nostri speciali...*(6)*
Raspunsuri - Pagina 13
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Dau copy-paste Din pacate la noi povestea are si "sezonul2".Am observat schimbari in bagajul de achizitii ale Isabellei doar la o saptamana dupa vaccinul de 4 luni.Am reusit performanta sa nu-si mai tina capul-daca o tragi usor de manutze(daca i tii de subrat pareok).Azi am ajuns la un medic in care am incredere(spune adevarul ,in fata..frumos dar fara cosmetizarea adevarului).Da o reactie la adversa la vaccin. Este pe remedii homeopate...o voi programa la neurolog...trebuie sa inceapa si ea kinetoterapia Altceva nu a mai pierdut din achizitii...si asta ma bucura rade chiar hohoteste;muta jucaria,urmareste lumini,zgomote,sta pe burta si-i tine capul bine susu(dar cu pumnutzi stransi(semn de afectiune) Nu mai are voie sa faca vaccinurile obligatoriide la un an si 2 si jumatate iar la 6 luni doar daca gasesc o forma speciala "DiTe" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nu stiu ce am facut de merit atatea oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
am uitat sa-ti spun la celalat subiect, sunt alaturi de tine! nu trebuie sa-ti pierzi speranta, acuma mai ales ca stii care-i cauza, poti lua masuri mai bine! curaj, te pup, fii increzatoare ca va fi bine. ma rog sa fie bine!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
adriana-petrecere frumoasa draga mea,sa te distrezi ,sa te simti bine cu sotul tau si neaparat poze si detalii,te rog.
kari-pupici si trebuie sa fim alaturi de Dodo,sa o sustinem moral;altfel care mai e viata ta ?
mergemin calatorie in jurul lumii?
fetelor noapte buna si vb maine,o seara linistita si vise placute.
POZE
wnimra spune:
Dodo - imi pare rau , este groaznic , cu toate ca Isabella poate o sa recupereze fantastic de repede si chiar nu o sa se vada ca a avut vre-o problema ( sa de-a domnul ) stiu ca pe tine te-a terminat, capul sus , sunt alaturi de tine si ma rog pt fetita ta ca efectul vaccinului sa se opreasca aici.
pupici tuturor si somn usor....noaptea sa fie un sfetnic bun pt Dodo si sa se trezeasca plina de fortza pt pitici
Miha si eu sunt mandra de tine....esti o soferita foarte tare , puuup
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
neta!
ptr toata lumea,iami iami ce buna este,haideti repede ca se raceste.
azi este sarbatoare,si nu fac decat mancare si poate stau pe aci pe la pc de vb cu voi,bine nu stiu care ca de la un timp suntem cam utine.
ptr toate mamicile speciale si copiii lor
POZE
adrianapop spune:
buna dimineata dragele mele,,,,
mersi de cofee
aseara am facut -PIJAMA PARTY cu copii,,,a venit si vara mea cu copii la noi,,,finutii mei dragi ,unul e de varsta baietilor si unul mai mare 11 ani,,,asa ca mi-a ocupat calc,,si nu am putut sa va scriu nimic
Copii s-au simtit extraordinar si noi ,,de ce sa nu recunosc,,,am coborat saltele din paturile de dormitor jos in salon,,,multe perne si am dormit toti pe jos adica eu cu vara-mea si 5 copii
Desi erau pe jos 3 saltele duble dimineata i-am gasit pe toti unul peste altul,,,,aratau mortal,,,,,,,
A fost asa ca in camping ,,,am comandat pizza,sampanie ptr copii,,,prajitura,,,dezmat nu alta(AMIN CURA DE SLABIRE)
de abea am reusit sa ii culc pe la 1 noaptea,,,se prapadeau de ras,,,nu pot sa va explic cum e sa ai 5 copii plini de energie,,,,
Inca sant la noi si se bat cu pernele,,cica continua petrecerea
Eu ma pregatesc de nunta,,,maine la prima ora plec,,,ma intorc doar luni seara,,,,abea astept deci o sa va scriu cred ca marti,,,,
va pup pe toate si va doresc un sf de sapt cat mai placut,,,plin de iubire si liniste,,,,
Vera draga sa stii ca si eu am obs ca sant putine fetele,,,,,asta e,,,
pupici la toti piticii voinicii
wnimra spune:
helllo ! ms de cofe
Adriana ce marfa , petrecere in pijama , doamne ce dor imi este ...si cu pitici nu am facut , tre sa fac un plan.Ma bucur ca te-ai distrat impreuna cu cei mici ......iti urez petrecere frumoasa la nunta si sa dansezi pana te dor picioarele.
eu m-am culcat la 4 jumate dim, m-am gandit ca mi-ar sta bine cu unghii roz bombon la picioare si m-am chinuit sa le fac , putina manichiura si pensat , bucuriile vietii mele , imi place sa ma pigulesc singura , am citit , mi-am facut un ceai si o retrospectiva a vietii si am fugit in pat ca sotul m-a simtit ca bantui prin casa ....am zis ca doarm azi cat vreau ca si alex s a culcat pe la 12 si se trezea tarziu dar la 10 a sunat tel , era mama care a vb cu mine o ora si dupa zice hai fugi si mai dormi putin.
pupici tuturor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
bai chiar misto,nu am mai facut o party in pijamas de cand eram la mama acasa,nu ar strica deloc.
adrIANA-distreaza-te la maxim,o meriti,petrecere frumoasa,si mie imi place sa merg la nunta dar cand pun in plic ma ia capul
mada-si eu trec acum la salon,un pensat,un machiaj,una,alta;am terminat mancarea la foc automat si acum putin nani si pe urma prin oras la plimbare pe seara,sigur,ca pe caldura asta nu poti decat sa stai in casa ,la racoare ,bei ceva rece si mai tragi un pui de .
restul fetelor pe unde umblati?
Dodo- multa putere si o sa vezi ca pitica o sa recupereze f repede,ai luat-o din prima si nu e chiar asa grav,sper eu,DD o sa fie alaturi de voi.
kari-tu ce faci draguta mea?
care iti e planul,cum iti e cheful?
nicoleta-voi ce mai faceti,cum merge terapia?
ptr ioana si ptr tine
nikena-te-a inhitit muntele ,mama ,ce ai patit de nu dai nici un semn?
sper sa fiti bine si sa va intoarceti sanatosi si cu rezultate.
babette-vreo noutate ceva cu vladut?
ce ati reusit sa faceti?
sper ca sunteti bine si sanatate multa ptr vladut
POZE
babette spune:
Buna!
Desi sunt mai putine fete care "beau cafeaua" cu noi, paginile se succed destul de repede. E mare lucru sa sti ca "cineva, undeva, se gandeste la tine". E linistitor sa sti ca oriunde ai fi si in orice situatie esti, un gand bun pleaca spre tine.
Andru,
-in ultima vreme esti prima pe forum si-mi place sa beau cafeaua ta. Se cunoaste ca ai capatat experienta! . Eu sunt de parere ca faci f bine ca incerci sa-l inveti pe Andrei sa bea fara biberon. Acum e mai usor decat mai tarziu. Daca accepta cana va accepta si lingurita ca sa incerce sa manance singur. Desigur, la inceput va manca oricine mai putin el, dar apoi va reusi si el.
Adriana,
-mi-ar fi placut sa fim si noi in joaca voastra! Cred ca e tare tonica o asa joaca. Cat despre nunta..... sper sa dansezi si sa te simti excelent mai ales ca din cate inteleg, distractia a inceput de acasa.
Dodo,
-imi pare tare rau ca esti necajita, poate totusi "era ceva" si inainte de vaccin, care a scapat la controlul medicilor si acum a fost "activat" de acesta. Cel mai bun lucru este sa faci control neurologic si sa ceri investigatii complete. Trebuie sa sti ca unele probleme neurologice sunt vizibile abia dupa trei luni, si chiar si atunci aproape ca nu sunt vizibile. Este cazul nostru, la Vlad nu s-a vazut nimic pana la trei luni. Asta nu inseamna insa ca e neaparat ceva. E bine pt linistea ta si pt binele fetitei tale sa faci investigatii complete ca sa sti ce e de facut. Poate nu e nimic, poate e doar un efect trecator, dar ca sa nu pierzi timpul si sa te linistesti, e bine sa faci un control.
Wnimra,
-ai cam disparut in ultima vreme! Fiecare avem nevoie sa ne mai "ascundem" pe undeva doar cu gandurile noastre. Uneori ne face bine, alteori exista riscul unui "butoi cu melancolie"
Acum e bine ca vi din nou sa bei cu noi cafeaua. Am si eu ganduri pt o infinitate de "butoaie" dar le mai ignor caci altfel n-as mai putea lua o hotarare buna in privinta lui Vlad si el merita toata atentia.
Kari,
-ai omis sa-mi dai maill-ul.
Un gand bun pt toata lumea si o dupa-amiaza placuta!
kariguld spune:
hallo stilatelor!!
babette, ti-am trimis deja un mail. acuma ti-am dat PM din nou.
Andru, sper ca sunt exemplu bun pentru tine! si maine as pleca in croaziera! vreau sa evadez pentru o luna, doua...un an!
Adriana, asta faceati voi aseara...hm, interesant. mai faceam si noi in Ro, dar era o adevarata nebunie.
fetelor, suntem bine, am facut mancare dimineata, acuma pleaca copii afara cu sotul si respir putin....singura!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
babette-sa fii sigura ca oriunde ai fi si oricat de rar ai intra tu pe aici,eu una ma gandesc la tine si la vladut,si asa de aici va tin pumnii si ma rog sa fie bine si pt copilul meu si pt tioti copiii,inclusiv ptr cei speciali.
kari-sa nu crezi ca fac propaganda ,dar vreau sa spun ca imi esti de ajutor de acolo de unde esti tu,o vorba buna si un sfat,o poveste de viata nu face rau nimanui si ajuta de f multe ori,in cazul meu da roade,deci fii sigura ca imi esti un ex. f bun si tu si babette,care are o tarie de invidiat.
POZE